Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είμαι στον ΠΑΟΚ, τελεία»


Η επίσημη διάψευση από ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έβαλε καθόλου «φρένο» στα τουρκικά «παραμύθια της χαλιμάς», με τους γείτονες να επανέρχονται υποστηρίζοντας πως υπήρξε συνάντηση του Ρουμάνου τεχνικού με υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης της Μπεσίκτας

Όπως ανέφερε ο Τούρκος ρεπόρτερ, Σεκρν Ντικμέ, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ και ο αντιπρόεδρος Χουσεγίν Γιούτσελ βρέθηκαν την Πέμπτη (30/5) στη Θεσσαλονίκη και είχαν ραντεβού με την πλευρά του τεχνικού των πρωταθλητών Ελλάδας.

Εδώ είναι ένα λεπτό σημείο. Ο Λουτσέσκου είναι στο Βουκουρέστι και δεν θα μπορούσε την ίδια στιγμή να είναι και στη Θεσσαλονίκη. Γι’ αυτό και συνεχίζοντας το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν ιδέες για την ομάδα, τον προϋπολογισμό των μεταγραφών και τους στόχους, αλλά δεν τα βρήκαν και οι Μαυραετοί της Κωνσταντινούπολης θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με ξένους προπονητές».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν χτες το βράδυ καλεσμένος σε ζωντανή εκπομπή της ρουμανικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να δέχεται φυσικά ερώτηση για το «θόρυβο» που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπό του στη γειτονική χώρα.

Με εννιά λέξεις, ο προπονητής του «Δικεφάλου», φρόντισε να γίνει όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται βάζοντας ένα τέλος στο συγκεκριμένο σενάριο:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω. Είμαι στον ΠΑΟΚ, τελεία».

Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή ο Λουτσέσκου απέρριψε για πολλοστή φορά το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου τα ηνία της εθνικής Ρουμανίας.

«Η Εθνική Ρουμανίας είναι ένα θέμα που έχει κλείσει για εμένα. Και όχι μόνο η Εθνική Ρουμανίας, αλλά κάθε Εθνική ομάδα. Θέλω να προπονώ ομάδες συλλόγων γιατί εκεί δουλεύεις κάθε μέρα. Στις Εθνικές ομάδες εξαρτάσαι από τη δουλειά των άλλων».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν είναι στις προθέσεις του να αναλάβει ομάδες που μάχονται για την παραμονή, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί αν πήγαινε να εργαστεί στην Ιταλία.

«Αναρωτήθηκα μία φορά. Όλοι εδώ στην Ρουμανία μου λένε να πάω σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σε ποιο θα μπορούσε να πάω; Στο ιταλικό. Υπάρχουν μεγαλύτερες διασυνδέσεις, μιλάω ιταλικά, με παρακολουθούν και το ξέρω. Τι ομάδα όμως θα αναλάμβανα στην Ιταλία; Κάποια στον πάτο της βαθμολογίας. Δείτε πόσοι ξένοι προπονητές υπάρχουν εκεί πέρα. Κανείς! Το να προσπαθείς να σώσεις την κατηγορία είναι περίπλοκο. Συνήθισα σε ένα συγκεκριμένο στυλ με την κατάκτηση τίτλων, συν ότι συμμετέχω συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εάν πάω εκεί το πράγμα αλλάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ