Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

“Beat Βurn Out”


Εκδήλωση του ΣΕΓΕ για την αντιμετώπιση του φαινομένου του Burn Out στην Θεσσαλονίκη

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - ΣΕΓΕ, στα πλαίσια λειτουργίας του Female Entepreunerial Hub, με την υποστήριξη του Betsson Foundation και σε συνεργασία με την Smart Umbrella Managment Solutions, διοργανώνουν και στην Θεσσαλονίκη την εκδήλωση “Beat Burn Out” την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00 μ.μ. στο χώρο του Female Entepreunerial Hub, Γ. Ανδρέου 56 (Mylos Area), Θεσσαλονίκη.

Το φαινόμενο του “Burn Out” αποτελεί μια κατάσταση συναισθηματικής, ψυχολογικής και φυσικής εξάντλησης που συχνά βιώνουν οι γυναίκες λόγω των πολλαπλών ρόλων τους στην εργασία, την οικογένεια και την κοινωνία. Η συνεχής πίεση για την επίτευξη ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής επίτευξης και οικογενειακών υποχρεώσεων και οι πολλαπλοί ρόλοι που καλούνται καθημερινά πολλές γυναίκες να διαχειριστούν, μπορεί να οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση, επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχο-σωματική ευεξία τους.

Μέσα από αυτή την εκδήλωση όλες οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία, υπό την καθοδήγηση έμπειρων μεντόρων, να μάθουν τι είναι το burn out , τι συμπτώματά έχει, καθώς και χρήσιμα εργαλεία και πρακτικές τα όποια θα τις βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του.

Ενδεικτικές θεματικές της Εκδήλωσης:

· Παρουσίαση του φαινομένου του Burn Out και των παραγόντων που το επηρεάζουν.

· Συζήτηση για την αναγνώριση των συμπτωμάτων του Burn Out και των στρατηγικών που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη και αντιμετώπισή του.

· Διαχείριση φαινομένου είτε από την πλευρά του manager/εργοδότη

· Δια-δραστικές δραστηριότητες και ομαδικές ασκήσεις που θα ενισχύσουν την εξοικείωση με εργαλεία και πρακτικές για τη διαχείριση του στρες και την προστασία της ψυχο-σωματικής μας ευεξίας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δημιουργήσει έναν χώρο ανοικτού διαλόγου και αμοιβαίας μάθησης, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να αντλήσουν νέες γνώσεις και πρακτικές αντιμετώπισης του φαινόμενου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: https://forms.office.com/e/RZ1BQTh2ik

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, απαιτείται όμως προεγγραφή.

Σας περιμένουμεΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ