Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μίλησε για τον λόγο που πιστεύει ότι… οι εξωγήινοι τον έχουν στοχοποιήσει


Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έχει κάνει κατά καιρούς αρκετές παράξενες δηλώσεις τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική του ζωή, όμως η πιο πρόσφατη… έκλεψε την παράσταση.

Διαδικτυακός τζόγος: Όταν η διασκέδαση γίνεται εθισμός - Τα προειδοποιητικά σημάδια και οι τρόποι περιορισμού


Όλοι μας είμαστε εξοικειωμένοι με τους παραδοσιακούς τρόπους τζόγου, από τα προϊόντα λοταρίας και τις κάρτες ξυστών, τους κουλοχέρηδες και τα παιχνίδια καζίνο, μέχρι τα αθλητικά στοιχήματα και τις ιπποδρομίες. Τα σύγχρονα τυχερά παιχνίδια ωστόσο, δεν είναι τίποτα σαν αυτό που ξέρουμε.

Σε ποια ηλικία αισθάνονται πιο σέξι οι γυναίκες;


Θα έλεγε κανείς ότι οι γυναίκες αισθάνονται καλύτερα στα 25 η τα 30 τους αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Έπαιζε για 73 ώρες ασταμάτητα video games: Οι τραγικές επιπτώσεις στην υγεία του (βίντεο)


Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που λειτουργεί ως μια ζοφερή υπενθύμιση των κινδύνων που ενέχουν στα videogames, ένας 25χρονος άνδρας αντιμετώπισε ένα απειλητικό για τη ζωή του ιατρικό επείγον περιστατικό αφού επιδόθηκε σε έναν μαραθώνιο παιχνιδιών χωρίς διακοπή που διήρκεσε 73 ώρες.

Το χαμένο νησί της Ευρώπης: Οι εικασίες και η σύνδεση με την Ατλαντίδα


Πριν από εννέα χιλιάδες χρόνια, μια τεράστια έκταση γης γνωστή ως Doggerland συνέδεε τις Βρετανικές Νήσους με την ηπειρωτική Ευρώπη. Αυτή η βυθισμένη πλέον γη, το ένα τέταρτο του αρχαίου τοπίου της Ευρώπης, χρησίμευσε ως κρίσιμη γέφυρα για την ανθρώπινη μετανάστευση.

CCCatch - I Can Lose My Heart Tonight (1985)


Επιλογή Φάνης Μαυρουδής

Πήγε σε γάμο και φόρεσε το ίδιο φόρεμα με τις κουμπάρες: Η αντίδραση της νύφης που έκανε το γύρο του διαδικτύου (βίντεο)


Η makeup artist από τη Φλόριντα είχε επιλέξει ένα παστέλ μπλε φόρεμα για την περίσταση, μια απόφαση για την οποία σύντομα θα μετανίωνε.

Η Χάιντι Κλουμ γυμνή με γόβες στο Instagram


Άλλη μια αποκαλυπτική ανάρτηση έκανε η Χάιντι Κλουμ στα social media.

Μάρλον Μπράντο: 20 χρόνια μετά τον θάνατό του παραμένει θρύλος


Ατίθασος έως και αγριεμένος, ζωώδης και πέραν του δέοντος γοητευτικός, ο Μάρλον Μπράντο, παραμένει ακόμη και σήμερα, είκοσι χρόνια από τον θάνατό του, ένας θρύλος του παγκόσμιου σινεμά και για πολλούς ως ο μεγαλύτερος σταρ όλων των εποχών.

Τεράάάστιος ΠΑΟΚ, ισοπέδωσε στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό 3-2


Αποφασισμένος για πρωτάθλημα ο Δικέφαλος

Με γκολ των Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας και Σβαμπ ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-2 τον Παναθηναϊκό, για τον οποίο σκόραρε δύο φορές ο Μπερνάρ, στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League και παραμένει δυνατά στη μάχη του τίτλου περιμένοντας το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Τα σκυλιά του πολέμου: Το τετράποδο «όπλο» των Βρετανών κομάντο (βίντεο)


Οι Βρετανοί καταδρομείς έχουν βρει τον τρόπο να χρησιμοποιούν τα σκυλιά για δρομολόγια εφοδιασμού υψηλού κινδύνου σε εχθρικό έδαφος

Ο αρραβωνιαστικός της την παράτησε λίγο πριν από τον γάμο – Πήγε στη δεξίωση έτσι κι αλλιώς


Θυμάστε την ταινία όπου η Julia Roberts έφευγε από την εκκλησία λίγο πριν από τον γάμο της και όλοι έμεναν να την κοιτάζουν αποσβολωμένοι και οι ετοιμασίες να πηγαίνουν στράφι; Στα ελληνικά ο τίτλος της είναι «Η νύφη το έσκασε», ενώ το τέλος της ευτυχισμένο αφού ο Richard Geer την κυνηγά και καταφέρνει να την κερδίσει.

Απόφαση-σταθμός: Ποιοι δεν θα μπορούν να οδηγήσουν νύχτα


Μια πρόταση-βόμβα εξετάζει το Ευρωκοινοβούλιο παίρνοντας το τιμόνι από τα χέρια χιλιάδων οδηγών τα βράδια στην προσπάθεια μείωσης των τροχαίων δυστυχημάτων.

«Η αρχή - 14 δισεκατομμύρια χρόνια κοσμικής εξέλιξης»: Προδημοσίευση του βιβλίου των Νιλ ντεΓκράς Τάισον και Ντόναλντ Γκόλντσμιθ


Την αλματώδη πρόοδο που έχει γίνει στην κατανόηση του Σύμπαντος φωτίζει το βιβλίο των αστροφυσικών, Νιλ ντεΓκράς Τάισον και Ντόναλντ Γκόλντσμιθ «Η αρχή-14 δισεκατομμύρια χρόνια κοσμικής εξέλιξης», η αναθεωρημένη έκδοση του οποίου κυκλοφορεί στις 3 Απριλίου από τις εκδόσεις «Διόπτρα» σε μετάφραση του Χριστόδουλου Λιθαρή.

Στρατός πιθήκων έκανε έφοδο σε πόλη στην Ταϊλάνδη: Βανδαλίζουν περιουσίες και κλέβουν φαγητά (βίντεο)


Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν εκατοντάδες πιθήκους να κατακλύζουν τους δρόμους, με ξεχωριστές ομάδες να επιδίδονται σε επιθετική συμπεριφορά, να επιτίθενται σε ανθρώπους και να τους αρπάζουν το φαγητό από τα χέρια.

Aνακαλύφθηκαν τα οστά του 2χρονου Εμίλ που εξαφανίστηκε πριν απο εννέα μήνες στη Γαλλία


«Οστά» που αντιστοιχούν στο σώμα του μικρού Εμίλ, ενός παιδιού δυόμιση ετών που εξαφανίστηκε πριν από εννέα μήνες στην περιοχή Άλπ-ντε-Οτ-Προβάνς, στη νοτιοανατολική Γαλλία, βρέθηκαν χθες Σάββατο, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της Αιξ-αν-Προβάνς.

Ψηφιακό άλμα της Ελλάδας το 2024 για πιο γρήγορο αλλά και πιο φτηνό Ίντερνετ


Πιο γρήγορο, αλλά και πιο φτηνό Ίντερνετ φέρνει το ψηφιακό άλμα που πραγματοποιεί η Ελλάδα το 2024. Με κύριο στόχο η χώρα μας να έχει ταχύτητες αντίστοιχες του μέσου όρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης «τρέχει» σημαντικά προγράμματα για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας, κυρίως στις περιαστικές περιοχές.

Πώς να ξεχωρίζετε τις αληθινές από τις… ψεύτικες επώνυμες τσάντες


Το διαδίκτυο είναι γεμάτο παγίδες: Χιλιάδες επώνυμα προϊόντα σχεδιαστών είναι διαθέσιμα στις επίσημες σελίδες πώλησής τους, αλλά και σε διάφορα sites. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε την επόμενη designer bag σας μέσω διαδικτύου, μπορεί να προβληματίζεστε σχετικά με την ποιότητα και την αυθεντικότητά της.

Βραζιλιάνικο περιοδικό πλήρωσε την εγγύηση του Ντάνι Άλβες


Ένα βραζιλιάνιο περιοδικό φέρεται να πλήρωσε την εγγύηση του ενός εκατ. ευρώ για την αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες.

Νόρα Βαλσάμη: Το προβλήματα υγείας και το σπίτι στη Ραφήνα που κινδυνεύει να χάσει - Δεν είμαι καλά, λέει


Απομονωμένη στη Σύρο ζει τα τελευταία χρόνια η Νόρα Βαλσάμη, μετά τον θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου.

Η Ελλάδα καλωσορίζει τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία στη ζώνη Σένγκεν


«Η Ελλάδα καλωσορίζει τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία στη ζώνη Σένγκεν», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην twitter).

Το πρώτο σποτ της Νέας Δημοκρατίας για το συνέδριο στο Ζάππειο


Κυκλοφόρησε το πρώτο σποτ της Νέας Δημοκρατίας για το επικείμενο συνέδριό που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, από τις 5 έως τις 7 Απριλίου.

Εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, καθώς εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για την υπόθεση.

Πάνω από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο


Πάνω από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαίωσαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου.

Ο Λαρισαίος γιατρός που θα γίνει ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης


Η Ελλάδα έχει την τύχη να διαθέτει από το 2022 έναν αστροναύτη ή για να είμαστε πιο ακριβείς έναν από τους 25 υποψηφίους που πέρασαν με επιτυχία όλα τα τεστ της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος και ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάρει μέρος σε διαστημική αποστολή εάν γίνουν τα απαραίτητα βήματα από την ελληνική κυβέρνηση.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/3/24)


Σπουδαία παιχνίδια στις αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (31/3), με τα φώτα να πέφτουν σε Λεωφόρο και Ν.Φιλαδέλφεια.

Σουλιώτη για γνωστό πρόσωπο του χώρου της τηλεόρασης: «Σηκώθηκε και είχε κατεβάσει το παντελόνι του»


Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η Ιωάννα Σουλιώτη μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν».
Συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στο μακρινό παρελθόν από γνωστό πρόσωπο του χώρου της τηλεόρασης.

Άνοιξε το tickets.gov.gr: Από τις 9 Απριλίου ψηφιακά η είσοδος στα γήπεδα με το εισιτήριο στο Gov.gr Wallet


Οι πολίτες για να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Gov.gr Wallet θα χρειαστούν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet και πιστοποιημένο αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Emotion AI: Τι είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη Συναισθημάτων που αναμένεται να κυριαρχήσει στο μέλλον και θα μας... «διαβάζει»


Η Τεχνητή Νοημοσύνη Συναισθημάτων (Emotion AI), η οποία ανιχνεύει και ερμηνεύει τα συναισθηματικά σήματα των ανθρώπων, αναμένεται να κυριαρχήσει, δηλώνει ο Φεντερίκο Μένα (Federico Menna), CEO του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Καινοτομία και την Τεχνολογία (EIT Digital), σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενόψει της συμμετοχής του στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 10-13 Απριλίου.

Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: Το ψηφοδέλτιο της Κωνσταντινούπολης έχει μήκος... 1 μέτρο


Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις 7 το πρωί οι δημοτικές εκλογές στην Τουρκία, με το ενδιαφέρον πάντως των διεθνών αναλυτών να επικεντρώνεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου αναμετρώνται ο νυν δήμαρχος Εκρέμ Ιμάμογλου και ο εκλεκτός του προέδρου Ερντογάν, Μουράτ Κουρούμ.

Θαλασσινά και Οστρακοειδή: Συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση


H νηστεία της Σαρακοστής ξεκίνησε την Καθαρά Δευτέρα,  και  διαρκεί, έως το Σάββατο 4 Μαΐου 2024.

«Βολές» Μητσοτάκη κατά αντιπολίτευσης: «Καταφέρνει να συνασπιστεί μόνο πίσω από τερατολογίες - Αυτό είναι το αδιέξοδό της»


«Βολές» στα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπολύει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανασκόπηση της Κυριακής, αναφερόμενος στην καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη,

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Στατιστικά και προϊστορία στην έδρα της Ένωσης / Πώς θα δείτε το ματς


Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα δεν υπήρξε νίκη γηπεδούχου. Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να επικρατήσει στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά σε εντός έδρας αναμέτρηση η τελευταία της νίκη ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 με 3-2.

Άρης - Λαμία: Στατιστικά και προϊστορία στη Θεσσαλονίκη - Πώς θα δείτε το ματς


Ο Άρης και η Λαμία θα συναντηθούν για έβδομη φορά με γηπεδούχο την ομάδα της Θεσσαλονίκης και για 13η συνολικά για το πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Στατιστικά και προϊστορία στην Αθήνα - Πώς θα δείτε το ματς


Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό για όλες τις διοργανώσεις δεν υπάρχει νίκη των Πρασίνων. Οι τρεις συναντήσεις τους είναι για το πρωτάθλημα και οι δύο για το Κύπελλο Ελλάδος. Υπάρχουν τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες του ΠΑΟΚ, με τελευταία αυτή στις 21 Φεβρουαρίου 2024 για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου βέβαια στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση για τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι.

Σε διαβούλευση οι νέοι κανόνες για καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογούμενων


Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Η διαβούλευση θα διαρκέσει έως τις 8 Απριλίου.

Πέππα το γουρουνάκι: Γιατί την αγαπούν τα παιδιά και τη μισούν οι γονείς


Μια από τις σειρές κινουμένων σχεδίων που έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο καθώς προβάλλεται σε περισσότερες από 180 χώρες, ακόμη και στην χώρα μας, είναι η «Πέππα το γουρουνάκι».

Γονικές παροχές: Τα 5+1 βήματα και οι εξαιρέσεις του αυτόματου Ε9


Αυτόματα, χωρίς καμία ενέργεια από τους φορολογούμενους και δίχως λάθη που ανεβάζουν το λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ συμπληρώνεται και υποβάλλεται πλέον το Ε9 για όσους προχωρούν σε γονικές παροχές και δωρεές ακινήτων.

Σε ισχύ από αύριο 1η Απριλίου ο νέος κατώτατος μισθός – Ποια επιδόματα αυξάνονται


Σε ισχύ τίθεται, από την 1η Απριλίου 2024, ο νέος κατώτατος μισθός, ο οποίος αυξάνεται στα 830 ευρώ από 650 ευρώ, που ήταν το 2019 και συμπαρασύρει προς τα πάνω τριετίες και πολλά επιδόματα, τα οποία συνδέονται με αυτόν.

Ο έξυπνος τρόπος για να ανάψετε γρήγορα τα κάρβουνα στην ψησταριά σας


 Αν είστε λάτρεις του ψησίματος στα κάρβουνα ενδεχομένως να εφαρμόζετε τους κλασικούς τρόπους για να ανάψετε τα κάρβουνα με προσάναμα. Αν θέλετε να επιταχύνετε λίγο τη διαδικασία όμως υπάρχει και κάτι ακόμα που μπορεί να λείπει από τη συλλογή των BBQ gadgets σας.

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση, συνεχίζουν το ταξίδι τους στην εξωτική Ζανζιβάρη


O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην εξωτική Ζανζιβάρη, σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου στις 17:45 στο OPEN!

Γιατί βαδίζουμε ασυναίσθητα πέρα-δώθε όταν μιλάμε στο τηλέφωνο


Σίγουρα θα το έχετε παρατηρήσει, τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους ανθρώπους γύρω σας, ειδικά τα τελευταία 25 χρόνια που οι ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές στο σπίτι και τα κινητά τηλέφωνα γενικότερα μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας.

Τι πρέπει να ξέρουν όσοι δίνουν δημητριακά στα παιδιά τους για πρωινό


Πολλοί είναι οι γονείς που δίνουν για πρωινό στο παιδί τους γάλα ή γιαούρτι με δημητριακά. Είναι, όμως, αυτή μια καλή επιλογή;

3 σημάδια ότι καταναλώνετε πάρα πολλούς υδατάνθρακες


Οι υδατάνθρακες έχουν αποκτήσει κακή τη φήμη, χάρη στο πειστικό μάρκετινγκ και τις δημοφιλείς δίαιτες που είναι εναντίον τους. Είναι όμως οι υδατάνθρακες πραγματικά κακοί για εσάς;

«Chef στην κουζίνα σας» με ιδέες για το κυριακάτικο τραπέζι


Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Αλλάξατε την ώρα σε ΟΛΑ τα ρολόγια σας...;


Τελευταία Κυριακή του Μαρτίου σήμερα και η ώρα, ήδη, άλλαξε από χειμερινή σε θερινή, με τους δείκτες του ρολογιού να έχουν γυρίσει μια ώρα μπροστά.

Φενγκ σούι: Γιατί δεν πρέπει να τοποθετείτε καθρέφτες στην κουζίνα


Η κουζίνα λέγεται ότι είναι η καρδιά κάθε σπιτιού, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι παίζει ζωτικό ρόλο στη δημιουργία μιας θετικής ροής ενέργειας σε έναν χώρο. Κάτι που, σύμφωνα με το housedigest.com, μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση του φενγκ σούι.

Aυτή είναι η πιο καυτή πόλη του κόσμου: «Τα πουλιά πέφτουν από τον ουρανό»


Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η διεθνής κοινότητα το προσεχές διάστημα είναι οι επιπτώσεις από την κλιματική κρίση. Σε ορισμένες περιοχές, παρατηρούνται φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων, ενώ άλλες περιοχές δοκιμάζονται από καύσωνες και ξηρασίες μεγάλης έντασης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ακραίων καιρικών φαινομένων είναι το Κουβέιτ που θεωρείται ως η πιο καυτή πόλη στον κόσμο.

Πιλότος αποκαλύπτει τι πραγματικά ισχύει για τις καθυστερήσεις στις πτήσεις


Ένας πιλότος αεροπορικής εταιρείας παραδέχθηκε ότι η δικαιολογία που λένε συχνά στους επιβάτες για τις καθυστερημένες πτήσεις, σπανίως είναι αληθινές. Συχνά χρησιμοποιούν τις φράσεις «θα φροντίσουμε να φτάσετε με ασφάλεια στο προορισμό σας» ή «οι αναταράξεις δεν είναι ανησυχητικές», όταν μια πτήση επρόκειτο να καθυστερήσει.

Ρετρό επιτραπέζια που θα σου ξυπνήσουν μνήμες


Και ποιος δεν έπαιζε...