Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ήταν θαμμένος για 4 ημέρες και η αστυνομία άκουσε τις φωνές του: Η στιγμή της διάσωσής του (βίντεο)


Αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό ήρθαν αστυνομικοί στη Μολδαβία, όταν βρήκαν ζωντανό έναν άνδρα που ήταν θαμμένος στο χώμα για τέσσερις ολόκληρες μέρες.

Όλα άρχισαν όταν οι αρχές ερευνούσαν την υπόθεση μιας 74χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στις 13 Μαϊου. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι στο σώμα της υπήρχαν πολλαπλά τραύματα.

Την ίδια μέρα προχώρησαν στη σύλληψη ενός 18χρονου από το ίδιο χωριό. Κατά την ανάκριση, ο νεαρός έπεσε σε αντιφάσεις, με τις υποψίες των αστυνομικών για τυχόν εμπλοκή του να αυξάνονται.

Κι ενώ έψαχναν στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η 74χρονη άκουσαν ήχους που προέρχονταν κάτω από το έδαφος. Οι αστυνομικοί άρχισαν να σκάβουν στο σημείο που ακούγονταν οι φωνές και τότε παρατήρησαν ότι κάτω από το χώμα υπήρχε μια αυτοσχέδια κρύπτη.

Τότε διαπίστωσαν ότι βρισκόταν ένας 62χρονος άνδρας, τον οποίο και ανέσυραν στην επιφάνεια. Είχε πληγή στον αυχένα και φαινόταν ταλαιπωρημένος. Ωστόσο, είχε τις αισθήσεις του και είπε στους αστυνομικούς ότι στις 11 Μαϊού έπινε μαζί με τον 18χρονο σε ένα μπαρ, προτού λογομαχήσουν.

Όπως υποστήριξε ο 18χρονος τον τραυμάτισε και στη συνέχεια τον έκλεισε στην κρύπτη, την οποία και κάλυψε με χώμα. Η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, με της αστυνομία της Μολδαβίας να συνεχίζουν τις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ