Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Κόνι Μεταξά: Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια


Η Κόνι Μεταξά αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Eurovision μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@star», η τραγουδίστρια ανέφερε ότι έχουν σχέδια να ασχοληθούν με τον διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ τόνισε πως νιώθει ασφάλεια με τη συνεργασία τους, παρά το άγχος που της προκαλεί η Eurovision.

Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για ερωτήσεις σχετικά με τη μητρότητα, παρότι είναι συνηθισμένη σε αρνητικά σχόλια από μικρή ηλικία.

Αρχικά, δήλωσε: «Τώρα που γύρισα, θα μιλήσω με τον Τάσο για τη Eurovision. Είναι στα πλάνα μας να κάνουμε κάτι και γι' αυτό γύρισα τώρα. Δεν έχω ακούσει το δεύτερο τραγούδι του, το δικό μας μου άρεσε πολύ. Προφανώς κι έχω εμπιστοσύνη στον Τάσο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με αγχώνει η Εurovision, αλλά όταν είμαι με τον Τάσο νιώθω ασφάλεια». Όσο για τα αρνητικά σχόλια, δήλωσε πως δεν τη φοβίζουν. «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις ερωτήσεις που δέχεται από τους δημοσιογράφους. «Δεν έχω παράπονο από τους δημοσιογράφους, με ενόχλησαν όμως οι ερωτήσεις για τη μητρότητα», σημείωσε κλείνοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ