Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Παραστάσεις από τη Σχολή Χορού δήμου Θέρμης και Φιλανθρωπικό GALA


Η Σχολή Χορού Δήμου Θέρμης συνεργάζεται φέτος με ιδιαίτερη χαρά με την Ανώτερη επαγγελματική και ερασιτεχνική  σχολή χορού Ιωαννίνων "Αριστέα Λίτου" για να σας παρουσιάσουν τις τελικές παραστάσεις χορού των σπουδαστών μας. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 15 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης. Περισσότερες από 400 μικρές και μεγάλες χορεύτριες συμμετέχουν από τα τμήματα χορού των Πολιτιστικών Κέντρων του Δήμου: Θέρμη, Νέα Ραιδεστός, Τριάδι, Πλαγιάρι, Καρδία, Νέο Ρύσιο, Βασιλικά, Τρίλοφος.

Κορύφωση των εκδηλώσεων αποτελεί το μεγάλο Φιλανθρωπικό GALA Χορού στον φιλόξενο χώρο του NOESIS, στις 19 Μαΐου και ώρα 19:00, με τη συμμετοχή και των χορευτών από την Ανώτερη επαγγελματική και ερασιτεχνική σχολή χορού Ιωαννίνων "Αριστέα Λίτου". Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Κωνσταντίνα και την Ελένη που πλέον χορεύουν μαζί με τους αγγέλους... Χρέος όλων μας είναι να στηρίξουμε τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Η εκδήλωση θα φιλοξενεί το παιδικό βιβλίο της Κωνσταντίνας "Τα όνειρα εξαφανίστηκαν" με την ελπίδα να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα υπέρ της "Φλόγας" -  Σύλλογος Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Μας τιμούν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους ο γνωστός βαθύφωνος – μονωδός Κωνσταντίνος Κατσάρας και η ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα Τούνη. Πριν από την εκδήλωση της 19ης Μαΐου στις 19:00, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις στο χώρο του NOESIS. Στο φουαγιέ θα υπάρχει έκθεση ζωγραφικής με δημιουργίες παιδιών από το Εικαστικό Εργαστήρι Δήμου Θέρμης και μικρών μαθητών της Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού "Αριστέα Λίτου", εμπνευσμένες από το βιβλίο. Επίσης, τρεις μουσικοί θα πλαισιώσουν την εκδήλωση και θα παρουσιάσουν προσωπικές συνθέσεις και jazz standards στο φουαγιέ (Λέανδρος Πασιάς-πιάνο, Βαγγέλης Βραχνός-μπάσο, Γιώργος Κλουντζός-Χρυσίδης-τύμπανα). Στον πρώτο όροφο στις 18:00-19:15, θα λειτουργήσει εργαστήρι ζωγραφικής για τους μικρούς μας φίλους που θα έρθουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Όλες οι πληροφορίες  των παραστάσεων, ημέρες, ώρες, τμήματα, αναλυτικό πρόγραμμα: Εδώ
Όλο το πρόγραμμα του Gala Εδώ 

Οι εκδηλώσεις γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης.
Διοργάνωση: Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Θέρμης
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού : Γεώργιος Αγγέλου
Προϊστάμενος Διεύθυνσης  (πρώην ΔΕΠΠΑΘ): Γεώργιος Ηλιόπουλος
Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πολιτισμού & Κοινωνικής Προστασίας: Χρήστος Βαγιωνάς
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Διοργάνωσης: Σοφία Τσαμασλίδου - Αριστέα Λίτου
Ηχοφωτιστική κάλυψη: Γρηγόρης Μόσχου
Βιντεοσκόπηση: Κυριάκος Κετσενεβλής
Συντονισμός, επικοινωνία, παρουσίαση και γραφιστικά: Καρυώτη Πέτρα
Τη θεατρική διασκευή, την επιμέλεια κειμένου και τη δραματουργική επεξεργασία του GALA, επιμελήθηκε η θεατρολόγος: Γιολάντα Καπέρδα.

Συνέβαλαν: Προϊσταμένη τμήματος  Εικαστικών Δήμου Θέρμης, Κερεφιάδου Δήμητρα, ο Διευθυντής του Ωδείου Θέρμης, Γκρούνης Θεόδωρος και ο καθηγητής χορού - χορογράφος Yuri Tcvetkov. 

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθεια το NOESIS /Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας για την ευγενική παραχώρηση των χώρων του. Επίσης το ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ιωαννίνων (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) και το ταξιδιωτικό γραφείο GO FUN TRAVEL Ιωαννίνων για την μεταφορά των χορευτών μας.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ