Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Η άγνωστη στο ευρύ κοινό καριέρα του Τζάκι Τσαν στη μουσική


Ο Τζάκι Τσαν, αδιαμφισβήτητα, είναι ένας από τους πιο γνωστούς πρωταγωνιστές ταινιών δράσης στον κόσμο, με μια καριέρα που μετρά σχεδόν 60 χρόνια. Ο ηθοποιός γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ στις 7 Απριλίου του 1954, αλλά οι γονείς του μετακόμισαν με την οικογένειά τους στην Αυστραλία όταν ήταν έξι ετών.

Ακρωτηριασμένος με ένα χέρι πλακώνει στο ξύλο κλέφτη σε σούπερ μάρκετ


Αν και είχε μόνο ένα χέρι, ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ πέταξε έξω από το κατάστημα το νεαρό που ήθελε να κλέψει διάφορα προϊόντα.

«Η γυναίκα μου λέει ότι είναι πολύ κουρασμένη για σεξ. Γιατί τότε αγόρασε ερωτικό βοήθημα;» - Η ερώτηση αναγνώστη του Guardian


«Αγαπώ τη γυναίκα μου αλλά η σεξουαλική μας σχέση δεν είναι τέλεια αυτή τη στιγμή. Παραπονιέται ότι είναι πολύ κουρασμένη για να κάνουμε έρωτα, καθώς έχουμε δύο παιδιά (ενός και δύο ετών) και ζούμε σε ένα διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο ενώ το σπίτι μας ανακαινίζεται.

Επίσημο: Ανακοίνωσε Μιτρίτσα ο ΠΑΟΚ!


Το τυπικό σκέλος ολοκληρώθηκε και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ! Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δικεφάλου…

TikTok: Εισέρχεται στην εικονική πραγματικότητα


Το πρώτο βήμα στην εικονική πραγματικότητα (VR- Virtual Reality) έκανε η ByteDance, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του TikTok, μέσω της εξαγοράς της νεοσύστατης εταιρείας που ονομάζεται Pico, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC.

Τουρίστας άφησε μια «μικρή περιουσία» σε εργαζόμενο ξενοδοχείου στην Τουρκία


Μια ξεχωριστή ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές έναν βρετανό τουρίστα και έναν άντρα που εργάζεται ως γκρουμ σε ξενοδοχείο της Τουρκίας.

Eros Ramazzotti - Vita Ce N'è (2018)


Επιλογή Φάνης Μαυρουδής

Απίθανο: Νόμιζε οτι έφευγε από το σπίτι για να τον απατήσει, αλλά εκείνη έπαιζε Pokémon Go


Ένα ποστάρισμα στο Reddit αποκάλυψε ουκ ολίγες γελοίες αφορμές για διαζύγιο που έχουν αντιμετωπίσει δικηγόροι.

GNTM: Κάνει πρεμιέρα Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου! Η νέα κριτική επιτροπή


Το GNTM επιστρέφει ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες και η κριτική επιτροπή υπόσχεται ανατροπές.

Επίσημο: Στις 5 Οκτωβρίου η κυκλοφορία των Windows 11


Θα διατεθούν δωρεάν ως αναβάθμιση για όσους έχουν Windows 10.

Ναόμι Κάμπελ: Τι λέει για το «κακό όνομα» για τις συνεργασίες της και την καραντίνα


Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εκθαμβωτική ομορφιά της η Ναόμι Κάμπελ, που κατέκτησε τις πασαρέλες από τα 15 της χρόνια.

ΕΕ: Google, Facebook και Microsoft στην κορυφή των δαπανών για lobbying


Στις τρεις εταιρείες που δαπανούν τα περισσότερα χρήματα για άσκηση παρασκηνιακής πολιτικής πίεσης (lobbying) στην Ευρώπη σε έναν αγώνα κατά αυστηρών νέων νόμων που έχουν σκοπό να περιορίσουν τις εξουσίες των αμερικανικών κολοσσών της τεχνολογίας εστιάζει νέα έρευνα.

Κ.Γκιουλέκας: "Γιατί άραγε κρίνονται με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά οι ομάδες της Θεσσαλονίκης; Φτάνει πια!"


Την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ Άρης τιμωρείται με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από το ερχόμενο πρωτάθλημα, σχολίασε ο βουλευτής ΝΔ 'Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας:

Συνάντηση του Δημάρχου Καλαμαριάς, με την Πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου


Την πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης. Μετά και την ένταξη του έργου Hellenic Mosaic, στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, ο κ. Δαρδαμανέλης προσκάλεσε την Πρόεδρο της Επιτροπής,

Οι Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής ήταν οι νικητές στον «54ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου


Οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγαλής με το σκάφος «VELOS Eurobank Private Bank Luxembourg» ήταν οι νικητές στον «54ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής».

Συγκλονίζει η 29χρονη που φοβόταν να κάνει το εμβόλιο: Έπαθα πνευμονική εμβολή από τον κορωνοϊό


Η περίπτωση της εν λόγω κοπέλας είναι η περίτρανη απόδειξη πως ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις, δεν κοιτά ηλικίες και λυγίζει ακόμα και τους πιο δυνατούς.

Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης "ο Ηρακλής": Ήταν όλοι εκεί!


Παρά το γεγονός ότι ακόμα βρισκόμαστε στον Αύγουστο και οι συνθήκες της πανδημίας δυσχεραίνουν κάθε προσπάθεια συγκέντρωσης, τα μέλη του συνεταιρισμού έδειξαν πόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν για την πορεία του «Ηρακλή» κατακλύζοντας το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» το βράδυ της Δευτέρας (30/08).

Λύματα: Αύξηση του ιικού του φορτίου σε πέντε από τις 11 περιοχές ελέγχου – Πού σημειώθηκε μείωση


Αύξηση του ιικού του φορτίου που ανιχνεύεται στα λύματα. παρουσιάστηκε σε πέντε από τις 11 περιοχές ελέγχου – Πού σημειώθηκε μείωση

Ελβετία - Ελλάδα ζωντανά από το OPEN


Λίγες ημέρες πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με Κόσοβο και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η Εθνική Ελλάδας μετράει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και δίνει ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους στο OPEN!

EE: Νέες ενεργειακές ετικέτες για τα προϊόντα φωτισμού


Μια νέα απλουστευμένη ετικέτα για τους ηλεκτρικούς λαμπτήρες και τα άλλα προϊόντα φωτισμού θα ισχύει από αύριο, 1η Σεπτεμβρίου 2021, σε όλα τα φυσικά και τα διαδικτυακά καταστήματα, προκειμένου να βοηθήσει τους καταναλωτές να μειώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας και το αποτύπωμα άνθρακα, πληροφορεί με ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Εκδήλωση της Γραμματείας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ για το νέο νομοσχέδιο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση για τη νέα γενιά»


Λίγες ώρες πριν το νέο νομοσχέδιο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση για τη νέα γενιά» εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, η Γραμματεία Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα της Νέας Δημοκρατίας με τη νεολαία του κόμματος συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τις αλλαγές που φέρνει η νέα μεταρρύθμιση.

Ανεβαίνουν οι μολύνσεις στη Θεσσαλονίκη - Δείτε τα συνολικά 3.628 νέα κρούσματα ανά περιφέρεια - Οι ανεμβολίαστοι διασωληνωμένοι


Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 319 (92.73%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 25 (7.27%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι - 901 τα κρούσματα στην Αττική εκ των οποίων τα 203 στην Αθήνα - 373 στη Θεσσαλονίκη - Τριψήφια νούμερα σε Αχαΐα, Ρόδο, Λάρισα - Μεγάλη αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα  Αλεξανδρούπολης (99%) και Ξάνθης (86%).

Οικονόμου προς ΣΥΡΙΖΑ για Αποστολάκη: Ο Σταλινισμός ζει


Απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανατροπή στην υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη έδωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννης Οικονόμου.

3.628 τα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα - 22 νέοι θάνατοι, 344 οι διασωληνωμένοι


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (31/8) 3.628 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ οι νέοι θάνατοι φτάνουν τους 22. Στους 344 οι διασωληνωμένοι στην Ελλάδα.

Υπουργείο Παιδείας: Τι ισχύει για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς


Από 13 Σεπτεμβρίου, πρώτη ημέρα έναρξης του νέου διδακτικού έτους 2021-2022, οι εκπαιδευτικοί θα οφείλουν να προσέρχονται στην εργασία τους με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης από κορωνοϊό (τελευταίου εξαμήνου) ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ - Τι θα ισχύσει για τους μαθητές.

Σκιάθος: Χειροπέδες στην τουρίστρια που αποφάσισε να φύγει από το νησί με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο


Στη σύλληψη μίας αλλοδαπής προχώρησαν αστυνομικοί το μεσημέρι της Δευτέρας (30-08-2021) στο Διεθνή Αερολιμένα του νησιού.

Βασιλακόπουλος: Οι μάσκες φέτος στα σχολεία θα μας προστατεύει πολύ λιγότερο


Όταν ανοίξαμε τα σχολεία μας πέρυσι δεν είχε επικρατήσει ούτε το στέλεχος Άλφα, το βρετανικό, ούτε το στέλεχος Δελτα, το ινδικό. Η μεταδοτικότητα ήταν πολύ μικρότερη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μάς συστήνει την τηλεοπτική της παρέα


Ποιος είναι πρωινιάτικα, λοιπόν, Μπέττυ Μαγγίρα;
Και το ευφάνταστο τρέιλερ που παρουσίασε η Μπέττυ Μαγγίρα για τη νέα της πρωινή εκπομπή στο OPEN… έχει και συνέχεια!

Άρης κατά της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: «Η απόφαση του -6 είναι ο ορισμός του σκανδάλου, πάμε στο CAS»


Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το -6 λόγω Λάσκοφ, έκανε λόγο για «έγκλημα από την αμαρτωλή Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ» και υποστήριξε ότι θα προσφύγει στο CAS.

«Ο πρίγκιπας Λεμόνης» στη Θεσσαλονίκη


Η πιο αγαπημένη παιδική παράσταση ταξιδεύει και φέτος το καλοκαίρι!!!

Εγγραφές νέων μελών στην ΕΣΗΕΜ-Θ


Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου εγγράφονται ως τακτικά μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης οι ακόλουθοι συνάδελφοι:

Κορωνοϊός: Οι αντιεμβολιαστές πρέπει να πληρώνουν τα έξοδα νοσηλείας τους


Οι πολίτες αυτοί, οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν, πρέπει να αναλαμβάνουν μέχρι τέλους τις ευθύνες των επιλογών και των πράξεών τους», δήλωσε ο Ντ΄Αμάτο στην εφημερίδα Il Messaggero.

Αυξήθηκαν τον Ιούνιο τα τροχαία ατυχήματα


Αύξηση που αγγίζει το 15% σημείωσαν τον Ιούνιο του 2021 τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων.

ΟΑΕΔ: Αντίστροφη μέτρηση για 2.000 προσλήψεις - Ποιους αφορούν, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις


Σε πλήρη ισχύ παραμένει ο αρχικός σχεδιασμός του ΟΑΕΔ για δημοσίευση των 2.000 μονίμων προσλήψεων του νόμου 2643/1998 σε δήμους και φορείς.

Πέθανε από κορωνοϊό ο μηχανικός αγωνιστικών αυτοκινήτων Μελέτης Καρατεκίδης


Πέθανε, χτυπημένος από κορωνοϊό ο μηχανικός αγωνιστικών αυτοκίνητων και αρχιμηχανικός του πρωταθλητή Μάριου Ηλιόπουλου, Μελέτης Καρατεκίδης, σε ηλικία 38 ετών.

Γυναίκα ζητάει από σούπερ μάρκετ 35.000 ευρώ γιατί τραυματίστηκε στη σκάλα του


Αγωγή υπέβαλε μία γυναίκα κατά σούπερ μάρκετ στη Ρόδο διεκδικώντας αποζημίωση 35.000 ευρώ γιατί τραυματίστηκε στη σκάλα του καταστήματος.

Εθνική Μπάσκετ: Στον 2ο όμιλο με Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου


Αντιμέτωπη στον δεύτερο όμιλο με Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία θα είναι η Ελλάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών 2023, που θα συνδιοργανωθεί από Ινδονησία, Ιαπωνία και Φιλιππίνες.

Ηλεκτρονικές απάτες: Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές


Βασικές μορφές απάτης από επιτείδιους μέσω του διαδικτύου ή άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών καταγράφει σε ανακοίνωσή της η Αρχής Καταπολέμης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες με σκοπό την ενημέρωση και την προστασία των καταναλωτών.

Εμβόλιο Moderna: Παράγει διπλάσια αντισώματα από της Pfizer - Τι έδειξε πρόσφατη μελέτη


Διπλάσια αντισώματα από της Pfizer παράγει το εμβόλιο της Moderna, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που συνέκρινε άμεσα τις ανοσολογικές αποκρίσεις έπειτα από εμβολιασμό με τα δύο αυτά σκευάσματα.

Θρήνος: 12χρονος ξεψύχησε έπειτα από ανακοπή καρδιάς


Διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πώς επηρεάζει ο τρόπος ζωής την εμφάνιση της ωλένιας νευρίτιδας


Η ωλένια νευρίτιδα αποτελεί τη δεύτερη συχνότερη πιεστική νευροπάθεια, μετά το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Πρόκειται για πίεση του ωλένιου νεύρου, που προκαλεί διαταραχές στην αιμάτωση και κατ’ επέκταση στη λειτουργία του νεύρου.

Μαξίμου για Αποστολάκη: Δείλιασε μπροστά στις απειλές Τσίπρα


«Κατώτερος των περιστάσεων- Αξιοθρήνητος ο ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου - Το χρονολόγιο της ανακοίνωσης και της υπαναχώρησης - Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παραμένουν οι αρμοδιότητες της Πολιτικής Προστασίας.

Στη Σκύδρα εξετάσεις ανίχνευσης κορωνοϊού κάθε Παρασκευή του Σεπτέμβρη 2021


Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι οι δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κορωνοϊού  θα συνεχιστούν και κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2021.

Olympic Yacht Show: Από τη 1η έως τις 5 Οκτωβρίου η «καρδιά» του yachting θα «χτυπάει» δυνατά στην Olympic Marine


Ένας μήνας έχει μείνει για την έναρξη του Olympic Yacht Show και το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας είναι μεγάλο. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου 2021, και στην πανέμορφη Olympic Marine, στο Σούνιο,

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας


Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Εδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021.

ΗΠA: Οι εργαζόμενοι στην AstraZeneca θα εμβολιαστούν με Pfizer, Moderna ή Johnson&Johnson


H βρετανοσουηδική φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca απαιτεί από τους υπαλλήλους της στις ΗΠΑ να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού εάν σκοπεύουν να επιστρέψουν στο χώρο εργασίας ή πρέπει να έλθουν σε επαφή με πελάτες.

Δημοσκόπηση - κόλαφος για Μπάιντεν: Λιγότεροι από το 40% των Αμερικανών εγκρίνουν τους χειρισμούς του στο Αφγανιστάν


Τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων θα ήθελαν να παραμείνουν οι αμερικανικές δυνάμεις εκεί μέχρι να καταφέρουν να απομακρυνθούν από τη χώρα όλοι οι αμερικανοί άμαχοι.

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται γαρίδες


Στην ανάκληση γαρίδων προχώρησε ο ΕΦΕΤ καθώς το προϊόν κρίθηκε ακατάλληλο γιατί περιείχε θειώδη σε τιμή πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ξάνθη: Τον πίστεψε και τώρα κλαίει 1.800 ευρώ – Το κόλπο του δράστη μέσα στο σπίτι που μπήκε


Όλα έγιναν στην Ξάνθη με θύμα μια ιδιοκτήτρια σπιτιού. Πλήρωσε ακριβά τα λάθη που έκανε…

Ανεβαίνει η τιμή του ψωμιού


Ανοδικά φαίνεται να κινείται η τιμή πώλησης του ψωμιού. Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΤ ο Μιχάλης Μούσιος, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών. «Από τις αρχές του χρόνου άρχισαν να φαίνονται κάποιες ανατιμήσεις σε όλες τις πρώτες ύλες που φτάνουν το 30%. Το χειρότερο από όλα είναι η ηλεκτρική ενέργεια», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο πρόεδρος των Αρτοποιών, Μιχάλης Μούσιος.