Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

NASA: Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες του Γαλαξία της Δίνης – Μοναδικές εικόνες


Νέες εντυπωσιακές εικόνες από το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb της NASA.
Ο Γαλαξίας της Δίνης (Whirlpool Galaxy) αποτελεί έναν από τους διασημότερους Γαλαξίες, αφού οι επιστήμονες μπορούν να τον παρατηρήσουν εύκολα, ακόμη και με κιάλια.

Ποιο είναι το σύνδρομο με το κινητό τηλέφωνο που ίσως έχεις και εσύ


Το κινητό έχει γίνει απαραίτητο για όλους και πλέον εκτός από το να παίρνεις τηλέφωνο, έχει κι άλλες χρησιμότητες.

...και τι ομάδααα, δυο φορές την εβδομάδααα! Ισοπεδωτικός ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Χαρτς 4-0 και μπήκε στους ομίλους του Cnference League


Σόου Τάισον στην Τούμπα, με ρεσιτάλ ΠΑΟΚ και τεσσάρα για τους ομίλους του Conference League!


Ο ΠΑΟΚ, παίζοντας πολύ καλό ποδόφαιρο, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Χαρτς, ούτε στη ρεβάνς των play off του Conference League και πήρε τη νίκη με 4-0 μπροστά στους οπαδούς του στην Τούμπα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι καυτές εμφανίσεις της Ιβάνα Κνολ στη Μύκονο και η αδυναμία της στο ελληνικό φαγητό


Η Ιβάνα Κνολ, η οποία έγινε γνωστή ως η «πιο σέξι οπαδός» του Μουντιάλ του Κατάρ, βρέθηκε στη Μύκονο. Η πρώην Μις Κροατία, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με τα αποκαλυπτικά της ρούχα στις κερκίδες του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι εδώ και λίγες μέρες στο νησί των Ανέμων και όπως φαίνεται από τις καυτές αναρτήσεις της στα social media, περνάει τέλεια.

Αγνώριστος ο Άνταμ Ντράιβερ ως Έντζο Φεράρι – Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας


Άνταμ Ντράιβερ (Adam Driver) είναι σχεδόν αγνώριστος στο πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Neon Films για τη δραματική ταινία του Μάικλ Μαν (Michael Mann) «Ferrari».

Robert Nelsen: Ο εκατομμυριούχος που λέει ότι βρήκε το ελιξήριο της «αιώνιας» ζωής – Το «θαυματουργό» κοκτέιλ 12 φαρμάκων


 Με οδηγό τον φόβο του για τον θάνατο, επένδυσε σε μια εταιρεία που προσπαθεί να δώσει μια «δεύτερη ευκαιρία» στα γηρασμένα ανθρώπινα κύτταρα.

Starpoint – Say You Will (1988)


Επιλογή Φάνης Μαυρουδής

Ξυπνάς συνέχεια στη μέση της νύχτας; Πως η κορτιζόλη επηρεάζει την διάρκεια του ύπνου σου


Τι ακριβώς συμβαίνει με τα επίπεδα της κορτιζόλης και την επιρροή που έχει στον νυχτερινό ύπνο
Θέματα ύπνου βασανίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά. Άλλοι είτε δεν μπορούν να κοιμηθούν, άλλοι είτε έχουν διακεκομμένο ύπνο, και άλλοι δεν νιώθουν την ξεκούραση που χρειάζονται.

Μητέρα συνελήφθη για βιασμό 15χρονων διδύμων - Οι αστυνομικοί βρήκαν το ένα αγόρι κάτω από το κρεβάτι της


Μια 37χρονη μητέρα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίση 15χρονων δίδυμων αγοριών όταν η αστυνομία την έπιασε γυμνή στο σπίτι της μαζί με ένα 15χρονο αγόρι το οποίο αγνοούνταν.

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουμε ποτέ στην εποχή του DVD;


Τη δεκαετία του 1990 όποιο σπίτι είχε συσκευή για βιντεοκασέτες έπαιρνε αυτομάτως προτεραιότητα ως προορισμός για επίσκεψη. Μπορεί κάποιος να βαριόταν να πάει με τους γονείς του στους φίλους ή τους συγγενείς τους, και προτιμούσε να παραμείνει σπίτι για να παίξει ή να δει τηλεόραση.

Άγριος καβγάς μεταξύ μαθητών ανάγκασε το σχολείο να μπει σε lockdown – Οργή για τις εικόνες βίας


Ένα διαφορετικό lockdown μπήκε σε λύκειο του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας την Τρίτη. Το κλείσιμο του σχολείου συνέβη, όταν ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος και ανάγκασε μαθητές και καθηγητές να μείνουν μακριά από το σχολείο.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ γδύνεται στην κάμερα και αφήνει άφωνους τους τηλεθεατές: «Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο του σώματος»


Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, το αγόρι που γνωρίσαμε το 2001 μέσα από την ταινία «Harry Potter και η Φιλοσοφική Λίθος», όπου πρωταγωνιστούσε σε ηλικία μόλις 12 ετών, έχει μεγαλώσει και δεν θυμίζει σε τίποτα τον κάποτε μικρό μάγο. Ο 34χρονος πλέον σταρ πρωταγωνιστεί στη σειρά Miracle Workers.

Παιδίατροι ζητούν να απαγορευτεί η πώληση ενεργειακών ποτών σε παιδιά - Αυξάνονται διαρκώς τα επίπεδα καφεΐνης


Παιδίατροι και γονείς στις ΗΠΑ ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να αντιμετωπίζουν τα νέα ενεργειακά ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη όπως το αλκοόλ και τα τσιγάρα και να απαγορεύσουν την πώλησή τους σε ανήλικους καθώς ακόμη και μια συσκευασία τους μπορεί να περιέχει όση καφεΐνη περιέχεται σε έξι αναψυκτικά τύπου cola.

Οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο με συνοδηγό έναν τεράστιο… ταύρο


Ένα απρόοπτο περιστατικό αντιμετώπισε η τροχαία στη Νεμπράσκα, γιατί ένας οδηγός που οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο της Πολιτείας, είχε έναν τεράστιο ταύρο ως συνοδηγό.

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε νέες αλλαγές για το Twitter - Προωθεί βιντεοκλήσεις


Αλλαγές προωθεί ο Έλον Μασκ, επικεφαλής της πλατφόρμας Twitter, που ονομάζεται πλέον X.

Καθηγητής MIT: Το κυρίαρχο σχέδιο της Silicon Valley είναι η «μεγάλη αντικατάσταση» των ανθρώπων γιατί είναι «ατελείς μηχανές»


Ο Ντάρον Ατσέμογλου, καθηγητής οικονομικών του MIT, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Spiegel, κόντρα στην «τεχνοαισιοδοξία» επισημαίνει τους κινδύνους που γεννά η νέα εποχή με την εμφάνιση της τεχνητής νοημοσύνης και εμβαθύνει στο ερώτημα εάν η Silicon Valley βυθίζει σταδιακά την ανθρωπότητα σε ένα δυστοπικό μέλλον.

Κλείνει από την Παρασκευή η Κοιλάδα των Τεμπών για δύο μήνες


Λόγω εκτέλεσης εργασιών από τη ΔΕΔΔΗΕ, στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κορωνοϊός: 40 θάνατοι σε μια εβδομάδα - Σε χαμηλά επίπεδα παρέμεινε ο ιός SARS-CoV2, αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι


Σε χαμηλά επίπεδα -καταγράφοντας μείωση των περιστατικών- παρέμεινε ο ιός SARS-CoV2/λοίμωξη COVID-19 την προηγούμενη 34η εβδομάδα επιτήρησης στη χώρα μας.

Αθώοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν με σουγιάδες και πυρσό έξω από την Τούμπα – «Το πάθημά σας, να έγινε μάθημα»


Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αθώωσε τους τρεις οπαδούς του ΠΑΟΚ, που είχαν συλληφθεί με σουγιάδες και πυρσό έξω από την Τούμπα κατά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μητσοτάκης: H μόνη ζημιά που δεν διορθώνεται είναι η απώλεια της ανθρώπινης ζωής


Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η καλύτερη φύλαξη των δασών και των συνόρων με μεγαλύτερη αποτροπή, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη δευτερολογία του, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που διεξάγεται σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

«Stereoma» - Φεστιβάλ Ηλεκτροακουστικής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών


13 Σεπτεμβρίου – 15 Οκτωβρίου 2023
MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών
(Αποθήκη Β1, Προβλήτα Α’, λιμάνι Θεσσαλονίκης)

Προτάσεις διαφορετικής ακουστικής εμπειρίας και οι σχετικές επιδράσεις τους στα εικαστικά πρόκειται να κατακλύσουν το MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, Αποθήκη Β1 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, με αφορμή το Φεστιβάλ Ηλεκτροακουστικής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών με γενικό τίτλο «Stereoma», από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου 2023.

100 χρόνια ΕΣΗΕΜ-Θ με επετειακή έκδοση και ντοκιμαντέρ


Με δύο εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της συντονίζει τον βηματισμό της η ΕΣΗΕΜ-Θ με την έναρξη της 87ης ΔΕΘ και παραδίδει στο κοινό την αποτύπωση της ιστορικής διαδρομής της με έναν πολυσέλιδο επετειακό τόμο και ένα ντοκιμαντέρ.

Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που γυναίκα – ηρωίδα απέτρεψε την απαγωγή 11χρονου κοριτσιού


Βίντεο καταγράφει την τρομακτική στιγμή που άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να αρπάξει μια μαθήτρια από το δρόμο, μέρα μεσημέρι. Σαν από μηχανής θεός, εμφανίστηκε μια γυναίκα που αντιλήφθηκε την κατάσταση και έσωσε το 11χρονο κοριτσάκι από επίδοξους απαγωγείς. Η γυναίκα επενέβη καθώς φοβήθηκε ότι επρόκειτο να αρπάξουν από τον δρόμο το παιδί, αφού άκουσε άνδρες να τη ρωτούν αν ήταν μόνη της.

Το Υπόμνημα του ΤΕΕ/ΤΚΜ προς τον Πρωθυπουργό


Ασφάλεια, Ανθεκτικότητα και Στρατηγικός Χωρικός Σχεδιασμός στο επίκεντρο του Υπομνήματος του ΤΕΕ/ΤΚΜ προς τον Πρωθυπουργό

Παρά θιν’ αλός 2023. Βουλιάζει από κόσμο η Καλαμαριά σε κάθε εκδήλωση!


 Από κάθε σημείο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, σπεύδουν οι λάτρεις της μουσικής να απολαύσουν τις συναυλίες που διοργανώνονται στο πλαίσιο του 33ου Παρά θιν’ αλός.

Στις φλόγες λεωφορείο στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Σερρών - Το εγκατέλειψαν άμεσα οδηγός και επιβάτες


Στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το πρωί της Πέμπτης, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών λίγο πριν τη Σοφούλα.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό παστέλι - Δείτε ποιο


Στην ανάκληση παστελιού με μαύρη σοκολάτα προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του φορέα, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παστελιού με μαύρη σοκολάτα εμπορικής ονομασίας:

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Είναι πρόκληση για εμένα ο ρόλος της μοναχής στους "Φόνους Στο Καμπαναριό"»


Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θα υποδυθεί την Ηγουμένη Μαρία στη νέα θεϊκή κωμωδία του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό».

Τροχονομικοί έλεγχοι στην «πιάτσα» ταξί του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη - 14 παραβάσεις


Ελέγχους στην πιάτσα των ταξί τού Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης έκαναν χθες το απόγευμα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, βεβαιώνοντας συνολικά 14 παραβάσεις εις βάρος ισάριθμων επαγγελματιών αυτοκινητιστών.

Νέες «έξυπνες» διαδραστικές οθόνες σε αμφιθέατρα και αίθουσες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Σε συνολικά 22 αίθουσες και αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και στην Αίθουσα Συνεδρίων «Καθηγητής Ηλίας Ι. Κουσκουβέλης», ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση υπερσύγχρονων «έξυπνων» διαδραστικών οθονών, οι οποίες καθιστούν τις διαλέξεις εύκολες, εντυπωσιακές, με δυνατότητες που δεν υπήρχαν ώς σήμερα.

Missing Alert για την εξαφάνιση 18χρονης στις Σέρρες


Missing Alert εκδόθηκε μετά την εξαφάνιση μιας 18χρονης κοπέλας από τα Χρυσοχώραφα Σερρών. Η 18χρονη Πετρούλα Παλάζη εξαφανίστηκε από τα Χρυσοχώραφα στις 29 Αυγούστου 2023 μεσημεριανές ώρες.

20χρονη εξωθούσε το ανήλικο παιδί της σε επαιτεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Μία 20χρονη συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επειδή εξωθούσε σε επαιτεία το ανήλικο παιδί της. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.

Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής της Super League


Τους διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνουν τα παιχνίδια για την 3η αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε η ΕΠΟ. “Δύσκολη” έξοδο έχουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε αυτή τη “στροφή” του πρωταθλήματος.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 14χρονος από ομάδα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο


Θύμα άγριας επίθεσης από ομάδα ατόμων κατήγγειλε ότι έπεσε ένας ανήλικος, 14 ετών, το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Μητσοτάκης: Αύξηση προστίμων, άμεση φυλάκιση και για απλή αμέλεια - Ανθρωπογενής η αιτία της φωτιάς στον Έβρο


Τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού και της καλύτερης θωράκισης της χώρας, παρουσίασε από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση που πραγματοποιείται σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Στο 3,4% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Αύγουστο, στο 5,3% στην ευρωζώνη


Ο ετήσιος πληθωρισμός της ζώνης του ευρώ αναμένεται να παραμείνει σταθερός στο 5,3% τον Αύγουστο του 2023, σε σύγκριση με τον Ιούλιο, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Eurostat που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Καθηλώνει το τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς του Mega «Το Ναυάγιο»


«Το Ναυάγιο» μία νέα σειρά, έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA και υπόσχεται πως θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας.

Με επίκεντρο στον ασθενή και στους νέους καρδιολόγους, το Συνέδριο “Arrhythmias Update 2023”


Με επίκεντρο την αλληλεπίδραση ιατρών-ασθενών στη λήψη αποφάσεων, καθώς και δίνοντας βήμα στους νέους καρδιολόγους, αναμένεται και φέτος το Συνέδριο “Arrhythmias Update 2023” που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, την Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, μετά την ιδιαίτερα επιτυχή πορεία των προηγούμενων διοργανώσεων της 3ης Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΠΘ.

Market Pass: «Κλείδωσε» η ημερομηνία που ανοίγει η πλατφόρμα – Δικαιούχοι και ποσά


Αντίστροφα μετρά οι χρόνος για να λάβουν οι δικαιούχοι το νέο Market Pass, καθώς στις 15 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει τελικά η πλατφόρμα για τις αιτήσεις τους σύμφωνα με όσα ορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Θάνος Πετραλιάς.

Το σκίτσο… μυστήριο του Αρκά με τον αχυράνθρωπο


Ο Αρκάς καλημερίζει σήμερα τους διαδικτυακούς του φίλους στην επίσημη σελίδα του στο Facebook με ένα σκίτσο… μυστήριο. Σε αυτό βλέπουμε έναν αχυράνθρωπο, χωρίς ο σκιτσγράφος να δίνει κάποιο παραπάνω στοιχείο για το μήνυμα που θέλει να περάσει.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Ευρώπη


Οι ρεβάνς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού με Χαρτς και Τσουκαρίτσκι αντίστοιχα ξεχωρίζουν στις αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης (31/8).

Δάκρυσε η Μαριάντα Πιερίδη – Τι συνέβη και έφυγε από το πλατό της εκπομπής


Τα δάκρυα της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το πρωί της Πέμπτης (31/8) κατά την έναρξη της εκπομπής Καλοκαίρι Yes η Μαριάντα Πιερίδη. Αφού δάκρυσε και έφυγε από το πλατό επέστρεψε μετά από λίγο κάνοντας τον Τριαντάφυλλο να απορεί για το τι προηγήθηκε.

Ποιοι χρειάζεται να εμβολιασθούν το νέο εμβόλιο κατά της COVID-19 που στοχεύει την Omicron XBB.1.5 – Έγκριση από τον ΕΜΑ


Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) έδωσε την έγκρισή της για το νέο εμβόλιο κατά της COVID-19 που στοχεύει την υποπαραλλαγή Omicron XBB.1.5.

Μήνυσε τον σύζυγό της γιατί έβαλε να τη βιντεοσκοπήσουν με τον εραστή


Έρευνα πραγματοποιεί το Α.Τ. Ιαλυσού στη Ρόδο μετά από μήνυση μιας 43χρονης γυναίκας για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων με δράστες δύο άγνωστα άτομα και ηθικό αυτουργό τον 44χρονο σύζυγό της.

Αποχαιρετάμε τον Αύγουστο με την απόλυτη καλοκαιρινή συνταγή: Αυγά με ντομάτα - Για βουτιές με φρέσκο ψωμί


Επειδή ο Αύγουστος είναι ο αγαπημένος μήνας του καλοκαιριού, του αξίζει να τον αποχαιρετήσουμε με την απόλυτη καλοκαιρινή συνταγή.

Κοσμολογικός Πληθωρισμός: μια προσωπική θεώρηση - Ομιλία Καζάνα Δημοσθένη


Δευτέρα 4/9/2023

Κοσμολογικός Πληθωρισμός: μια προσωπική θεώρηση, με εισηγητή τον Δημοσθένη Καζάνα, Αστροφυσικό στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Γκόνταρντ της NASA και αντεπιστέλλον Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Τέσσερις προσαγωγές οπαδών της σκωτσέζικης Χαρτς στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ένας για κατοχή ναρκωτικών


Τέσσερις οπαδοί της σκωτσέζικης Χαρτς, αντιπάλου του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, προσήχθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς, ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό στην περιοχή των Λαδάδικων, όπου είχαν βγει για διασκέδαση.

Σε 2 χρόνια θα είναι άκυρες οι παλιές ταυτότητες - Από 25 Σεπτεμβρίου η έκδοση των νέων


Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η διαδικασία έκδοσης των νέων ταυτοτήτων ενώ σε δύο χρόνια από σήμερα τον Αύγουστο του 2026 δεν θα ισχύουν οι παλιές, τόνισε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΠΑΟΚ - Χαρτς, απόψε με έπαθλο τους ομίλους του Conference League - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Χαρτς στην Τούμπα με στόχο να υπερασπιστεί την εκτός έδρας νίκη του και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Conference League. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι της μεγάλης αναμέτρησης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εκφράζει την ικανοποίηση του για την πρόθεση της κυβέρνησης να αναδιαρθρώσει το ΕΣΥ


Νίκος Νίτσας πρόεδρος ΙΣΘ: «Ο ιατρικός κόσμος της Θεσσαλονίκης εκφράζει την ικανοποίηση του για την πρόθεση της κυβέρνησης να αναδιαρθρώσει το ΕΣΥ»

Σειρά ζητημάτων που απασχολούν τα χιλιάδες μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης έθεσε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Νίτσας κατά την καθιερωμένη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων, λίγες μέρες πριν από τα εγκαίνια της ΔΕΘ.