Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Θα πάθετε σοκ: Πόσο πωλούνται στη μαύρη αγορά τα εισιτήρια του τελικού του Champions League - Ποιοι κορυφαίοι Έλληνες υπουργοί θα παραστούν στο Γουέμπλεϊ


Δύο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης αναμένεται να βρεθούν αύριο το βράδυ στις κερκίδες του σταδίου Γουέμπλεϊ, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στην πολύπειρη Ρεάλ Μαδρίτης των 14 τροπαίων και τη διψασμένη για τίτλο Μπορούσια Ντόρτμουντ του μόλις ενός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και γνωστός ποδοσφαιρόφιλος Νίκος Δένδιας καθώς και ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό εισιτήριο για την αναμέτρηση.

Εννοείται πως τα «μαγικά χαρτάκια» έχουν «εξαφανιστεί» εδώ και αρκετές εβδομάδες, που σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Γηραιάς Αλβιώνας έφθασαν στο σημείο να πωλούνται ακόμη και προς… 157.000 ευρώ (134.000 στερλίνες) το ένα! Ωστόσο τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου είχαν μεριμνήσει από νωρίς προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο ιστορικό στάδιο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ