Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Άνδρας αγοράζει φωτογραφία για $2 και ανακαλύπτει ότι αξίζει… εκατομμύρια

Μια φωτογραφία του εγκληματία της Άγριας Δύσης που αγοράστηκε σε παλαιοπωλείο για μόλις 2 δολάρια, ταυτοποιήθηκε ως αυθεντική, με την αξία της να εκτιμάται στα 5 εκατομμύρια δολάρια

Η Lily Ermak τα “πέταξε” όλα έξω ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες στο Instagram!

Η Lily Ermak δεν είναι άγνωστη στο ανδρικό κοινό, καθώς είναι μια από τις πολλές Ρωσίδες καλλονές που έχουν κατακτήσει το Instagram. Διαθέτει απίστευτες καμπύλες, τις οποίες επιδεικνύει συχνά στους 1,6 εκατ. ακόλουθους της, ποζάροντας με μικροσκοπικά μπικίνι.

Το ειλικρινέστατο ραβασάκι που άφησε η γειτόνισσα στο αυτοκίνητο κι έγινε viral

Χύμα και τσουβαλάτα τα είπε μια γειτόνισσα σε μια ιδιοκτήτρια ΙΧ, αφήνοντας ένα σημείωμα για γέλια και για κλάματα.

Κορωνοϊός - Καθηγήτρια Οξφόρδης: «Ο ανθρώπινος τρόπος ζωής θα φέρει περισσότερους ιούς από τα ζώα στο μέλλον»

Η Σάρα Γκίλμπερτ, η καθηγήτρια που εργάστηκε για τη δημιουργία του εμβολίου της Οξφόρδης κατά του κορωνοϊού, προειδοποιεί ότι ο κίνδυνος μεταφοράς θανατηφόρων ασθενειών από τα ζώα στον άνθρωπο θα αυξάνεται λόγω του τρόπου ζωής μας.

Star Wars: Τον Νοέμβριο φαίνεται να ξεκινούν τα γυρίσματα για την σειρά του Cassian Andor

Ο αγαπημένος πιλότος από το Rogue One φαίνεται πως θα επιστρέψει σύντομα. Σύμφωνα με αναφορές, η νέα σειρά Star Wars που ετοιμάζει το Disney+ που θα είναι αφιερωμένη στον Cassian Andor βρίσκεται σε στάδιο προ παραγωγής και πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Νοέμβριο.

Les Surfs - Si J'Avais Un Marteau (If I Had A Hammer) (1963)

Επιλογή Φάνης Μαυρουδής

Βγήκε φορώντας μόνο το εσώρουχό του και κρατώντας σπαθί σε δρόμο στο Λονδίνο – Απείλησε περαστικούς

Ένας άντρας που φορούσε μόνο το εσώρουχό του και κρατούσε ένα μεγάλο σπαθί εμφανίστηκε στους δρόμους του νότιου Λονδίνου, απειλώντας θεούς και δαίμονες.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ξεφτίλισε τον συριζαίο Τριανταφυλλίδη για τον ΟΑΣΘ

Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη για τον ΟΑΣΘ, απάντησε σήμερα, 31 Αυγούστου 2020, στη Βουλή ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Αποβολή για όποιον μαθητή βήξει ή φταρνιστεί επίτηδες

Αποβολή για μαθητές που θα βήχουν επίτηδες μπροστά σε άλλους ισχύει στη Βρετανία τη νέα σχολική χρονιά 2020 – 2021.

Ολοκληρώθηκαν τα δρομολόγια με το «Άγιος Γεώργιος» - Ραντεβού την άνοιξη του 2021

Ραντεβού την άνοιξη του 2021 δίνει το αξιόπλοο παραδοσιακό καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES με τους εκατοντάδες φίλους του που έχει αποκτήσει, εδώ και επτά συνεχόμενα έτη,

Οι καλύτερες πόζες της Άννας Πρέλεβιτς με μαγιό

Διαθέτει από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και σε κάθε εμφάνισή της «κλέβει» τις εντυπώσεις. Ο λόγος για την όμορφη Άννα Πρέλεβιτς, η οποία ανεβάζει συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της που ενθουσιάζουν τους followers της.

"Αγγελική" - Αναλυτικά οι ρολόι των πρωταγωνιστών

Μια ερωτική, δραματική σειρά του Alpha θα αρχίσει να ξετυλίγεται σύντομα στις οθόνες μας με την υπογραφή των Παναγιώ­τη Ιωσηφέλη (σενάριο) και Στέφανοο Μήλατσου (σκηνοθεσία).

Η νύφη έπαθε έμφραγμα την ώρα του γάμου - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Μία 33χρονη γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο αφού έπαθε έμφραγμα την ώρα του γάμου της σε περιοχή του νότιου Ισραήλ.

Ζητείται γυμνός μεταφορέας με μπόνους 2.237 ευρώ

Ένα ζευγάρι γυμνιστών από την Αγγλία σκοπεύει να μετακομίσει σε μεγαλύτερο σπίτι και αναζητεί μεταφορική για τη μετακόμιση, πληρώνοντας μάλιστα πολύ καλά.

Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο φράχτη στον Έβρο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπέγραψε σήμερα (31/8) τη σύμβαση για την κατασκευή του νέου φράχτη στον Έβρο.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Βασίλης Καλλίδης έβαλε τέλος στην συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό»

Ο Βασίλης Καλλίδης δεν θα συνεργαστεί με τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό» του Ant1 τη νέα σεζόν, γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση στους θαυμαστές του.

Μέσι: Δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι απουσίασε από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ της Μπαρτσελόνα την Κυριακή (30/8), ενώ δεν εμφανίστηκε ούτε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε συμβιβασμό 10 εκατ. δολαρίων χωρίς αναγνώριση… λάθους προχώρησε η Apple

Αμερικανοί κάτοικοι που είχαν την τύχη (ή την ατυχία) να αγοράσουν τα ασύρματα earbuds Powerbeats 2 πριν τις 7 Αυγούστου δικαιούνται πλέον αποζημίωσης, πάθει δεν πάθει κάτι το «ελαττωματικό προϊόν».

Η χιουμοριστική απάντηση του Άγιαξ στον ΠΑΟΚ

Ο Άγιαξ απάντησε στην ευρηματική, πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο twitter για τη σημερινή κλήρωση στη Νιόν, η οποία έφερε την Μπενφίκα αντίπαλο στον «Δικέφαλο», στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Δεν θα λάβουν πρόσκληση να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη τα περισσότερα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει εγκαίρως ότι δεν πρόκειται να παραστούν όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου στην ομιλία που θα εκφωνήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Helexpo Forum που θα υποκαταστήσει φέτος τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία αναβλήθηκε προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού.

Πού εντοπίστηκαν τα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου

Σήμερα, 31/8/2020, δηλώθηκαν 183 επιπλέον κρούσματα. Από τα 173 εγχώρια κρούσματα, τα 46 συνδέονται με συρροές, 12 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ 10 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Το μήνυμα του Χαριστέα για την κλήρωση του Άρη

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Κόλος Κοβαλίβκα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Άγγελο Χαριστέα να στέλνει το δικό του μήνυμα για την κλήρωση των «κιτρινόμαυρων».

Γάλλος ΥΠΕΞ: Απολύτως απαράδεκτη η παραβίαση του θαλάσσιου χώρου ευρωπαϊκής χώρας από την Τουρκία

Η παραβίαση του θαλάσσιου χώρου ευρωπαϊκής χώρας από την Τουρκία είναι «απολύτως απαράδεκτη» επισήμανε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λε Ντριάν σε ομιλία του στο Παρίσι, παρουσία του Γερμανού υπουργού εξωτερικών Χάικο Μάας στο σεμινάριο εργασίας των πρέσβεων της Γαλλίας στις ευρωπαϊκές χώρες, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα ήταν σοβαρό σφάλμα να αφήσουμε την ασφάλειά μας στη Μεσόγειο στα χέρια άλλων».

Κορωνοϊός: Αύριο στις 16:00 οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων - Τι είπε ο Μαγιορκίνης

Κοινή συνέντευξη Τύπου για τις λεπτομέρειες της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου, στις 16:00.

Κορωνοϊός: Στα 183 τα νέα κρούσματα - 4 θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 183 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 10317, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν κατά 12,7% τα τροχαία ατυχήματα τον Ιούνιο του 2020

Μείωση 12,7% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, τον Ιούνιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, και ανήλθαν σε 894 τον αριθμό.

Πληθώρα ακινήτων προς ενοικίαση για τους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη - Μειωμένη παραμένει η κίνηση

Πληθώρα ακινήτων για όλα τα «βαλάντια» διαθέτει η Θεσσαλονίκη για τους νεοεισερχόμενους στα πανεπιστήμια της πόλης, αλλά η κίνηση προς το παρόν καταγράφεται μειωμένη σε ποσοστό 30% έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος, παρά και τη μέση πτώση τιμών στα ακίνητα κατά 15% το τελευταίο εξάμηνο.

Θα σου ανέβει το ζάχαρο: Η Μαίρη Συνατσάκη γυμνή στη θάλασσα μόνο με τα βατραχοπέδιλά της

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις πιο δραστήριες στα social media και δη στο Instagram, με το λογαριασμό της να μετράει χιλιάδες followers. Η παρουσιάστρια συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της καθημερινότητάς της, ενώ ουκ ολίγες φορές περνάει και αρκετά κοινωνικά μηνύματα.

Γαλλικά ΜΜΕ: Το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle σύντομα στην Ανατολική Μεσόγειο

Η ναυαρχίδα του Γαλλικού στόλου, το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle συνοδευόμενο από άγνωστο αριθμό πλοίων και υποβρυχίων του γαλλικού πολεμικού ναυτικού αναμένεται να καταπλεύσει στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ο Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υπήρξε καταλυτικός στον εφετινό θρίαμβο της Μπάγερν Μονάχου, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Champions League (1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν) και αφού είχε προηγηθεί το νταμπλ στη Γερμανία.

Υπουργικό Συμβούλιο: Επιτάχυνση των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ εισηγήθηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Την υιοθέτηση νέου θεσμικού πλαισίου στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και ενδυνάμωσης του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) εισηγήθηκε σημερινό υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα: Το άγχος, η γκάφα και το εντυπωσιακό πλατό

«Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από αγωνία, χαρά και συγκίνηση» με αυτά τα λόγια η Ιωάννα Μαλέσκου καλοσώρισε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στη νέα της εκπομπή με τίτλο: Love it.

Τα Επίσημα Χαρτοσχολικά Είδη «Ελλάδα 2021»

Η εταιρεία Διακάκης Εισαγωγική, κατόπιν συμμετοχής της στον δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό «Σύναψη Σύμβασης Παραγωγής και Εμπορίας Προϊόντων Φερόντων τα Σήματα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την ανακήρυξη της σε «Επίσημο Αδειούχο Χαρτοσχολικών Ειδών» από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Εδώλιο για 30 πρόσωπα «έδειξε» ο εισαγγελέας για υπέρογκες προμήθειες σε αντιδραστήρια

Στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης προτείνει εισαγγελέας να οδηγηθεί υπόθεση με υπέρογκες προμήθειες αντιδραστηρίων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Covid test στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" απο το Ιατρικό Διαβαλκανικό

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020: - Οι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, έχουν πλέον τη δυνατότητα, να πραγματοποιούν τεστ μοριακής ανίχνευσης (rRT-PCR) του κορωνοϊού.

Εκδρομές πήγαινε - έλα στον Παράδεισο!

Δυο εκδρομές πήγαινε - έλα στον Παράδεισο!
29/8/20 Βάθρες Μεταμόρφωσης, οι θαυμαστές
30/8/2020 Φαράγγι Κράστας, το Σμαράγδι 

του Ηλία Τσέχου

Βραβεία Οι Ήρωες της COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα

Εκδήλωση βράβευσης για τους Ήρωες της COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου – 19:00 - στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης).

ΠΑΟΚ: Εγκρίθηκε η στρατηγική μελέτη του ΕΧΣ για τη «Νέα Τούμπα»

Η αρμόδια Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης ενέκρινε στη συνεδρίαση της Δευτέρας (31/8) την στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του Ειδικού Χωρικού σχεδίου για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

O Tάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι τους στα πανέμορφα Χανιά

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στη «Βενετία της Ανατολής», τα μαγευτικά Χανιά, απόψε στις 20.00 στο OPEN.

Eυρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θα είναι στην Χρηστίδου! Συζητά όμως με το Open

Ανατροπή!
Δεν θα βρεθεί τελικά στο "Ελα Χαμογέλα" της Σίσσυς Χρηστίδου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παρά το ότι τα διάφορα δημοσιεύματα θεωρούσαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη δεδομένη.

The Stand: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του θρίλερ με τη φονική πανδημία του Στίβεν Κινγκ

Μετά από μία μεγάλη αναμονή, το CBS All Access ανακοίνωσε πως η μετά αποκαλυπτική μίνι σειρά «The Stand», που αποτελεί μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ, θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Θεσσαλονίκη-Αθηνών λόγω εργασιών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, έως και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκη-Αθηνών, λόγω εκτέλεσης εργασιών στην Ημαθία και την Πιερία.

Κορωνοϊός: Κατέληξε 66χρονος στο Παπανικολάου - Στους 265 οι νεκροί

Και δεύτερος θάνατος από κορωνοϊό σημειώθηκε σήμερα στη χώρα μας, αφού κατέληξε και 66χρονος, με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Το αίτημα του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Πάρα πολύ δύσκολο θα είναι το έργο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη καθώς καλείται να περάσει το εμπόδιο της Μπενφίκα προκειμένου να βρεθεί στα Play Off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βατή κλήρωση για ΟΦΗ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Βατή θεωρείται η κλήρωση του ΟΦΗ στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τελεσίγραφο της ΕΕ στην Τουρκία: «Οι ενέργειές σας μας ανησυχούν! Έχουμε έτοιμες κυρώσεις»

Με την τουρκική προκλητικότητα να κλιμακώνεται μέρα με την ημέρα και με τον Ερντογάν να εξαπολύει απειλές ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο εναντίον Μακρόν και Μητσοτάκη, η ΕΕ έστειλε μήνυμα σήμερα στην Άγκυρα.

Κόλος... ο Άρης

Όχι δεν κάναμε κάποιο ορθογραφικό λάθος. Ο Άρης κληρώθηκε με την Κόλος στα προκριματικά του Europa League!

Μητέρα και κόρη από την Κοζάνη έδωσαν μαζί πανελλήνιες και πέρασαν στις σχολές της επιλογής τους

Περήφανες που κατάφεραν να περάσουν στις σχολές της επιλογής τους είναι μια μητέρα και η κόρη της που έδωσαν μαζί πανελλήνιες φέτος.

Η επική ανάρτηση του επίσημου ΠΑΟΚ για τη νέα κόντρα με την Μπενφίκα

Την Μπενφίκα θα αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά ο ΠΑΟΚ στον δρόμο του προς τους ομίλους του Champions League, όπως έγινε γνωστό από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/08) στη Νιόν.

Αγγελική Ηλιάδη: Άλλο πράγμα η δυσπιστία και άλλο η ανοησία

Πριν μερικές μέρες έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό πατά το γεγονός ότι και η ίδια υπήρξα δύσπιστη ως προς τον ιό κατά το παρελθόν.