Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Νεαρή κοπέλα κέρδισε χρήματα στο ξυστό και έκανε το λάθος να ανεβάσει το τυχερό του δελτίο στα social media


Μια νεαρή παίκτρια τυχερών παιχνιδιών έκανε το λάθος να δημοσιεύσει το τυχερό της δελτίο στα social media, με αποτέλεσμα να χάσει τα χρήματα.

Μια τυχερή νικήτρια του ξυστού στην Ιντιάνα των ΗΠΑ είδε τα χρήματα να φεύγουν μπροστά στα μάτια της, αφού έκανε το λάθος να δημοσιεύσει την απίθανη νίκη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νίκη οπουδήποτε είναι μια αιτία πανηγυρισμών. Είναι φυσικό να θέλετε να μάθουν οι άλλοι για την επιτυχία σας. Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει η ζωή για να γίνετε λίγο αυτάρεσκοι μοιραζόμενοι την επιτυχία σας με τον κόσμο;

Αυτό προφανώς σκεφτόταν πρόσφατα η γυναίκα από την Ιντιάνα, Drena Harris, αφού αγόρασε μια κάρτα ξυστό και ξύνοντας την επιφάνεια βρέθηκε κατά μερικές εκατοντάδες δολάρια πλουσιότερη.

Η Harris κέρδισε 500 δολάρια με το ξυστό -ένα ποσό που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο- και το γιόρτασε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του νικητήριου λαχνού της στο Facebook.

Προφανώς, αφού η Harris δημοσίευσε την εικόνα του νικητήριου λαχνού στο Facebook, ένας άλλος χρήστης χρησιμοποίησε τη φωτογραφία για να εξαπατήσει έναν υπάλληλο καταστήματος και να πάρει τα χρήματα.

Όταν ο Harris κατάλαβε τι είχε συμβεί, ήταν πολύ αργά και η επιτροπή αρνήθηκε να πληρώσει άλλα 500 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ