Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Μυστήριο με φούξια McLaren που βρίσκεται τέσσερα χρόνια παρκαρισμένη έξω από ξενοδοχείο


Εδώ και τέσσερα χρόνια μια McLaren 570s που βρίσκεται παρκαρισμένη έξω από ξενοδοχείο δεν έχει μετακινηθεί, δημιουργώντας διάφορες θεωρίες.

Μυστήριο επικρατεί στο Λονδίνο με μια φούξια McLaren 570s που βρίσκεται παρκαρισμένη έξω από πολυτελές ξενοδοχείο εδώ και τέσσερα χρόνια. Το συγκεκριμένο super car έχει προκαλέσει τα βλέμματα των κατοίκων της περιοχής.

Ωστόσο, κανένας δεν είχε την παραμικρή ιδέα γιατί η McLaren είναι παρατημένη τόσο μεγάλο διάστημα δίπλα από το ξενοδοχείο St Pancras Renaissance.

Ένας TikToker με το όνομα Gabby μοιράστηκε ένα βίντεο στην πλατφόρμα, γράφοντας: «Πότε θα μετακινηθεί αυτό το φούξια αυτοκίνητο. Είναι στο ίδιο σημείο από την πανδημία και μετά».

Ένας χρήστης βλέποντας την ανάρτηση, αντέδρασε: «Ω ναι! Δεν έχει μετακινηθεί καθόλου. Έχω περάσει από το σημείο αρκετές φορές τα τελευταία δύο χρόνια και είναι εκεί». Ενώ ένας άλλος έγραψε: «Πέρασα πριν από 7 μήνες από το σημείο. Είναι ακόμα εκεί;». Ένας τρίτος σημείωσε: «Ζω στην Οξφόρδη και όποτε έρχομαι στο Λονδίνο βλέπω αυτό το αυτοκίνητο».

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια, ένας χρήστης έδωσε μια εξήγηση για το τι θα μπορούσε να συμβαίνει: «Εργάζομαι στο ξενοδοχείο St Pancras Renaissance και η McLaren ανήκει σε έναν επισκέπτη που μετακόμισε μόνιμα στο ξενοδοχείο κοντά στην αρχή της πανδημίας επειδή δυσκολευόταν να επιστρέψει στη χώρα του». Ένα άλλο άτομο συμφώνησε, γράφοντας: «Είναι εκεί πριν από το 2018 όπου ο ιδιοκτήτης της μένει στο ξενοδοχείο. Του επιτρέπουν να το αφήνει εκεί».

Το μυστήριο τελικά φαίνεται να το έλυσε ένα μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου που είδε το θέμα με την φούξια McLaren να παίρνει έκταση στο διαδίκτυο. «Ανήκει σε έναν άνδρα που νοικιάζει ένα από τα διαμερίσματα στον επάνω όροφο. Ζει εκεί για αρκετά χρόνια, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ποιος είναι. Κάθε φορά που βλέπω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σκέφτομαι πόσο τυχερός είναι που το οδηγεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ