Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Εκλογή αιρετού Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού Συμβουλίου στο Συνεταιρισμό Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης "Ο Ηρακλής"


Αγαπητοί Συνεταιριστές/ριες,

Το προσωρινό Δ.Σ. του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συνεταιριστές και τις συνεταιρίστριες, προκειμένου να θέσουν υποψηφιότητα και να συμμετάσχουν μαζικά στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία για την εκλογή αιρετού Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού Συμβουλίου στο συνεταιρισμό. Η Γενική Συνέλευση και η διεξαγωγή των εκλογών θα πραγματοποιηθούν στις ημερομηνίες που αναγράφονται στην συνημμένη πρόσκληση.

Παρακαλούμε, όποιος/α επιθυμεί να υποβάλλει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για το Εποπτικό Συμβούλιο, μπορεί να απευθυνθεί είτε στα γραφεία του Συνεταιρισμού είτε να αποστείλει email στο info@iraklis-psath.gr, αναγράφοντας τα στοιχεία του και το όργανο στο οποίο επιθυμεί και συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση έως τις 31.05.2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00μμ, . Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αξιότιμες/οι συνεταιρίστριες/συνεταιριστές,

Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΥΝ.Π.Ε.» σας προσκαλεί στις 5 Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης HELEXPO, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού, με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
  1. Έκθεση πεπραγμένων προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή εκ των ευθυνών των μελών του
  2. Έγκριση μεταβολών συνεταιριστών έως την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης.
  3. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου στο Συνεταιρισμό.
Σε περίπτωση που δεν παρίστανται τα μισά τουλάχιστον μέλη του συνεταιρισμού και δεν επιτευχθεί απαρτία, καλείστε από τώρα και με την ίδια πρόσκληση στις 12 Ιουνίου 2024, Τετάρτη και ώρα 16:00 στην ίδια αίθουσα, σε πρώτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση και εάν δεν επιτευχθεί, και σε αυτή τη συνέλευση, η απαρτία του 1/5 τουλάχιστον των μελών του συνεταιρισμού, τότε η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης HELEXPO, με τα αρχικά θέματα ημερήσιας διάταξης, όσα μέλη και αν παρίστανται.

Αναφορικά με τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου, σας ενημερώνουμε ότι η ψηφοφορία θα αρχίσει αμέσως μετά τον απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ και τη συζήτηση των πεπραγμένων, την ίδια ημέρα με τη διεξαγωγή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, και έως τη δύση του ήλιου στις 21.00, με ενιαίο ψηφοδέλτιο, χωριστά για κάθε όργανο, όπου αναγράφονται τα ονόματα των υποψηφίων με αλφαβητική σειρά.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για την εκλογή των μελών ΔΣ και ΕΣ πρέπει να φθάσουν στην πρόεδρο του ΔΣ τρεις εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της πρώτης Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι την 31/05/2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00, και οι ίδιες υποψηφιότητες ισχύουν κατά την επαναληπτική Γ.Σ. Η ανακήρυξη των υποψηφίων γίνεται με απόφαση Δ.Σ. και ανακοινώνεται 2 ημέρες πριν από την ημέρα των εκλογών στο κεντρικό γραφείο του συνεταιρισμού. Αίτηση υποψηφιότητας μπορεί να υποβάλλει κάθε μέλος του συνεταιρισμού που ασκεί πλήρη δικαιώματα και δεν οφείλει ληξιπρόθεσμες προς το συνεταιρισμό υποχρεώσεις, πριν την ανακήρυξη της υποψηφιότητας.


            Η Πρόεδρος                            Η Γενική Γραμματέας

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ                      ΣΙΩΚΗ ΘΕΟΔΟΤΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ