Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ρίχνεται με το «Zάρι» στη μάχη του ημιτελικού – Τι ώρα θα εμφανιστεί στη σκηνή


Σε λίγες ώρες η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, που πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας, με το τραγούδι «Ζάρι», εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Στόχος της ελληνικής αποστολής είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου. Κατά τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, θα προκριθούν οι 10 από τις 16 διαγωνιζόμενες χώρες βάσει της ψήφου του τηλεοπτικού κοινού.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β΄ Ημιτελικό είναι: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

Στον Β’ ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό.
Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί τρίτη στη σκηνή της Eurovision, μετά την Αλβανία και πριν από την Ελβετία, δηλαδή κατά τις 22:15 με 22:20.

Στον Β’ ημιτελικό σε μία σπέσιαλ εμφάνιση θεατές και τηλεθεατές θα απολαύσουν την Έλενα Παπαρίζου και το «Μy Number One» που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση το 2005. Στη σκηνή θα εμφανιστούν επίσης η Σερτάμπ Ερενέρ και η Σαρλότε Περέλι.

Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2024 θα μεταδοθεί, σε απευθείας σύνδεση με το Malmö Arena, στις 22:00 το βράδυ από την ΕΡΤ1 και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ. Σχολιαστές θα είναι ο Θανάσης Αλευράς και η Ζερόμ Καλούτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ