Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Βρήκε σκύλο - ναυαγό στη μέση του Ατλαντικού και τον έσωσε. Το συγκινητικό video

Ο αμερικάνος νεαρός άνδρας είχε ένα πάθος. Παρά το γεγονός ότι στις ΗΠΑ ζούσε σε μια πολιτεία γεμάτη χιόνια, τα καλοκαίρια πήγαινε στο Μεξικό και έκανε κανό στα πιο απόμερα νησάκια του Ατλαντικού.

Ο Αρκάς κάνει.... αποτίμηση του κυβερνητικού έργου!

Ένα νέο σκίτσο για τις επιδόσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε πριν από λίγο στο Facebook ο Aρκάς.

Τι αλλάζει στο σeξ μετά τα 40;

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αντιμετωπίζουν ορμονικές αλλαγές στην ηλικία των 40, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές στη σεξουαλική διέγερση, την επιθυμία και το πόσο άνετα αισθάνονται με το σώμα τους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Αποδοκιμάστηκε στην Σταυρούπολη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

Το βραβευμένο ντοκυμαντέρ στο πρόσφατο φεστιβάλ ντοκυμαντέρ Θεσσαλονίκης του Νίκου Ασλανίδη για τη Γενοκτονία "Η μπάντα" προβάλλεται καθημερινά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Σειρά σήμερα (31.5.19) είχε η Σταυρούπολη όπου στο Δημοτικό Θέατρο οργάνωσαν προβολή ο Σύλλογος Ποντίων "Ακρίτες του Πόντου ".

Πήγε για μανικιούρ και παραλίγο να χάσει το δάχτυλό της

Μια νεαρή γυναίκα σχεδόν έχασε μέρος του δακτύλου της αφού τραυματίστηκε από τον «βρώμικο» εξοπλισμό του τεχνίτη των νυχιών.

Έχω δει γυμνή τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στα δόντια της γιαγιάς του Δημήτρη Ουγγαρέζου, έπεσε η Ελένη Τσολάκη. Εντελώς ακομπλεξάριστη, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις με χιούμορ.

Bob Marley & Steven Tyler - Roots, Rock, Reggae (1999)

 Επιλογή Φάνης Μαυρουδής

Σεμινάριο ThaiMassage στη ΧΑΝΘ


Σεμινάριο ThaiMassage
ΑΥΧΕΝΑΣ-ΩΜΟΙ-ΠΛΑΤΗ 
εύχρηστες τεχνικές για να προσφέρουμε 
ανακούφιση στους δικούς μας ανθρώπους

19χρονος εκβίαζε ανήλικη με τολμηρές φωτογραφίες και βίντεο

Για πορνογραφία ανηλίκων και παράνομη βία, συνελήφθη 19χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Τριήμερο Συνέδριο για το Σχολείο που θέλουμε

Συνέδριο με επίκεντρο τις «Επιστήμες της Εκπαίδευσης» διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών στις 28 , 29 και 30 Ιουνίου στο Aegean College (Πανεπιστημίου 17)

Πάνος Ζάρλας: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο του νικητή του Power of Love 1

Σοκάρει το  βίντεο - ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο του Πανού Ζάρλα του  νικητή του Power of Love 1.

Η ΝΔ για τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η απερχόμενη κυβέρνηση, παρά την έγκαιρη προειδοποίηση που της απηύθυνε η αντιπολίτευση ότι δεν νομιμοποιείται να λαμβάνει καμία απόφαση πέραν των τρεχουσών υποθέσεων ενόψει των εκλογών που η ίδια προκήρυξε, προχώρησε σήμερα στον αντισυνταγματικό διορισμό νέου προέδρου και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο Κ. Καραμανλής για την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αστικών λεωφορείων

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Γ. Κουμουτσάκος για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Αλβανία δήλωσε :

«Γιορτάζουμε στους Κήπους του Πασά»

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2019 
«Γιορτάζουμε στους Κήπους του Πασά» 
Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, ώρες 18:00-21:00 
4η χρονιά δράσεων στο Δημοτικό Πάρκο των Κήπων του Πασά 
(πάνω από το Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος) 

Εκδήλωση Νίκης στην Καλαμαριά για τη Γενιά Δημιουργίας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης και η «Γενιά Δημιουργίας» πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα μία διαφορετική προεκλογική εκδήλωση, ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, μπροστά από το Δημαρχείο.

Άλατα στα ούρα και ψωμμίαση νεφρών: Ευρύματα πυ εντοπίζονται στο check up - Γενική Ούρων

της Αναστασίας Μοσχοβάκη, Ειδικής Παθολόγου

Τα ούρα αποτελούν εκτός από δείκτη καλής νεφρικής λειτουργίας και ένα σημαντικό δείκτη της μεταβολικής κατάστασης του οργανισμού. Αυτό είχε γίνει αντιληπτό ήδη κατά την αρχαιότητα: Στην εποχή του Ιπποκράτη, η μορφή, η συχνότητα, η όψη και η οσμή των ούρων ήταν βασικές παράμετροι στην αξιολόγηση των ασθενών.

Τα ούρα παράγονται στους νεφρούς. Όταν ο νεφρός λειτουργεί ορθά και τα ούρα παράγονται φυσιολογικά, νερό και άχρηστες ουσίες του μεταβολισμού (π.χ. ουρία κρεατινίνη όξινα προϊόντα) απομακρύνονται από το σώμα. Η ανάλυση των ούρων, όταν γίνεται σωστά και αξιολογείται από τον έμπειρο με κλινική εμπειρία παθολόγο, έχει παρομοιαστεί με νεφρική βιοψία του φτωχού και είναι αναπόσπαστο στοιχείο του σωστού check up.

Φιλικός αγώνας Γ.Ν. Παπαγεωργίου vs Βετεράνων ΠΑΟΚ

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφορετικός από τους άλλους θα διεξαχθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019. Η Ομάδα Ποδοσφαίρου των Παλαίμαχων του ΠΑΟΚ θα «αναμετρηθεί» με την Ομάδα του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, σε έναν αγώνα αφιερωμένο στα 20 χρόνια προσφοράς του Νοσοκομείου.

Εργασίες συντήρησης από Δευτέρα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019.

Περισσότεροι από 380 ιστιοπλόοι θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser Radial του ΝΟ Καλαμακίου

Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή ιστιοπλόων από όλο τον κόσμο στο όπεν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων Radial της Ολυμπιακής Κατηγορίας Laser, που θα διοργανώσει ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου, από τις 29 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου. 

Ηλεκτροφωτισμός γέφυρας Μελισσίου από την Π.Ε. Πέλλας

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Ικανοποιήσαμε ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας»

Γιατί φεύγει από τον Alpha ο Ανδρέας Γεωργίου

Όπως όλα δείχνουν ο Ανδρέας Γεωργίου δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Alpha, παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε με τη σειρά, «Τατουάζ».

Πέθανε ο 63χρονος πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών, ο πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 2:30 μετά το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στην Σταυρούπολη.

Σηκώθηκε στον αέρα φουσκωτό κάστρο με παιδιά. Τρομακτικό ατύχημα στη Ρωσία (βίντεο)

Σοκ προκαλεί το ατύχημα που σημειώθηκε σε παιδότοπο εμπορικού κέντρου στην ανατολική Ρωσία.
Ένα φουσκωτό κάστρο «πέταξε» στον αέρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν παιδιά ηλικίας από 4 έως 6 ετών.

Ένα διαχρονικό βιβλίο αυξημένου Ελληνικού ενδιαφέροντος, στο Amazon.com

Το διαχρονικό βιβλίο «για όλες τις εποχές» του Λεωνίδα Κουμάκη «Το Θαύμα – Μια πραγματική ιστορία» αποτελεί μια συγκλονιστική καταγραφή, μέσα από προσωπικά βιώματα του συγγραφέα, αφ΄ ενός μεν της πολιτικής αφελληνισμού της Κωνσταντινούπολης και της καθ΄ ημάς Ανατολής,

Τσιγάρο και Σωματικό Βάρος: Αλήθεια ή Μύθος;

Κάθε 10 δευτερόλεπτα ένας άνθρωπος πεθαίνει εξαιτίας του τσιγάρου. Σίγουρα ακούγεται υπερβολικό, ωστόσο ποτέ τα νούμερα δεν ήταν σύμμαχοι των καπνιστών. Έχει υπολογιστεί, ότι κάθε τσιγάρο που καπνίζεται αφαιρεί κατά μέσο όρο πέντε λεπτά από τη ζωή του καπνιστή.

Το ΝΟΗΣΙΣ στο διεθνές συνέδριο του ECSITE

Τη μεταφερόμενη έκθεση ΙΔΕΑ που αναφέρεται στην εξέλιξη της ελληνικής σκέψης μέσα από μια σειρά επιστημονικά, τεχνικά και καλλιτεχνικά πεδία, παρουσιάζει το ΝΟΗΣΙΣ, στο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Τεχνολογικών Κέντρων και Μουσείων ECSITE που θα πραγματοποιηθεί στις 6-8 Ιουνίου, στο κέντρο επιστημών Experimentarium στην Κοπεχάγη.

Η αρχιμουσικός Ζωή Ζενιώδη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η ταλαντούχα αρχιμουσικός Ζωή Ζενιώδη είναι από η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι τροφές που αυξάνουν την φυσική αντηλιακή προστασία στο δέρμα

Καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει, μικροί και μεγάλοι μπαίνουν σε διάθεση κολύμβησης και διακοπών και σπεύδουν να προμηθευτούν καπέλα, γυαλιά ηλίου και αντηλιακά. Καλό είναι, όμως, να μην περιοριστείτε σε αυτά, αλλά να ελέγξετε και τι υπάρχει στην... κουζίνα σας. Και αυτό, διότι ολοένα περισσότερες μελέτες δείχνουν πως ορισμένα τρόφιμα μπορεί να βελτιώνουν την ενδογενή αντηλιακή προστασία του δέρματος.

Όπως αναφέρει ο κ. Μάρκος Μιχελάκης, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος (Αισθητική Δερματολογία-Δερματοχειρουργική), το φυσικό αντηλιακό του δέρματος είναι η μελανίνη. «Η μελανίνη είναι η φυσική χρωστική ουσία του, η οποία το προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) του ηλίου», λέει.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος: Οι επιπτώσεις του στο ανώτερο αναπνευστικό και στον λάρυγγα

Κάθε χρόνο περίπου έξι εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως χάνουν τη ζωή τους λόγω του καπνίσματος, εκ των οποίων οι 600.000 είναι παθητικοί καπνιστές. Πιο συγκεκριμένα στην Ευρώπη, ο αριθμός ανέρχεται στις 700.000 ενώ 13 εκατομμύρια προσβάλλονται από ασθένειες σχετικές με το κάπνισμα.

«Κάθε τσιγάρο περιέχει περίπου 7.000 επικίνδυνες για την υγεία χημικές ουσίες, 250 από τις οποίες είναι τοξικές και 70 καρκινογόνες. Μερικές από αυτές τις ουσίες είναι το κάδμιο, που περιέχεται στις μπαταρίες, το βουτάνιο, το οποίο βρίσκεται στο υγραέριο των αναπτήρων, καθώς και το αρσένιο και το μονοξείδιο του άνθρακα, που είναι δηλητήρια για το αίμα»,

Έκθεση Φωτογραφίας «Yedi Kule Conquest Photos 2019»

Δεκαεφτά ερασιτέχνες φωτογράφοι της Θεσσαλονίκης «συνθέτουν» εικόνες με αθλητές-δρομείς και χαμόγελα ευχαρίστησης στο φόντο του Επταπυργίου και των μνημείων της  Άνω Πόλης για να τις παρουσιάσουν  στην Έκθεση Φωτογραφίας «Yedi Kule Conquest Photos 2019».

Απιστία και κρίσεις μειώνουν τις γεννήσεις

Το εξωσυζυγικό σεξ, η έλλειψη ερωτικής διάθεσης και η οικονομική κρίση δημιουργούν ένα εκρηκτικό… κοκτέιλ, που ρίχνει τις γεννήσεις στο ναδίρ. Φαίνεται, μάλιστα, ότι η απιστία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου στο μείζον αυτό κοινωνικό ζήτημα.

Αιθέριες υπάρξεις την «έπεσαν» στον Τσελίκα του ΣΚΑΪ

Τυχερός αποδείχθηκε ο Γιώργος Τσέλικας με το ρολόι να δείχνει 6:23 το πρωί, όταν δύο πανέμορφες κοπέλας εισέβαλαν στο live του.

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου

Υποψήφιος με το κόμμα της ΝΔ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είναι ο δημοσιογράφος, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν και δάγκωσαν την συνοδό ασθενή στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου Κιλκίς

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς με ανακοίνωσή του ενημερώνει:

Δολοφονία Γραικού: Αυτό είναι το όχημα του 59χρονου κτηνοτρόφου

Κρατείται στην Ασφάλεια ο 46χρονος έμπορος κρεάτων
Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατείται ο 46χρονος έμπορος κρεάτων και τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού,

Τζατζίκι στα γρήγορα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ταιριαστό για τα κρεατικά από ένα ελληνικό σπιτικό μπολ τζατζίκι!

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων - Όλοι οι Έλληνες ραντεβού στους Ψαράδες Πρεσπών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων - Όλοι οι Έλληνες ραντεβού στους Ψαράδες Πρεσπών την Κυριακή στις 16.06.2019.

Εκλογές 2019: Πρώτη η ΝΔ στο χωριό του Αλέξη Τσίπρα

Δεύτερος ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στο χωριό Αθαμάνιο Άρτας, από το οποίο κατάγεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το οποίο επισκέπτεται συχνά.

7o Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ.

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών ανακοινώνει ότι την 30-5-2019 ολοκληρώθηκε το 7ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ. με τον μικρό και μεγάλο τελικό. Στο μικρό τελικό, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι , η Δ.Α.Ε.Θ. νίκησε τη ΔΙ.ΑΣ. (Ανατ.) με σκορ 60 - 61 και κατέκτησε την 3η θέση.

Οι άλλες χρήσεις του αλουμινόχαρτου

Το αλουμινόχαρτο είναι σύμμαχος μας στο ψήσιμο και στην αποθήκευση τροφίμων. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι να το χρησιμοποιήσουμε στην κουζίνα, που δεν έχουν καμία σχέση με το μαγείρεμα. Ήξερες, για παράδειγμα, ότι μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο στο καθάρισμα;

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/5/19)

Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Παρασκευής, από τα κανάλια:

Χειρουργικό... χτύπημα από τον Αρκά κατά Τσίπρα -Σατιρίζει την αγάπη του για την καρέκλα

Δύο νέα σκίτσα ανήρτησε ο Αρκάς σαρκάζοντας αλύπητα τον πρωθυπουργό που τον δείχνει... κολλημένο στην καρέκλα του ενόψει των εθνικών εκλογών.

Πώς να οργανώσεις τις τέλειες καλοκαιρινές διακοπές

Όσοι έχετε αποφασίσει να κάνετε καλοκαιρινές διακοπές, καλό είναι σιγά σιγά να αρχίσετε να οργανώνεστε. Για να περάσετε τέλεια, ωστόσο, και να μην έχετε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις της τελευταίας στιγμής ακολουθήστε τις παρακάτω έξι συμβουλές και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε τέλεια.

Πώς πρέπει να πίνετε νερό με λεμόνι για να χάσετε βάρος

Tο νερό με λεμόνι (ζεστό ή κρύο) το πρωί, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος για να τονώσει τον μεταβολισμό του και να ενισχύει την απώλεια βάρους.

Οι καλύτερες ελληνικές ταμπέλες και επιγραφές

Καταστάσεις made in Greece

Αγνωστο story: Ο Κώστας Ευρυπιώτης ήταν ο… «παίδαρος» του μεγάλου σουξέ της Ρίτας Σακελλαρίου!

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου του Κώστα Ευρυπιώτη.

Προσοχή: Οδηγίες υπ. Εσωτερικών για την ψήφο στο β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr και στον ειδικό σύνδεσμο για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές έχει αναρτηθεί η εγκύκλιος για τη διενέργεια των επαναληπτικών περιφερειακών και δημοτικών εκλογών,

Πώς θα πάψει να μας παρακολουθεί η Google;

Το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουν αντιληφθεί πλέον ότι η Google μας παρακολουθεί. Αυτό που ίσως δεν αντιλαμβανόμαστε είναι ο βαθμός στον οποίο ξέρει τα πάντα για εμάς.

Σάλος στην Ισπανία: Ποδοσφαιρική ομάδα γιόρτασε άνοδό με στριπτιζέζ στα αποδυτήρια

Σάλος έχει προκληθεί στην Καταλονία μετά την αποκάλυψη ότι η ομάδα της 3ης κατηγορίας, Λάνσα, αποφάσισε να γιορτάσει την άνοδό της καλώντας μία στριπτιζέζ στα αποδυτήρια, ακριβώς μετά τη λήξη της τελευταίας της αναμέτρησης.

Ο βαράνος δεν θα εγκατέλειπε έτσι εύκολα τα όπλα

Ο βαράνος δεν είναι εύκολο στον χειρισμό του ερπετό, ακόμα και για τα πολύπειρα συνεργεία της Ταϊλάνδης.