Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Ο Τομ Κρουζ ως πατέρας - Ποιο είναι το μοναδικό παιδί του με το οποίο κρατάει στενή επαφή


Μπορεί σαν ηθοποιός να έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα, σαν πατέρας όμως δεν τα έχει πάει καθόλου καλά. Ο λόγος για τον Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει τρία παιδιά, ωστόσο οι σχέσεις του μαζί τους μπορεί να χαρακτηριστεί από περίπλοκη έως… ανύπαρκτη.

Ο Κρουζ είχε υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ όταν ήταν παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν, ενώ είναι βιολογικός πατέρας και της Σούρι, μητέρα της οποίας είναι η δεύτερη (και πρώην εδώ και πολλά χρόνια) σύζυγός του, Κέιτι Χολμς.

Ο Κρουζ και η Κίντμαν παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1990 και δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισαν την Ιζαμπέλα στην οικογένειά τους μέσω υιοθεσίας μετά την έκτοπη κύηση της ηθοποιού. Το 1995, διεύρυναν την οικογένειά τους υιοθετώντας τον Κόνορ, ωστόσο, ο γάμος τους έλαβε τέλος το 2001.



Πέντε χρόνια αργότερα, ο ηθοποιός του Top Gun παντρεύτηκε την Κέιτι Χολμς. Η κόρη τους, Σούρι, γεννήθηκε το 2006 και οι γονείς της χώρισαν το 2011. Το διαζύγιο ήταν πολύ δύσκολο και τραυμάτισε τη σχέση πατέρα και κόρης. Τα πρακτικά από μια αγωγή του 2012 κατά της Bauer Media αποκάλυψαν ότι μετά τον χωρισμό του με τη Χολμς, ο Κρουζ έκανε να δει τη Σούρι για τρεις μήνες.

«Ακούστε, όταν υπάρχει διαζύγιο… τα πράγματα αλλάζουν» είχε δηλώσει τότε στους δικηγόρους. «Δεν είναι ένα ιδανικό σκηνικό. Δεν είναι μια ιδανική κατάσταση». Παράλληλα αναγνώρισε ότι η δεσμοί του με τη Σαηεντολογία έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του να μη βλέπει τη Σούρι.

Όταν ρωτήθηκε αν η Χολμς χώρισε «εν μέρει για να προστατεύσει το παιδί από τη Σαηεντολογία», ο Κρουζ απάντησε: «Αυτός ήταν ένας από τους ισχυρισμούς, ναι».

Τα άλλα δύο του παιδιά μεγάλωσαν στην αμφιλεγόμενη Εκκλησία της Σαηεντολογίας και μάλιστα σε μία φωτογραφία του Δεκεμβρίου του 2023 εμφανίστηκαν μαζί (ο Κόνορ είναι με το μπλε και η Ιζαμπέλα με τις αφέλειες διακρίνεται πίσω).


Ο Κόνορ είναι ο μόνος από τα παιδιά του που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον πατέρα του.

Μένει στη Φλόριντα σε κοινότητα της Σαηεντολογίας και περνάει πολύ χρόνο με τον πατέρα του. Και αυτός και η αδερφή του ζουν μία χαμηλών τόνων ζωή, αλλά εκείνος εμφανίζεται συχνά με τον πατέρα του, στηρίζοντάς τον σε διαφημιστικές περιοδείες σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ