Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Γυναίκα έσπασε στο ξύλο δικηγόρο όταν τον είδε να χτυπά την κοπέλα του


Με βουλωμένο μάτι και μικροεκδορές στο πρόσωπο βγήκε ένας δικηγόρος από τη μάχη του με μια γυναίκα σε αίθουσα μπόουλινγκ στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Κάποτε ο Πύργος του Άιφελ ήταν το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο, τώρα δεν είναι ούτε στην 10άδα


Σαν σήμερα εγκαινιάστηκε ο Πύργος του Άιφελ και για 42 χρόνια αποτέλεσε το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο.

Η εκκεντρική, εκατομμυριούχος ξενοδόχος που άφησε την περιουσία της στον αγαπημένο της σκύλο


Πολύ λίγοι είναι οι ξενοδόχοι που γίνονται διάσημοι, αλλά από την άλλη δεν υπήρχαν και πολλοί ξενοδόχοι όπως η Leona Helmsley.

«Εγκεφαλικά νεκρός», λίγες ώρες πριν χειρουργηθεί για να δοθούν τα όργανά του... άρχισε να αναπνέει


Αν δεν είναι αυτό θαύμα, τότε τι είναι; Ο 18χρονος Λούις Ρόμπερτς είχε πιστοποιηθεί και επίσημα νεκρός. Ήταν έτοιμοι οι γιατροί να του αφαιρέσουν τα όργανα για δωρεά, αλλά λίγο πριν, ξεκίνησε να αναπνέει.

Άντισον Ρέι: Η ιέρεια του Tik Tok κάνει το άλμα στη μουσική βιομηχανία


Η νεαρή TikToker Άντισον Ρέι είναι από τα πλέον δημοφιλή άτομα στα social media με τους ακολούθους της στο Tik Tok να αριθμούν περίπου 80 εκατομμύρια.

Εργοδότης πρότυπο: Πληρώνει την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα για να έχουν οι εργαζόμενοι τριήμερο


Ένας εργοδότης στην Αγγλία αποφάσισε να αλλάξει τις συμβάσεις των εργαζόμενων προς όφελος τους, προσφέροντάς τους 12 ημέρες πληρωμένη άδεια επιπλέον το χρόνο.

Within Temptation - Faster (2011)


Επιλογή Φάνης Μαυρουδής

Ελβετία: Τέλος τα ανδρικά εσώρουχα για τις γυναίκες στο στρατό


Η Ελβετία κινείται προς μια πιο… θηλυκή κατεύθυνση και θα επιτρέπει στις γυναίκες που αποτελούν μόνιμα μέλη του στρατού να φορούν γυναικεία εσώρουχα, αναφέρει ο Guardian.

Τραγικός θάνατος για 22χρονη: Κόλλησε σε παράθυρο ξενοδοχείου


Μια 22χρονη κοπέλα από το Μέριλαντ των ΗΠΑ έκανε διακοπές στη Φλόριντα, όταν ένα τραγικό γεγονός θα της στερούσε τη ζωή.

Ινδία: Viral ο υποψήφιος που υπόσχεται ταξίδι στο φεγγάρι και... ρομπότ για δουλειές στο σπίτι


Viral έχει γίνει το μανιφέστο του Τουλάμ Σαραβανάν, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εθνικές εκλογές σε ομόσπονδες πολιτείες της Ινδίας. Ο 33χρονος, πρώην δημοσιογράφος, διεκδικεί μια θέση στη Νομοθετική Συνέλευση της Ταμίλ Ναντού, ενώ ρίχνεται στη "μάχη" με πρωτότυπες υποσχέσεις:

Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμούς στις ηλικίες 65-69


Την Παρασκευή 2 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό των πολιτών ηλικίας 65 - 69 ετών έναντι του κορωνοϊού, όπως θύμισε απόψε ο κ. Κικίλιας.

Προσοχή: Δεν επιτρέπονται όλες τις ημέρες οι διαδημοτικές μετακινήσεις


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση, γνωστοποίησε πως από το Σάββατο αρχίζει το πιλοτικό άνοιγμα διαδημοτικών μετακινήσεων μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Το ΣτΕ ακύρωσε υπουργική απόφαση για διόδια της Εγνατίας Οδού


Σε επανεξέταση των κατηγοριών που απαλλάσσονται από την καταβολή διοδίων της Εγνατίας Οδού στους σταθμούς Τύριας, Παμβώτιδας (Δροσοχωρίου) και Μαλακασίου υποχρεώνεται το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μετά από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαίωσε την Περιφέρεια Ηπείρου και 70 κατοίκους της περιοχής που είχαν προσφύγει.

Euro με πέντε αλλαγές σε κάθε αγώνα αποφάσισε η UEFA


Το μέτρο των πέντε αλλαγών σε κάθε παιχνίδι θα διατηρηθεί και στο Euro που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Βορίδης κατά Πολάκη: Θέλει να ξαναζήσει την κομμουνιστική ανταρσία


«Πυρά» κατά του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε ο ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής. «Ιδανικά θέλει να ξαναζήσει την κομμουνιστική ανταρσία και τη σύγκρουση εκείνης της εποχής, γι’ αυτό και μιλάει με αυτή την ορολογία», είπε ο κ. Βορίδης.

Self test – rapid test: Δεν θα γίνονται στα φαρμακεία


Δεν θα γίνονται στα φαρμακεία τα self tests και τα rapid tests κορωνοϊού, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Βασίλης Κοντοζομάνης απέσυρε από το νομοσχέδιο τη σχετική διάταξη.

O πρώτος διαιτητής άργησε, ο δεύτερος κατέρρευσε και ο τρίτος δεν είχε δικαίωμα να σφυρίξει


Ούτε σε ένα τρομερά τρελό σενάριο δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς όσα συνέβησαν στο ματς της Αιθιοπίας με την Ακτή Ελεφαντοστού για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Δεν συνεχίστηκε ποτέ το ματς μετά το 80′ και τελείωσε τυπικά για να μην υπάρξει διακοπή!

Αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί από τη φύλαξη του Φουρθιώτη με παρέμβαση Χρυσοχοΐδη


Με παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αποσύρθηκαν από σήμερα Τετάρτη (31/3) οι αστυνομικοί που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη στον Μένιο Φουρθιώτη.

ΕΛ.ΑΣ: Κάμερες και στα περιπολικά εκτός από τις στολές των αστυνομικών


Κάμερες και διακριτικά σε όλους τους αστυνομικούς. Αυτό είναι πλέον το νέο δόγμα της Λεωφόρου Κατεχάκη, σύμφωνα με τις σχετικές εντολές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που αποφάσισε να τοποθετηθούν αμέσως κάμερες σε περίπου 400 περιπολικά της Άμεσης Δράσης αλλά και σε τουλάχιστον 300 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,

Πανεπιστήμια: Τι θα γίνει με την πρακτική άσκηση φοιτητών


Θέματα που αφορούν στην πρακτική άσκηση φοιτητώντων ΑΕΙ ρυθμίζει απόφαση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση (αρθμ.πρωτ.36148/Ζ1/31-3-21) :

Ανοίγει το λιανεμπόριο από Δευτέρα - Ελεύθερες τα Σαββατοκύριακα οι διαδημοτικές μετακινήσεις


Ανοίγει από Δευτέρα το λιανεμπόριο με αυστηρά μέτρα και ραντεβού - Με SMS στο 13032 θα πηγαίνουμε στα μαγαζιά - Εξαιρούνται τα εμπορικά κέντρα - Ελεύθερες μόνο τα Σαββατοκύριακα οι διαδημοτικές μετακινήσεις εντός νομού - Από την επόμενη εβδομάδα διαθέσιμα τα self test - Την επόμενη εβδομάδα η αξιολόγηση για τα σχολεία.

Φωτογραφίες από την Χαλκιδική: Η άμπωτη εξαφάνισε τη θάλασσα - Το φαινόμενο συνεχίζεται όλο τον Μάρτιο


“Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο”, λένε οι κάτοικοι σε Σιθωνία, Σωζόπολη και σε άλλες περιοχές της Χαλκιδικής βλέποντας τη θάλασσα να απομακρύνεται δεκάδες μέτρα από την ακτή.

Έφεραν το ματς… 7-7 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και εξετάζονται για στήσιμο


Τρομερή ιστορία από την δεύτερη κατηγορία της Τυνησίας και το ματς της Rades με την Mohammedia! Έφεραν ισοπαλία 7-7 προκειμένου να πέσει η Kasserime και διεξάγεται έρευνα για χειραγώγηση!

Χάντερ Μπάιντεν: Έτσι έμαθε η γυναίκα του για την παράνομη σχέση με τη νύφη του


Για την πολύκροτη απιστία του θα μιλήσει ο Χάντερ Μπάιντεν στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί στις αρχές Απριλίου, για το τι ακριβώς συνέβη όταν βρήκε η γυναίκα του τα ύποπτα γραπτά μηνύματα στο iPad του και την έπεισαν πως ο καλός της διατηρούσε παράνομη εξωσυζυγική σχέση με τη νύφη του Hallie Biden, τη χήρα του νεκρού αδερφού του Μπο.

Παραμένει "εκρηκτική" η κατάσταση σε Θεσσαλονίκη, Αττική - Πού διαγνώστηκαν τα 3.616 νέα κρούσματα


Στις 479 οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας - To 𝑅𝑡  εκτιμάται σε 0.98 - Πολύ μεγάλη η διασπορά σε κέντρο Αθήνας, Θεσσαλονίκη και Πειραιά με 434, 499 και 273 κρούσματα αντίστοιχα - Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή.

Κορωνοϊός: Στα 3.616 τα νέα κρούσματα 76 θάνατοι, 739 οι διασωληνωμένοι


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.616, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 263.689 (ημερήσια μεταβολή +1.4%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες.

ΕΟΔΥ: Τι έδειξαν τα 13.122 rapid test που έγιναν την Τρίτη σε όλη τη χώρα


Τα τεστ  πραγματοποιήθηκαν μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) σε 52 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας.

«Γλυκές Αλχημείες» με λαχταριστό street food


Το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20.00 οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο είναι αφιερωμένες στο street food.

Απάντηση Τσαμασλή για Μονάδα Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων


Για ποια «Βόμβα μεγατόνων» έχει το θράσος και μιλάει ο Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου μας; Του Μεσημερίου, της Επανομής, της Νέας Μηχανιώνας, της Κερασιάς, του Αγγελοχωρίου, της Αγίας Τριάδας, των Νέων Επιβατών ή της Περαίας;

ΟΑΕΔ - Επιδόματα ανεργίας: Πώς, πότε και σε ποιους θα καταβληθεί η δίμηνη παράταση


Τον τρόπο με τον οποίο θα καταβληθεί η δίμηνη παράταση των επιδομάτων ανεργίας που έληξαν τον Μάρτιο ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Pfizer: Ασφαλές το εμβόλιο και για παιδιά από 12 ετών


Η Pfizer ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το εμβόλιό της κατά της Covid-19 είναι ασφαλές και ισχυρά προστατευτικό και σε παιδιά από 12 ετών, σε ένα βήμα προς την πιθανή έναρξη εμβολιασμών σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, προτού επιστρέψουν στο σχολείο το φθινόπωρο.

Παθήσεις των χεριών: Οι πιο σύγχρονες θεραπείες


Όλες οι παθήσεις των άνω άκρων αντιμετωπίζονται στο Metropolitan General με απόλυτη εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία, ακόμα και στις πιο ακραίες περιπτώσεις. Για τον ασθενή αυτό σημαίνει ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, μικρές τομές, λιγότερο χρόνο νοσηλείας και ταχύτατη αποκατάσταση.

Στο ιατρείο Άνω Άκρου - Μικροχειρουργικής του Μetropolitan General, όπως αναφέρει ο κ. Νικόλαος Δαούτης, Διευθυντής Κλινικής Χειρουργικής Άνω άκρου και Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής στο Metropolitan Hospital και Επιστημονικός συνεργάτης Iατρείου Άνω άκρου - Μικροχειρουργικής στο Metropolitan General, εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες θεραπείες για όλες τις παθήσεις του χεριού και των περιφερικών νεύρων,

Τα αποτελέσματα των rapid test, από το «Θεατράκι» στο Ελευθέριο Κορδελιό και την Πλατεία Ευόσμου στις 29 και 30 Μαρτίου


Σε σύνολο 495 ατόμων που υποβλήθηκαν τη Δευτέρα 29.03 και την Τρίτη 30.03 σε ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) από τον ΕΟΔΥ, στο «Θεατράκι» του Ελευθερίου Κορδελιού και στην Πλατεία Ευόσμου, βρέθηκαν 28 θετικά δείγματα στον COVID-19.

Βρετανία για Astrazeneca: Αν σταματήσουν οι εμβολιασμοί οι θάνατοι θα είναι πολλοί και αναπόφευκτοι


Παγκόσμια είναι η ανησυχία για το βρετανικό εμβόλιο της Astrazeneca, μετά το πάγωμα της χρήσης του από πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ο dr Peter English, πρώην επικεφαλής της Βρετανικής Ιατρικής Ένωσης, τονίζει ότι αν σταματήσουν οι εμβολιασμοί οι θάνατοι θα είναι πολλοί.

Ενοχλημένο το Πεκίνο με τον ΠΟΥ για την έρευνα σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού


Οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος ζήτησε τη συνέχιση της έρευνας σχετικά με την θεωρία σύμφωνα με την οποία ο κορωνοϊός που προκαλεί την Covid-19 ενδέχεται να διέφυγε από εργαστήριο, έχουν ενοχλήσει την Κίνα.

Συνεργασία ΠΑΜΑΚ - Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος στο Webinar «Ενημέρωση Εκπαιδευτών – Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112»


Στις 30 Μαρτίου 2021 διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το Εκπαιδευτικό Webinar: «Ενημέρωση Εκπαιδευτών – Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112», από το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με τη συμμετοχή της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.

ΠΚΜ: Ενημέρωση για τη γρίπη των πτηνών


Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής – Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη γρίπη των πτηνών:

8 στους 10 εργαζόμενους δεν φοβούνται την ψηφιοποίηση της εργασίας


Η εξ αποστάσεως εργασία και η είσοδος των ψηφιακών εργαλείων στην καθημερινότητα των εργαζομένων ήταν η κορυφή μόνο του παγόβουνου των αλλαγών που επιφέρει η πανδημία στο εργασιακό περιβάλλον.

Άμεσα και με ακρίβεια κλείνουν ραντεβού με τα ΚΕΠ οι πολίτες μέσω της νέας τους ιστοσελίδας


Διαθέσιμη είναι από την Τετάρτη η πλατφόρμα rantevou.kep.gov.gr, προκειμένου οι πολίτες να κλείνουν ραντεβού για να επισκεφτούν το ΚΕΠ που τους εξυπηρετεί.

Η Βουλή στηρίζει τα παιδιά των πεσόντων σε ώρα καθήκοντος στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας


Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, η Βουλή των Ελλήνων διέθεσε το ποσό των 728.000 ευρώ για τη στήριξη τέκνων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος προς την Πατρίδα και την Πολιτεία.

"Με ενοχλεί που ο Βασίλης Καρράς έχει παχύνει τόσο και δεν μπορεί να αναπνεύσει"


Στην εκπομπή Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα έδωσε συνέντευξη η Εύη Δρούτσα, η οποία μίλησε για μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει, για τον καλό της φίλο Πασχάλη Τερζή, αλλά και για τους star που δεν υπολογίζει η ίδια.

Καρκίνος Οισοφάγου: Μπορεί η σύζυγος να αλλάξει την πρόγνωση;


Εξέχουσα και απολύτως σημαντική είναι η συμβολή της γυναίκας -όχι, όμως, οποιασδήποτε- στην πορεία των ανδρών με καρκίνο του οισοφάγου, σύμφωνα με μια πρόσφατη ιαπωνική μελέτη. Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό ότι οι ασθενείς με νεοπλασίες βιώνουν μια επιβάρυνση στην ψυχική τους υγεία συγκριτικά με τον γενικό πληθυσμό και ότι αυτή η κακή ψυχολογία τους έχει αρνητική επίδραση στην εξέλιξη της νόσου. Επίσης, έχει καταδειχθεί ότι η κοινωνική απομόνωση αποτελεί παράγοντα κινδύνου γι’ αυτούς. Πρόσφατα, όμως, βρέθηκε ότι υπάρχει ένας επιπλέον άνθρωπος-κλειδί (πέραν του ιατρού) που μπορεί να επηρεάσει θετικά την πρόγνωση των ασθενών αυτών, η ΣΥΖΥΓΟΣ!

Κύκλος Ομιλιών για Ψυχολογική Ενδυνάμωση


31/03, 05/04, 07/04 & 18/4 στις 7.00μμ
Οι μεταδόσεις θα γίνουν από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Καβάλας


Εργασίες για την αντικατάσταση – τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων  στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 1 Απριλίου έως και την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021.

Oι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/3/21)


Το παιχνίδι της Εθνικής με την Γεωργία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων.

Ακμή: Τι να προσέξετε την άνοιξη


Αλλαγές στη συνολική υγεία και ειδικότερα στο δέρμα μπορεί να φέρει μαζί της η άνοιξη. Η βελτίωση του καιρού, η εφίδρωση και η μεγαλύτερη έκθεση στον ήλιο επηρεάζουν σημαντικά όσους έχουν δερματικά προβλήματα και κυρίως ακμή. Όσο οι μέρες αρχίζουν να μεγαλώνουν και η θερμοκρασία να ανεβαίνει, οι πάσχοντες μπορεί να παρατηρήσουν ότι το δέρμα τους γεμίζει σπυράκια.

Παρότι παλαιότερα δεν ήταν επιστημονικά αποδεδειγμένο, μελέτες έχουν καταδείξει ότι πράγματι αυτές οι περιοδικές εξάρσεις οφείλονται στη αλλαγή των εποχών. Και επειδή κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον καιρό, η αποφυγή τους είναι προσωπική υπόθεση του καθενός.

Εξετάσεις ανίχνευσης κορωνοϊού σε Αρσένι, Πετριά Δήμου Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) θα πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις για την ανίχνευση κρουσμάτων κορωνοϊού   στους κατοίκους του Αρσενίου και της Πετριάς, την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021, ως εξής:

Self test στους μαθητές: Πώς θα δηλώνονται από τους γονείς


Tη διενέργεια self test από εκπαιδευτικούς, προσωπικό και μαθητές άνω των 12 ετών στο σπίτι, μόλις αυτά γίνουν διαθέσιμα στα φαρμακεία, μελετά το Υπουργείο Παιδείας.

Τυχεροί όσοι εμβολιάστηκαν για τη γρίπη – Τι δείχνει νέα μελέτη


Ευχάριστα είναι τα νέα για όσους εμβολιάστηκαν φέτος έναντι της γρίπης, παρά το γεγονός ότι οι ιοί της γρίπης έχουν εξαφανιστεί πιθανότατα λόγω των προστατευτικών μέτρων έναντι του κορωνοϊού.

Πανικός στο Survivor με Νικολέτα και Μαριάνθη: «Για μαζέψου λίγο κουκλίτσα μου»


Ένα νέο μέτωπο έντασης φαίνεται πως άνοιξε στο Survivor, αυτό της Νικολέτας και της Μαριάνθης, οι οποίες βρίσκονται στο επίκεντρο του τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για υποβολή αίτησης


Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21-Επίδομα Παιδιού άνοιξε σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, και οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ (idika.gr) ή μέσω του διαδικτυακού τόπου opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.