Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Ο Ιβάν Σαββίδης με την κούπα πάνω σε άλογο στο Ροστόφ


Τη Δευτέρα 20 Μαΐου, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Άρη με 2-1 που χάρισε στον ΠΑΟΚ τον φετινό τίτλο στη Super League, οι δύο γιοι του Ιβάν Σαββίδη, Νίκος και Γιώργης εμφανίστηκαν μπροστά από το γήπεδο της Τούμπας με την κούπα στα χέρια.


«Μια τελευταία αγκαλιά στο τρόπαιο πριν ο Νίκος επιστρέψει στην Αγγλία. Το τρόπαιο σύντομα θα ταξιδέψει και σε μια ακόμη αγκαλιά, ίσως σ´ εκείνον που το αξίζει περισσότερο, στον Ιβάν Σαββίδη!», ανέφερε στο ποστάρισμα της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και 10 ημέρες αργότερα η κούπα ταξίδεψε στο Ροστόφ.
Η κούπα έφτασε στο Ροστόφ και την... σήκωσε ο Ιβάν Σαββίδης. 

«Στην αγκαλιά του ανθρώπου που το πίστεψε πρώτος!», έγραψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοδεύοντας τη φωτογραφία του τρισευτυχισμένου Ιβάν Σαββίδη.

O Ιβάν Σαββίδης φωτογραφήθηκε με την κούπα πάνω σε ένα μαύρο άλογο, φορώντας τη φανέλα του αγαπημένου του ΠΑΟΚ. 

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών που έχει πλέον και μία μακριά γενειάδα (που δεν μας είχε συνηθίσει) κρατάει χαμογελαστός και ενθουσιασμένος την κούπα του πρωταθλητή που είναι το 2ο που κατακτά ο ΠΑΟΚ στην εποχή του. 

Ωστόσο πέρα από την... συνάντηση του με την κούπα, η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η πρώτη που δημοσιεύει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με τον κ. Σαββίδη και η οποία δεν προέρχεται από τις βιντεοκλήσεις που κάνει (ακόμη και καθημερινά) με τα στελέχη της ΠΑΕ ή τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ