Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Γκαγκάτσης: «Έχει πει ο κ. Σαββίδης ότι θα γίνει το γήπεδο και θα γίνει» - Νέα ΑΜΚ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 13.000.000 ευρώ αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μετόχων, με τον Μάκη Γκαγκάτση να αναφέρεται στο γηπεδικό θέμα.

Με αυξημένη απαρτία πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία αποφασίστηκε η ΑΜΚ κατά 13.000.000 ευρώ, η οποία θα καλυφθεί από τον Ιβάν Σαββίδη και εφόσον καλυφθεί πλήρως, το μετοχικό κεφάλαιο θα φτάνει τα 156.057.071,40 ευρώ.

Το «παρών» στην Γενική Συνέλευση έδωσε το «παρών» ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος ανέλαβε την ενημέρωση των μετόχων και απάντησε στις ερωτήσεις, όσον αφορά στο ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, τις εξελίξεις στο γηπεδικό, αλλά και την περίπτωση πώλησης του Γιάννη Κωνσταντέλια.

«Καθίστε να εκλεγώ πρώτα, αν κατέβω...», ήταν η απάντηση του Μάκη Γκαγκάτση στις ερωτήσεις των μικρομετόχων για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΕΠΟ και συνέχισε: «Θέλετε να μιλήσω συναισθηματικά; Είναι ποτέ δυνατόν να ξεχάσω τον ΠΑΟΚ;».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, τόνισε: «Πρέπει να είναι καθαρό το πρωτάθλημα και να παίζεται επί ίσοις όροις. Την Κυριακή υπάρχει μια συγκέντρωση, αν κατέβω στις εκλογές, θα κατέβω ως Μάκης Γκαγκάτσης, όχι ως ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει έναν άνθρωπο που βρίσκεται 16 χρόνια στην ομάδα, δεν έχει τόσο σημασία, είναι μία από τις 70 ψήφους».

Ακόμα, ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο πώλησης του Γιάννη Κωνσταντέλια: «Είμαστε στο 2024, κατά μέσο όρο δείτε πόσα χρόνια μένει ένας παίκτης σε μια ομάδα. Πλέον οι παίκτες έχουν φιλοδοξίες να παίξουν σε μεγάλα πρωταθλήματα, να παίξουν στο πιο υψηλό επίπεδο. Σίγουρα ένας παίκτης είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ αλλά για να μείνει ένας παίκτης πρέπει να θέλει να και να μείνει. Αν θέλει ο παίκτης να φύγει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτή είναι η αγορά του ποδοσφαίρου πλέον. Θα γίνει ότι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οι αγορές και οι πωλήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι.

Μου θυμίζει αυτή η συζήτηση, κάποιες συζητήσεις πέρσι όταν έφυγε ο Ίνγκασον και ο Ντόουγκλας και έλεγαν κάποιοι ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει 4ος και πήραμε το πρωτάθλημα. Δεν λέω ότι θα πωληθεί ο Κωνσταντέλιας, ούτε θα σας πω ότι δεν θα πωληθεί. Μπορεί να πωληθεί και κάποιος άλλος παίκτης».

Τέλος, για τη Νέα Τούμπα σχολίασε: «Ότι είναι να ανακοινωθεί για το γήπεδο, θα ανακοινωθεί μέσα από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ. Αφού έχει πει ο κ. Σαββίδης ότι θα γίνει το γήπεδο, θα γίνει».

Σχετικές ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ