Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Το ένα πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ σε οντισιόν – «Είναι πολύ άβολο»


Η Τζένιφερ Άνιστον δηλώνει ότι έχει ένα όριο που δεν ξεπερνάει ποτέ όταν πρόκειται για τη διαδικασία της οντισιόν για κάποια ταινία.

Κατά τη διάρκεια του στρογγυλού τραπεζιού δραματικών ηθοποιών του Hollywood Reporter, η Τζένιφερ Άνιστον και άλλες διάσημες ηθοποιοί ρωτήθηκαν αν μπορούν να «ταυτιστούν» με την εμπειρία της Αν Χάθαγουεϊ. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι έπρεπε να φιλήσει πολλούς άνδρες στην διαδικασία οντισιόν την δεκαετία του 2000 προκειμένου οι υπεύθυνοι να ελέγξουν αν υπήρχε «χημεία» με τους υποψήφιους για τον ρόλο.

Η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε ότι δεν αναγκάστηκε ποτέ να ξαπλώσει και να υποδυθεί την οικειότητα με έναν μελλοντικό συμπρωταγωνιστή της. «Και αν με ρωτούσαν, δεν θα το έκανα ποτέ», δήλωσε η 55χρονη ηθοποιός.

Μάλιστα εξήγησε πώς πιστεύει ότι αυτά τα «τεστ χημείας» μεταξύ των ηθοποιών είναι περιττά. «Επίσης, όταν βρίσκεσαι σε μια αίθουσα οντισιόν, είσαι ήδη σε μειονεκτική θέση. Ίσως θα είχες χημεία με αυτό το άτομο αν ήσουν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και όχι (σ.σ. με τον τρόπο) “Δημιουργήστε χημεία. Έτοιμοι; Πάμε!”», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον.

Η Άνιστον ανέφερε ότι «πάντα» ήταν «απαίσια» στις οντισιόν και το άγχος σε αυτά τα τεστ χημείας δεν βοηθούσε. «Οπότε, αν εξαρχής είσαι νευρική στην οντισιόν το να σου λένε μετά “Τώρα ας σε βάλουμε να φιλιέσαι με έναν εντελώς άγνωστο”, είναι πολύ άβολο», είπε η σταρ από τα «Φιλαράκια».

Η Άνιστον ήταν μαζί με τη Νικόλ Κίντμαν, την Μπρι Λάρσον, την Άννα Σαβάι, τη Ναόμι Γουότς, τη Σοφία Βεργκάρα και τη Τζόντι Φόστερ για την συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Οι περισσότερες από τις γυναίκες ηθοποιούς συμφώνησαν με την άποψη της Άνιστον για τα τεστ χημείας. Μάλιστα η Ναόμι Γουότς θυμήθηκε μια «πολύ αμήχανη» οντισιόν στην οποία έπρεπε να φιλήσει «έναν πολύ γνωστό ηθοποιό», τον οποίο δεν κατονόμασε.

«Ήταν ταπεινωτικό, γιατί δεν ακούσαμε ένα “στοπ” και συνέχισε. Μετά είπαν: ‘Εντάξει, εντάξει’. Και εμείς οι δύο είπαμε, ‘Ω, συγγνώμη, δεν ακούσαμε …’ Ένιωσα λίγο ταραγμένη» εξήγησε η ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ