Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Οι «κωδικοί-αριθμοί» των bartenders για να δείξουν τις ελκυστικές πελάτισσες και πως ξεχωρίζουν τις πιο ωραίες


Υπάρχουν λέξεις και πιο συγκεκριμένα, αριθμοί με τους οποίους οι bartenders περιγράφουν πως βρίσκουν εμφανισιακά κάποιον πελάτη.

Πολλές φορές οι άνδρες και οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω από το μπαρ τραβούν την προσοχή των πελατών.

Ωστόσο, πολλές φορές συμβαίνει και το αντίθετο και μάλιστα οι bartenders έχουν και μυστικές «λέξεις-κωδικούς».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το LADbible, σύμφωνα με παλαιότερες αναρτήσεις στο Reddit, οι bartender έχουν μυστικές λέξεις μεταξύ τους, για διάφορες καταστάσεις αλλά και για τις περιπτώσεις που τους αρέσει κάποιος πελάτης.

Το «200» είναι για την περίπτωση που ένας πελάτης περίμενε να εξυπηρετηθεί.

Υπάρχει επίσης μια σειρά από αναφορές σε μπάρμαν που μιλούν για πελάτες που βρίσκουν ελκυστικούς και ο αριθμός ποικίλλει ανάλογα με το τι θεωρούν οι ίδιοι πιο ωραίο.

Αν ο μπάρμαν λέει «699», τότε σημαίνει ότι κάποιος που βρήκαν ελκυστικό ήταν στο μπαρ, ενώ αν το έφτανε στο «700» σήμαινε ότι «πιθανώς το πιο καυτό κορίτσι είναι στο μπαρ».

Ο κωδικός έγινε ακόμη πιο περίπλοκος από εκεί, καθώς το «300» χρησιμοποιείται για μια ελκυστική γυναίκα, ενώ το «300 ψηλά» σήμαινε ότι η εν λόγω κυρία είχε πολύ ωραίο στήθος.

Εν τω μεταξύ, κάποιος που είχε δουλέψει στα McDonald's είπε ότι στο εστιατόριό τους μπορούσαν να μαγειρέψουν μόνο οκτώ μπιφτέκια τη φορά, οπότε αν κάποιος έλεγε «τυρί σε εννέα», αυτό σήμαινε επίσης έναν ελκυστικό πελάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ