Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Εβδομάδα Δράσης και Ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον


Για μία ακόμα χρονιά, η Χ.Α.Ν.Θ. και το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνοντας μια σειρά από συμβολικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος.

Από τις 30 Μαΐου έως και τις 7 Ιουνίου 2024, πραγματοποιείται δράση σε σημεία της πόλης, κατά την οποία θα διανεμηθούν λουλούδια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς σχολείων, στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό νοσοκομείων της πόλης και σε πολίτες, με την προτροπή να φυτέψουν το δικό τους φυτό στο σχολείο ή στο σπίτι.

Oι ενδιαφερόμενοι συμμετέχουν στη τηλεδικτυακή δράση «έχεις τη φύση στο χέρι σου» και να στέλνοντας φωτογραφίες, video και stories στα μέσα κοινωνικής δικτύωση με τα hashtags #GenerationRestoration, #WorldEnvironmentDay και κάνοντας tag (fb) @YMCA Thessaloniki Social Action, (Insta) @ymca_socialaction, (TikTok) @ymcasocialaction, με τα φυτά τους πριν ή αφού τα φυτέψουν, συμβάλλοντας στη διάδοση του μηνύματος #GenerationRestoration του Ο.Η.Ε..

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και το πρόγραμμά της: https://ymca.gr/echis-ti-fysi-sto-cheri-sou-2024/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ