Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Το φαινόμενο των influencers και πώς αυτό επηρεάστηκε για πάντα από την Covid-19

Η ετήσια έρευνα Global Digital Report 2018 των We Are Social και Hootsuite έδειξε ότι περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια ανθρώπων χρησιμοποιούν σήμερα το ίντερνετ.

Απαγορευμένη ανάρτηση για όσους έχουν προβλήματα με ζάχαρο, χοληστερίνη, ουρικό οξύ, ιλίγγους...

Η Playmate που προκαλεί εγκεφαλικά με τα απίστευτα μικροσκοπικά της μπικίνι!
Μόλις εμφανιστεί κανείς πρόσβαση στην Cassandra Sienegra στο Instagram, το πολύχρωμο είναι να πάει λίγα χρόνια εγκεφαλικό, κάθε φορά για κάθε φορά που έπρεπε να κάνω απλές εφαρμογές, να κάνω και να κάνεις κάτι διαφορετικό.

F-22 vs Su-57: Μία σύγκριση με ξεκάθαρο νικητή

Το stealth μαχητικό πέμπτης γενιάς της Ρωσίας, Su-57 είναι πιο ευπροσάρμοστο και υπερέχει σε ικανότητες από το αμερικανικό μαχητικό F-22, δήλωσε πριν από λίγες μέρες υψηλόβαθμο στέλεχος της ρωσικής κατασκευαστικής εταιρείας Sukhoi.

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Γιατί θέλουν να φτιάξουν υπόγειο τούνελ στην έπαυλή τους

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πάντα βάζουν την ασφάλεια της οικογένειάς τους πάνω από όλα. Άλλωστε στο παρελθόν το σπίτι τους βρέθηκε στο στόχαστρο επίδοξων ληστών.

Coffee - I Wanna Be With You (1980)

 Επιλογή Φάνης Μαυρουδής

Μείωση ΦΠΑ: Ποια προϊόντα και υπηρεσίες θα είναι πιο φθηνά από αύριο Δευτέρα

Από αύριο Δευτέρα 1η Ιουνίου ισχεί η μείωση του συντελεστή ΦΠΑ από το 24% στο 13% για τις υπηρεσίες μαζικών μεταφορών, για τα σερβιριζόμενα από καταστήματα εστίασης μη αλκοολούχα ποτά και για τα εισιτήρια των θερινών κινηματογράφων,

Έτσι θα μάθει ο κόσμος στο μέλλον για την πανδημία που ζούμε σήμερα

Οι επιστήμονες έχουν βρει ένα νέο βιβλίο Ιστορίας και το μελετούν εξονυχιστικά.

ΠΑΟΚ: Ο Λημνιός στα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και ο… Κριστιάνο

Ο Ελληνας διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε στην λίστα με τα κορυφαία ταλέντα που αγωνίζονται εκτός των κορυφαίων πέντε πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Θέλει η μπιιιιιπ να κρυφτεί... Ο Ολυμπιακός στο πλευρό μέλους της ΕΕΑ!

Η εφημερίδα FORZA κάνει λόγο για... αυτογκόλ, καταγράφοντας με λεπτομέρειες την κίνηση του Ολυμπιακού να αναλάβει την υπεράσπιση μέλους της ΕΕΑ και συγκεκριμένα του Νίκου Φαραντούρη, τη στιγμή που ο τελευταίος δεν προέβη σε καμία ενέργεια υπεράσπισης του εαυτού του.

Πώς θα ανοίξουν αύριο Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί

Το κουδούνι θα χτυπήσει ξανά μετά από δύομισι μήνες στα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία της χώρας την Δευτέρα 1η Ιουνίου. Την ίδια μέρα θα ανοίξουν οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί, καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών.

Ποιες επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές έως τις 7 Ιουνίου

Οδηγίες και διευκρινίσεις για την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας επιμέρους ιδιωτικών επιχειρήσεων για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας για το χρονικό διάστημα από 1η Ιουνίου έως 7 Ιουνίου στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό,

Corriere della Sera: Ο κορωνοϊός έφερε πιο κοντά Ελλάδα και Ιταλία

"Η κρίση και η δοκιμασία του κορωνοϊού είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν ακόμη στενότερες οι ελληνοϊταλικές σχέσεις" τονίζει, στην εφημερίδα του Μιλάνου Corriere della Sera, ο Ιταλός αναλυτής Αντόνιο Φεράρι.

Κορωνοϊός: Μόνο δύο νέα κρούσματα - Κανένας θάνατος για τρίτη συνεχή ημέρα

Δύο νέα κρούσματα του κορωνοϊού SARS- CoV-2 στη χώρα μας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2917, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες.

Δηλητηρίαση από αλκοόλ έδειξαν οι τοξικολογικές για την 14χρονη Κατερίνα από τη Σαντορίνη

Ο θάνατος της 14χρονης, όπως επιβεβαιώθηκε από τις τοξολογικές εξετάσεις, οφείλεται σε οξύ ισχαιμικό επεισόδιο, εξαιτίας δηλητηρίασης από υπερβολή κατανάλωση οινοπνεύματος.

Ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν από αύριο Δευτέρα 1/6/20

Ρολά ανεβάζει από αύριο, Δευτέρα, μια σειρά επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της περαιτέρω «χαλάρωσης» των έκτακτων μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Μέσι: «Το ποδόσφαιρο και η ζωή ποτέ δεν θα είναι ξανά το ίδιο»

Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τη ζωή όλων των ανθρώπων και σύμφωνα με τον Λιονέλ Μέσι το ποδόσφαιρο και η ζωή δεν θα επανέλθουν ποτέ ξανά στην ίδια κατάσταση.

Κ. Χατζηδάκης: Για τη λίμνη Κορώνεια παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας

«Για τη λίμνη Κορώνεια παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας», δήλωσε ο υπουργός ΠΕΝ, Κωστής Χατζηδάκης, καθώς με σχετική τροπολογία, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθίσταται πλέον η μόνη αρμόδια αρχή για τη διαχείρισή της.

Τι επίδομα αδείας και δώρο Χριστουγέννων θα πάρουν οι εργαζόμενοι

Αναλογία του επιδόματος αδείας και του δώρου Χριστουγέννων θα καταβληθεί στον εργαζόμενο που επιδοτείται ο μισθός του από το κράτος κατά 60% με βάση τον μηχανισμό στήριξης ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler της Ρίζως για τις εξελίξεις στο Διαφάνι

H Ελένη Καρακάση που ενσαρκώνει τη Ρίζω στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες έκανε αποκαλύψεις για όλα όσα θα διαδραματιστούν στο Διαφάνι.

Απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς τρία ελληνικά νησιά - Δείτε ποια

Απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς τρία ελληνικά νησιά ξεκινά η low – cost εταιρεία, Volotea, με τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από 9 ευρώ.

Η Μαρία Σολωμού με σέξι μπικίνι πριν έξι χρόνια

H Μαρία Σολωμού δημοσίευσε στο Instagram τρεις καλοκαιρινές φωτογραφίες της από τις διακοπές που έκανε πριν από 6 χρόνια στην Ελαφόνησο το 2014.

Υπουργείο Πολιτισμού: Αποκαθίσταται η οικία του Παύλου Μελά στην Κηφισιά

Επίσκεψη των υπoυργών Άμυνας και Πολιτισμού, που συναντήθηκαν με την εγγονή του μακεδονομάχου, Ναταλία Ιωαννίδη.

Δένδιας: «Ετοιμη η Ελλάδα για κάθε ενδεχόμενο - Η Τουρκία ενοχλείται με τον φράχτη στον Έβρο»

Ηχηρό μήνηυμα στην Τουρκία ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη, για κάθε ενδεχόμενο έστειλε μέσω συνέντευξης που έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Super League: Πόσος κόσμος θα είναι στα ματς αν εγκριθεί το 20%

Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει και τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε αν θα υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα.
Από την Κυριακή 1η Μαρτίου, όταν διεξήχθη η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1, πέρασε πολύς καιρός.

Μητσοτάκης: Κάθε τσιγάρο που σβήνει θα είναι και μία βαθιά ανάσα υγείας και προόδου

Τις αρνητικές προεκτάσεις του τσιγάρου ανέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καπνίσματος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου «αποκαλύπτει» το μυστικό για την απώλεια των κιλών της

Η Σίσσυ Χρηστίδου το τελευταίο διάστημα συζητιέται πολύ για την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Επικίνδυνα για κορωνοϊό τα παιχνίδια από αφρολέξ και πλαστικό στις πισίνες

Η συγκέντρωση ατόμων μέσα σε μία πισίνα πρέπει να είναι μειωμένη κατά 5-6 φορές από ό,τι ίσχυε μέχρι πρόσφατα, όπως άλλωστε προβλέπουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πόσο φόρο θα πληρώσουν φέτος μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενοι και όσοι εισπράττουν ενοίκια

Διαφορετικού ύψους φόρους για ίδιου ύψους εισόδημα πληρώνουν οι μισθωτοί, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ιδιοκτήτες εκμισθούμενων ακινήτων.

ΚΤΕΟ κάθε χρόνο για τα παλιά ρυπογόνα αυτοκίνητα;

ΚΤΕΟ ετησίως αντί για κάθε δύο χρόνια, που ισχύει σήμερα διερευνούν τα υπουργεία Μεταφορών και Περιβάλλοντος για μέρος του στόλου οχημάτων της χώρας.

Παρατείνεται η εξ αποστάσεως εργασία μέχρι τις 30 Ιουνίου

Παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου η δυνατότητα προσφυγής στο σύστημα της εξ αποστάσεως εργασίας, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

Η ημέρα που «έφυγε» ο Λόραντ

Σαν σήμερα, πριν από 39 χρόνια, ο προπονητής που αποτέλεσε τον «αρχιτέκτονα» του πρώτου πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ, ο Γκιούλα Λόραντ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, αφήνοντας μάλιστα την τελευταία του πνοή μέσα στην Τούμπα κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: Επιβεβαίωσε την πρόταση για Τσίντρις ο πρόεδρος της Μποτοσάνι

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 21χρονου Ρουμάνου ποδοσφαιριστή, Αντρέι Τσίντρις, γεγονός που επιβεβαίωσε ουσιαστικά και ο πρόεδρος της Μποτοσάνι, Βαλέριου Ιφτιμέ.

Μάσκες, plexiglass και απολύμανση… παντού! Έτσι ανοίγουν τα ξενοδοχεία – Τα “τσουχτερά” πρόστιμα

Αύριο, Δευτέρα (01.06.2020), ανοίγουν τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας και δύο εβδομάδες αργότερα τα εποχικά. Οι κανόνες που πρέπει να εφαρμόσουν εν μέσω κορωνοϊού. Τι προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Τι υποστήριξε ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για τη βίλα των οργίων

Ελεύθερος αφέθηκε ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, μετά τη σύλληψή του σε ένα πάρτι στη Βοσνία, στο οποίο υπήρχαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι όχι μόνο.

Στο κυνήγι του... χαμένου θησαυρού - Από την τραγωδία στο Λουτράκι στη σπείρα που έψαχνε λίρες

Ομάδες χρυσοθήρων στήνουν πρόχειρα εργοτάξια σε σπηλιές και μυστικά περάσματα αναζητώντας λίρες που άκουσαν από ηλικιωμένους ότι είναι θαμμένες από την Κατοχή. Η τραγωδία με τους τέσσερις φίλους που έχασαν τη ζωή τους στο Λουτράκι φέρνει στο φως την επιμονή στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

Αγωνία για τον δημοσιογράφο του Open, Βασίλη Τσεκούρα: Το χειρουργείο και η εντατική

O δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας, δίνει μια δύσκολη μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί αφού βρέθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

«Δες και βρες»: Η ΕΡΤ επιστρέφει με καθημερινό τηλεπαιχνίδι μετά από 17 χρόνια

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά η τελευταία φορά που η ΕΡΤ πρόβαλε τηλεπαιχνίδι ήταν πριν από 17 ολόκληρα χρόνια.

Ουφολόγος εντόπισε βυθισμένους δίσκους εξωγήινων στον Θερμαϊκό (βίντεο)

Οι εξωγήινοι αυτοί, όπως λέει, ανήκουν στη φιλειρηνική φυλή W56 και οι ιπτάμενοι δίσκοι τους βυθίστηκαν ανοιχτά της Νέας Μηχανιώνας.

Just the 2 of us: Κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης για ένα ακόμα Σάββατο

Για μια ακόμα φορά το Just The 2 of Us ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Σαββατόβραδου με το Twitter να παίρνει φωτιά, κάνοντας το #j2us πρώτο trend στην Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Μικραίνει ακόμα περισσότερο ο αριθμός των υπόπτων - Οι τελευταίες μαρτυρίες

Για τρεις γυναίκες, η μια εκ των οποίων συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι η δράστις, μιλούν οι τελευταίες πληροφορίες.

Εδέησε η ΔΕΥΑΝ... ωχ αμάν!

του Ηλία Τσέχου

Πέρασαν μήνες και καιροί, βρόχες και δελτία τύπου, βγήκαν τα κεράσια, αρχίζουν τα ροδάκινα και εδέησε η ΔΕΥΑΝ να φέρει λύσεις και διορθώματα στη διαρροή υδάτινου πλούτου, μάλιστα μέρα Σαββάτου και απορήσαμε και ενημερωθήκαμε: Εξωτερικό Συνεργείο παρακαλώ και καθημερινές!!!

Masterchef: 3 αποχωρήσεις σε μία εβδομάδα!

Απίστευτες ανατροπές στο Masterchef… Στην τελική ευθεία οι παίκτες για τον μεγάλο τελικό, αλλά το παιχνίδι, φέτος, παίζεται αλλιώς.

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ

Η εκπομπή με τίτλο Ιστορίες Μόδας, την οποία θα παρουσιάζει στην ΕΡΤ η Κάτια Ζυγούλη θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 6 Ιουνίου.

Η Βραζιλία ξεπέρασε τη Γαλλία σε νεκρούς από τον κορωνοϊό

Η Λατινική Αμερική έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα από τον κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες, με τη Βραζιλία να ξεχωρίζει, καθώς ξεπερνώντας τη Γαλλία έγινε η τέταρτη χώρα παγκοσμίως που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία.

Εκτοξεύτηκε η επανδρωμένη αποστολή προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Ιστορία έγραψε η εταιρεία του Έλνον Μασκ, Space Χ, καθώς σε συνεργασία με τη NASA πραγματοποίησε την πρώτη επανδρωμένη πτήση για το διάστημα από τις ΗΠΑ εδώ και εννέα χρόνια.

Χρυσοχοΐδης: Σε λίγους μήνες ο φράχτης στον Έβρο θα είναι πραγματικότητα

Για τον φράχτη στον Έβρο μίλησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας ότι «σε λίγους μήνες θα είναι μια πραγματικότητα».

"Άγριες Μέλισσες": Ανατροπές, συλλήψεις, εξαφανίσεις και φλερτ

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες"; Ο Κυπραίος θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της Ελένης; Τι θα γίνει με το μωρό της Δρόσως;

Το λάθος που επιμένουμε να κάνουμε με τον κλιματισμό στο αυτοκίνητο

Ο κλιματισμός έχει αλλάξει δραστικά τη μετακίνηση με το αμάξι, κάνοντας πολύ πιο άνετη κάθε διαδρομή.
Μόνο που η καλή λειτουργία του είναι αποφασιστικής σημασίας τόσο για την απόδοσή του όσο και την τσέπη μας.

Απόψε στο Κόκκινο Ποτάμι : Ο Αλί χάνει τη ζωή του στην παγίδα που του στήνει ο Βαλής

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου στις 21.00 στο Κόκκινο Ποτάμι, με τον Αλί να χάνει τη ζωή του και τον Μίλτο να επιστρέφει για να βρει την Ιφιγένεια

Πότε θα καταβληθούν οι επικουρικές συντάξεις Ιουνίου

Καταβλήθηκαν ήδη οι κύριες συντάξεις Ιουνίου από όλα τα Ταμεία. Απομένου πλέον οι επικουρικές.