Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Η Pininfarina έφτιαξε δύο supercars εμπνευσμένα από τον κόσμο του Batman


Η Pininfarina συνεργάστηκε με τη Warner Brothers για να κάνουν πραγματικότητα τον κόσμο του Batman και μόλις κυκλοφόρησαν δύο supercars που είναι εμπνευσμένα από τη ζωή του Bruce Wayne.

Τα B95 hyper Barchetta και Battista hyper GT διατίθενται στις εκδόσεις Gotham και Dark Night μέσω της ιστοσελίδας BruceWayneX.com στην τιμή των 3.400.000 ευρώ το κάθε ένα, έγραψε σε σχετικό δημοσίευμα το CARBUZZ.

Και τα δύο οχήματα κινούνται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 120 kWh που συνδέεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που συνδυάζονται για 1.877 ίππους και 1.726 lb-ft fo ροπή ικανή να το επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε μόλις 1,79 δευτερόλεπτα.

Επίσης, υπάρχουν δύο εκδόσεις, με το Gotham να αντικατοπτρίζει τη ζωή του πολίτη Bruce Wayne και το Dark Night τη λεπτή γραμμή μεταξύ του επιχειρηματία και του Batman.

Το Gotham προσφέρεται σε χρώμα Argento Vittorio, το οποίο συμπληρώνεται από γυαλιστερή οροφή Goccia σε χρώμα Nero Torino. Το λογότυπο της Pininfarina φωτίζεται από πίσω, ενώ οι ζάντες είναι φινιρισμένες με γυαλιστερό μαύρο χρώμα Prezioso Evoluzione και ματ μαύρο εσωτερικό χρώμα.

Η Battista hyper GT σε έκδοση Gotham:



Η B95 hyper Barchetta σε έκδοση Gotham:



Αντιθέτως, το μοντέλο Dark Knight είναι το πιο μελαγχολικό και στο εσωτερικό διαθέτει μαύρη Alcantara και μαύρο δέρμα με μοναδική ραφή. Το όχημα είναι φινιρισμένο σε γυαλιστερό χρώμα Nero Profondo, με οροφή Nero Torino Goccia και ζάντες Glorioso με κεραμική στίλβωση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τιμή των B95 hyper Barchetta και Battista hyper GT είναι διπλάσια στην Batman έκδοση, αλλά αξίζει για όσους έχουν γερό πορτοφόλι και θέλουν να κάνουν ένα ενδιαφέρον cosplay.

Η B95 hyper Barchetta σε έκδοση Dark Night:



Η Battista hyper GT σε έκδοση Dark Night:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ