Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Σάλος στις ΗΠΑ για influencer: Έδωσε $20 σε γυναίκα για να βουτήξει στο νερό και την παράτησε όταν αυτή είπε ότι πνίγεται


Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο με την influencer Νάταλι Ρέινολτς να δίνει 20 δολάρια σε μια γυναίκα για να κάνει βουτιά στη λίμνη Λέιντι Μπερντ στο Όστιν του Τέξας αλλά όταν αυτή ζήτησε βοήθεια και είπε ότι πνίγεται, το έβαλε στα πόδια.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Χ φαίνεται η Ρέινοντς να λέει στην γυναίκα «απλά πήδα μέσα». Όταν η γυναίκα βουτάει με το κεφάλι ακούγεται να λέει στην Ρέινολτς «μου είπες ότι ήταν όλα εντάξει, μου είπες απλά να βουτήξω μέσα» με την influencer να το αρνείται και να γελάει.

Ωστόσο η κατάσταση αλλάζει άρδην όταν η γυναίκα αρχίζει να καλεί σε βοήθεια φωνάζοντας «δεν μπορώ να κολυμπήσω, μπορώ μόνο να επιπλεύσω».

Όπως φαίνεται στο βίντεο η Ρέινολτς αρχίζει να ανησυχεί με συνεργάτες της να της λένε ότι «η κατάσταση είναι άσχημη».

Δείτε το βίντεο
«Σταματείστε, με φρικάρετε. Θα αυτοκτονήσω. Λέει ότι πνίγεται» ακούγεται να λέει η Ρέινολτς.

Παρόλα αυτά η ίδια όχι μόνο δεν παρέμεινε στο σημείο για να βοηθήσει αλλά το έβαλε στα πόδια με το τελευταίο πλάνο του βίντεο να την δείχνει μέσα σε αυτοκίνητο να φεύγει ενώ δίπλα περνάει ένα όχημα της πυροσβεστικής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Όστιν επιβεβαίωσε ότι κλήθηκαν για να βοηθήσει γυναίκα που ήταν μέσα στη λίμνη και ότι της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μετά την ανάσυρσή της από τη νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ