Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Καταδικάστηκε ο 39χρονος που αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικο σε δημόσιες τουαλέτες της Θεσσαλονίκης


Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον άντρα που έδειξε τα γεννητικά του όργανα και αυνανίστηκε μπροστά σε έναν 13χρονο, μέσα σε δημόσιες τουαλέτες στο κέντρο της πόλης.

Ο κατηγορούμενος, 39 ετών, κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του ανήλικου ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή του προς δέκα ευρώ ημερησίως, εξαντλώντας την επιείκεια του.

«Το παιδί είναι ακόμα σε σοκ»

Στην κατάθεσή του ο πατέρας του ανηλίκου, ο οποίος ήταν μπροστά στο περιστατικό, εξήγησε ότι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη από τη Μεγάλη Βρετανία για διακοπές και ότι το μεσημέρι της Τρίτης είδαν τον κατηγορούμενο μέσα στις δημόσιες τουαλέτες που επισκέφτηκαν για την ανάγκη του γιου του.

«Το παιδί ήθελε να πάει τουαλέτα και μόλις κατεβήκαμε τα σκαλιά και μπήκαμε μέσα είδα τον κύριο που στεκόταν εκεί. Μόλις γύρισα είδα ότι κοιτούσε τον γιο μου που προσπαθούσε να ουρήσει, ενώ μόλις τον κοίταξε κατέβασε το παντελόνι του και αυνανιζόταν. Το παιδί ταράχθηκε και ξεκίνησε να κλαίει. Ο κατηγορούμενος έβαλε ένα πενηντάρικο στο στόμα του και έκανε άσεμνες κινήσεις στον γιο μου», κατέθεσε ο πατέρας του ανηλίκου.

Ο πατέρας βγήκε από τις δημόσιες τουαλέτες κρατώντας τον γιο του από το χέρι και πλησίασε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν πλησίον για να τους εξηγήσει όσα έγιναν. «Η αντίδρασή τους ήταν άμεση και άψογη», είπε στους δικαστές. Ο ίδιος εξήγησε ότι ο ανήλικος μέχρι και σήμερα που μένουν στο ξενοδοχείο δε μπορεί να πάει μόνος του στην τουαλέτα γιατί φοβάται, ενώ μόλις επιστρέψουν στη χώρα τους θα επισκεφτούν ψυχολόγο.

Ο αστυνομικός που κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είναι γνωστός στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς κινείται σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης που δεν έχουν καλή φήμη, ενώ έχει ακούσει ξανά πως είχε πράξει στο παρελθόν το ίδιο αδίκημα.

Τι υποστήριξε ο 39χρονος

Στην απολογία του ο 39χρονος, ο οποίος είναι γνωστός σε αρκετό κόσμο από βίντεο που αναρτώνται στα κοινωνικά δίκτυα με πρωταγωνιστή τον ίδιο - ακόμα και εν αγνοία του, ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Συγκεκριμένα, είπε πως έδειξε τα χρήματα προς τον ανήλικο για να... χαλάσει ένα χαρτονόμισμα και τότε του έπεσε το παντελόνι. Επιπλέον, ανέφερε ότι πήγε στις δημόσιες τουαλέτες για να κάνει την ανάγκη του και να πλυθεί.

«Δεν ήθελα να κάνω τίποτα κακό, ορκίζομαι στον Θεούλη και στην Παναγία», είπε. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει άλλη μια καταδίκη για παρόμοιο αδίκημα που τέλεσε στο παρελθόν.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ