Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Από το κακό στο χειρότερο ο Άρης έχασε από τον... Μπέο Βόλου!

Ο δήμαρχος Βόλου είναι μεγάλη μπαλαδόφατσα και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε όλοι! Η νέα ομάδα που δημιούργησε ο Μπέος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ανέβηκε στη Super League 1 και... γαζώνει τις ομάδες της! Δύο νίκες σε αντίστοιχες αγωνιστικές με την έναρξη του πρωταθλήματος. Μετά τον Πανιώνιο που νίκησε στη Ν. Σμύρνη, "θύμα" του αυτή τη φορά ήταν ο Άρης, στο Πανθεσσαλικό.

Έκλεψε 50 δολάρια, έμεινε στη φυλακή 36 χρόνια

Έτοιμος να ζήσει ελεύθερος είναι και πάλι ένας 58χρονος που ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί μετά από σχεδόν 36 χρόνια.

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Μπέρνλι με 3-0

Η Λίβερπουλ ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Οι Reds επικράτησαν εύκολα 3-0 της Μπέρνλι στο Turf Moor, διατήρησαν το απόλυτο, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία τους έφτασαν τις 18 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα (η Σίτι έχει το ρεκόρ με 18).

Μυστήριο με το νέο τατουάζ του Μπραντ Πιτ και το μήνυμα στην Ατζελίνα Τζολί

Στο κόκκινο χαλί του 76ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας περπάτησε ο σταρ του Χόλυγουντ και πρωταγωνιστής νέας ταινίας του Ταραντίνο «Mία φορά και έναν καιρό στο Χόλιγουντ», Μπραντ Πιτ και φυσικά, για ακόμα μια φορά συγκέντρωσε επάνω του όλα τα φωτογραφικά φλας.

Προσοχή: Επικίνδυνη ανάρτηση για όσους έχουν καρδιολογικά προβλήματα! Γυναίκα-θάνατος!

Η Nicole Thorne κατάγεται από την Αυστραλία, είναι μοντέλο κυρίως για εσώρουχα και μαγιό και πολλές φορές έχει φωτογραφηθεί για το αντρικό περιοδικό Maxim.

Ο νοσηλευτής ήταν… κατά συρροή δολοφόνος

Έρευνα σε βάρος ενός πρώην νοσηλευτή ξεκίνησαν οι γερμανικές αρχές, με την υποψία ότι σκότωσε πέντε ασθενείς, μια υπόθεση που θυμίζει εκείνην του κατά συρροή δολοφόνου Νιλς Χέγκελ.

Ο Κώστας Πρέκας παντρεύεται για πρώτη φορά

Ο Κώστας Πρέκας παντρεύεται για πρώτη φορά στα 78 του χρόνια.

Η μυϊκή δύναμη μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη

Νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Mayo Clinic Proceedings, δείχνει πως η αύξηση της μυϊκής δύναμης μπορεί να συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

Τα 10 σημεία που θέλουν οι γυναίκες να τις αγγίζουν

Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι τα σημεία του σώματος που αρέσει στους άνδρες να τους αγγίζουν.  Όσον αφορά τις γυναίκες υπάρχουν 10 σημεία (εκτός των κλασσικών)  που λατρεύουν να τις αγγίζουν

George McCrae - Rock Your Baby (1974)

 Επιλογή Φάνης Μαυρουδής

Οσασούνα- Μπαρτσελόνα με 2-2

Τρεις αγωνιστικές, έξι ημίχρονα και μόνο στο ένα έπαιξε μπάλα η Μπάρτσα, που μετά την ήττα της πρεμιέρας, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (2-2) στο Σαδάρ της νεοφώτιστης Οσασούνα.

Αναστατώνει τις Μπαχάμες η Κιμ Καρντάσιαν

Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στις Μπαχάμες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Κιμ Καρντάσιαν και όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία.

Ο ΟΦΗ, διέλυσε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!

Ο ΟΦΗ έκανε… παρέλαση στο ΟΑΚΑ κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (3-1) τον Παναθηναϊκό!

Παναιτωλικός-Ξάνθη 1-2 μέσα σε 7 λεπτά

Η εξαιρετική πρεμιέρα του ΟΑΚΑ είχε και συνέχεια για την Ξάνθη, η οποία νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και μετρά δύο εκτός έδρας σερί νίκες, κάνοντας ονειρικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα!

Αποκαλύψεις για τη βασίλισσα της Αιγύπτου Χατσεψούτ που ντυνόταν άντρας

Έπασχε από διαβήτη και πέθανε από καρκίνο στην ηλικία των 50 ετών, αποκαλύπτει νέα έρευνα, που παρουσιάστηκε στην Αλεξανδρινή Βιβλιοθήκη

Φρικιαστικό θέαμα: Αγέννητα μικρά απομακρύνονται από τις κοιλιές φαλαινών που σφαγιάστηκαν

Εικόνες που δένουν το στομάχι κόμπο.
Εικόνες που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το ανθρώπινο είδος.

Τραγωδία στη Formula 2: Νεκρός ο 22χρονος Χιμπέρτ - Βίντεο σοκ

Το μονοθέσιο του Αντουάν Χιμπέρτ κόπηκε στα δύο και ο 22χρονος Γάλλος βρήκε τραγικό θάνατο στο Βέλγιο!

Κυβέρνηση για προσφυγικό: Θράσος να μας κάνει υποδείξεις ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της ντροπής της Μόριας

Αμεση ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ για το προσφυγικό.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει με το μπικίνι της

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου απολαμβάνει τις διακοπές της και περνάει όμορφες στιγμές στην Καλιφόρνια όπου ζει μόνιμα εδώ και λίγα χρόνια. Η ηθοποιός διαθέτει ένα όμορφο κορμί το οποίο έχει αποκτήσει με σωστή διατροφή και γυμναστική και το οποίο σπάνια προβάλει στα social media. 

Ποιες εκπομπές κόβονται στο Open, η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή του Χασαπόπουλου

Για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού «Open» με αρκετές αλλαγές κάνει λόγο ρεπορτάζ του ενθέτου «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Σταϊκούρας: Νέα μείωση στον ΕΝΦΙΑ, τι θα γίνει με τη «13η σύνταξη»

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», αναφέρει ότι «το σχέδιο για την οικονομία που έχουμε εκπονήσει με τον πρωθυπουργό εφαρμόζεται απαρέγκλιτα» και σημειώνει ότι «ως αποτέλεσμα εξωτερικής αξιολόγησης της δίμηνης πορείας,

"Εγκεφαλικά" μοιράζουν οι Κένταλ Τζένερ και Χάιλι Μπόλντουιν

Άφησε για λίγες ημέρες τον σύζυγό της Τζάστιν Μπίμπερ και έφυγε για διακοπές με την κολλητή της.

Ξεκινά το έργο ασφαλτόστρωσης 980 χιλ. ευρώ από τη Χαλάστρα προς τη θάλασσα

Τη σύμβαση για το έργο «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού αναδασμού Χαλάστρας από θέση ΝΑΤΟ ΙΙΙ έως δυτικό αντλιοστάσιο» υπέγραψε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος με την ανάδοχο εταιρία, την Παρασκευή 31/8/2019.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στον Βόλο: Ο πατέρας της 14χρονης είχε μεταφέρει τα μηχανήματα στο λούνα παρκ

Πραγματογνώμονες της εισαγγελίας μαζί με τους επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής αλλά και υπαλλήλους της επιθεώρησης εργασίας, έκαναν

Κι όμως, η Σπυριδούλα του Mastechef... παντρεύεται

Φήμες για χωρισμό πυροδότησε η απόφαση του ζευγαριού να αναβάλει τον γάμο του. Όπως η ίδια η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Masterchef.

Μητσοτάκης: Eξαγγείλαμε τη μείωση του ΕΝΦΙΑ για το 2020 - Την υλoποιήσαμε φέτος

"Η μείωση των φορολογικών βαρών των πολιτών είναι κεντρική δέσμευση για την Κυβέρνησή μας. Την υλοποιούμε χωρίς καμία καθυστέρηση", αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή τα εκκαθαριστικά με τον μειωμένο ΕΝΦΙΑ.

Η Μέρκελ αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της μετά την πολιτική

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ άφησε να εννοηθεί σήμερα ότι ενδέχεται να επιστρέψει στην ακαδημαϊκή ζωή αφού ολοκληρώσει την τέταρτη θητεία της, η οποία λήγει το 2021.

Υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς την Κυριακή - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν

Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς προβλέπεται για αύριο, Κυριακή, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Παρέες παρέες Φύση, Ποίηση, Μουσική, Κολύμπι, Φάε, Πιε

Βάθρες Μεταμόρφωσης Νάουσας - Κυριακή 8/9/2019, 11 π.μ  από πλατεία Γιαννακοχωρίου
Το ζητάτε, το αγαπάμε, λατρεύουμε τα ανταμώματα με τη φύση, την ποίηση, τη Μουσική, τον άνθρωπο, και αναταποκρινόμενοι, σας καλούμε παρέες παρέες, μιας εύφορης φθινοπωρινής εκδρομής

Ανεβάζει τη θερμοκρασία η Ελισάβετ του Survivor

Αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελισάβετ Δοβλιατίδου με μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, όπου η πρώην παίκτρια του Survivor ξαπλώνει στην ακροθαλασσιά και αφήνεται στο χάδι του ήλιου και της θάλασσας

Βανδάλισαν το μνημείο του Καπετάν Χάψα στη Χαλκιδική

Στο στόχαστρο της αποκαλούμενης «μαφίας του χαλκού», των συμμοριών δηλαδή που κλέβουν μέταλλα και τα πωλούν σε μάντρες ή στην «μαύρη» αγορά, φαίνεται ότι μπήκε τα προηγούμενα 24ωρα το μνημείο του καπετάν Χάψα και των πεσόντων της Μάχης των Βασιλικών του 1821.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Ολυμπιάδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αποκαλυπτηρίων του αγάλματος της Ολυμπιάδας που τοποθετήθηκε στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Τα επτά μέτρα άμεσης δράσης για το μεταναστευτικό που αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ

Συνεδρίασε σήμερα, 31 Αυγούστου 2019, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) με μοναδικό θέμα συζήτησης την αύξηση των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών.

Σοκ στην Κύπρο από τον θάνατο της 34χρονης σε τελετή σαμανισμού - Τι είναι το φονικό φυτό Ayahuasca

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κύπρου από τον αιφνίδιο θάνατο μιας 34χρονης από τη Λετονία που φέρεται ότι συμμετείχε σε μυστικιστική τελετή που έγινε σε σπίτι στη Λάρνακα.

"Κόλαση" η Τζένιφερ Λόπεζ στη νέα ταινία της

Μία στριπτιζέζ υποδύεται η Τζένιφερ Λόπεζ στη νέα της ταινίας και η Λατίνα σουπερστάρ έμαθε καλά την τέχνη του... γδύνεσθαι.

Σκοτώθηκε ο αδερφός πρωταγωνίστριας του Harry Potter

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός Τζέσι Κέιβ η οποία είχε το ρόλο της Lavender Brown στις ταινίες του Harry Potter. Η ηθοποιός έχασε τον αδερφό της ο οποίος σκοτώθηκε σε ένα τραγικό δυστύχημα όταν τους «χτύπησε» ηλεκτρικό ρεύμα 25.000 βολτ.

Υπολογίστε τον λογαριασμό της ΔΕΗ μετά τις αναπροσαρμογές των τιμολογίων

Δείτε μόνοι σας και με τη χρήση online εργαλείου υπολογισμού πώς διαμορφώνεται ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος από τις προσαρμογές των τιμολογίων που ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Η τρυφερή ανάρτηση της Άννας Ευθυμίου για το νέο μέλος της οικογένειας της

Με μια τρυφερή ανάρτηση στο fb η Άννα Ευθυμίου, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειας της:

Κάτω από 400 ευρώ παίρνει ένας στους τρεις εργαζομένους

Στα 400 ευρώ φθάνει ο μισθός για χιλιάδες Έλληνες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, σύμφωνα με το οποίο, τρεις στους δέκα εργαζομένουςαμείβονται με πολύ χαμηλά εισοδήματα, αποτέλεσμα τόσο της κρίσης όσο και των ελαστικών μορφών εργασίας.

«Καλλιστεία» παράξενων μπικίνι στη Μύκονο

Δείτε τις λουόμενες που... έκαναν τη διαφορά στις πλαζ του νησιού

Νέα επιχείρηση-σκούπα της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη - 29 συλλήψεις

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Καμάρα, τη Ροτόντα, στις πλατείες Ναυαρίνου και Αριστοτέλους, όπως επίσης στην περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, του Σταθμού Διαλογής του ΟΣΕ και στις οδούς Μοναστηρίου και Γιαννιτσών

«Ηλιοτρόπια» - Δείτε το νέο video clip της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσση παρουσιάζει με εικόνα τη νέα της επιτυχία «Ηλιοτρόπια», μέσα από ένα εντυπωσιακό music video!

Η Αθηναΐς Νέγκα ποζάρει με μαγιό και αναφέρει τη ηλικία τη;

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Απίστευτο: Με σπρώξιμο πήρε μπρος το ασθενοφόρο για τη διακομιδή τραυματία από τροχαίο (βίντεο)

Tραγελαφικά περιστατικά που αναδεικνύουν τα προβλήματα στη δημόσια Υγεία της Αιτωλοακαρνανίας βλέπουν τακτικά το φως της δημοσιότητας. Σε αυτά λοιπόν προστίθεται και το ακόλουθο, το οποίο μεταδίδει το agrinionews.gr, επικαλούμενο το katounanews.blogspot.com.

Υπόθεση Μποτρίνι: Τι δείχνει το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου για τον 19χρονο

Ο νεαρός σπουδαστής που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έχει εξεταστεί και από δεύτερο ιατροδικαστή, μετέδωσε το Star.

Βρούτσης: Εντολή επιστροφής 86 υπάλληλων του ΕΦΚΑ στα τμήματα απονομής συντάξεων

Ογδόντα έξι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ που είχαν μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες, επιστρέφουν - κατόπιν εντολής του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση - στα τμήματα απονομής συντάξεων με στόχο την επιτάχυνση των ρυθμών εκκαθάρισης και απόδοσης.

Αναστολή ΦΠΑ και εκπτώσεις φόρου στα ακίνητα: Το μέτρο που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος στη ΔΕΘ

Εκπτώσεις φόρου στο 40%-50% της δαπάνης που πραγματοποιούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων για ενεργειακή, αισθητική ή λειτουργική αναβάθμιση των κτιρίων, αναστολή του ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις νεόδμητων ακινήτων με ταυτόχρονη αναστολή του φόρου υπεραξίας κατά τις μεταβιβάσεις

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/8/19)

Τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ της Κίνας, τα παιχνίδια της Super League και η δράση από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συμπληρώνουν το μενού με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.

Κώστας Πρέκας: Ο Νίκος Κούρκουλος έκανε λάθη για πολλούς ανθρώπους

Ο Κώστας Πρέκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα, αποκάλυψε εάν έχει κάνει είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά λάθη.

ΕΝΦΙΑ 2019: Πώς θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό - Οδηγίες βήμα-βήμα

Από την Παρασκευή άρχισε σταδιακά η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ 2019, τα οποία περιλαμβάνουν σημαντικές ελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη.