Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Σε εχθρικό έδαφος, με εχθρική διαιτησία, ο ΠΑΟΚ διέλυσε το ΠΟΚ και τον... συμπολίτη!!


Μεγάλη νίκη του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ στη Χαριλάου, κόντρα σε θεούς και δαίμονες! Παλικαρίσιο πρωτάθλημα από μεγάλους παίκτες με έναν τεράστιο προπονητή!

Στο μεγαλύτερο θρίλερ της σεζόν, ο ΠΑΟΚ έστησε... λάβαρο τίτλου μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» νίκησε 2-1 τον Αρη και πήρε ένα μάγκικο πρωτάθλημα, το 4ο της ιστορίας του! Μπράντον Τόμας και Τάισον τα ιστορικά γκολ του θριάμβου. Ο Δικέφαλος έπαιζε με 10 από το 78' λόγω αποβολής του Μιχαηλίδη.

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, κατακτώντας τον 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήθελε μόνο νίκη στην έδρα του Άρη και κατάφερε να την πάρει με σκορ 2-1, τερματίζοντας στην κορυφή της Super League. Τόμας (30′), Τάισον (62′) τα γκολ των φιλοξενούμενων, είχε μειώσει ο Μορόν στο 47′. Με δέκα παίκτες ο ΠΑΟΚ από το 78′ λόγω αποβολής του Μιχαηλίδη.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έπαιξε φέτος το καλύτερο ποδόσφαιρο, κατακτώντας δίκαια το πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε έναν τρομερό δεύτερο γύρο στα πλέι οφ, νικώντας την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και φυσικά τον Άρη στην έδρα του, πανηγυρίζοντας το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αγωνίστηκε σε εχθρική ατμόσφαιρα, είδε το παιχνίδι να στραβώνει στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όταν ο Μορόν ισοφάρισε, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πετύχει ένα τρομερό γκολ με τον Τάισον αλλά και να αντέξει στην πίεση του Άρη στα τελευταία 15 λεπτά, όταν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μιχαηλίδη

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια (86’ Φεράρι), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμβοντό (86’ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (86’ Ανσαριφάρντ), Βερστράτε (66’ Μάνου Γκαρθία), Σαβέριο (72’ Ζαμόρα), Μορόν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας (80’ Νάσμπεργκ), Τάισον (65’ Ντεσπόντοφ), Α. Ζίβκοβιτς, Τόμας (65’ Σαμάτα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ