Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Περίεργες συνήθειες που είχαν τα πιο σημαντικά μυαλά της ιστορίας


Σχεδόν όλοι έχουμε κάποιες ιδιαίτερες συνήθειες, τις οποίες όσο και να προσπαθούμε δεν μπορούμε να σταματήσουμε.

Αρχαιολόγοι στην Πολωνία ανακάλυψαν τα οστά «βαμπίρ» του 17ου αιώνα, ενός παιδιού που θάφτηκε με λουκέτο στα πόδια


Αρχαιολόγοι στην Πολωνία ανακάλυψαν τα λείψανα ενός παιδιού από τον 17ο αιώνα, το οποίο είχαν κλειδώσει με λουκέτο στον τάφο του, επειδή θεωρούσαν πως είναι βαμπίρ και ήθελαν να το εμποδίσουν με αυτόν τον τρόπο να αναστηθεί.

Κοινωνική λειτουργός, η οποία έκανε σεξ με 13χρονο, πήγε στο σπίτι του με όπλο, απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα του


Μια κοινωνική λειτουργός από το Οχάιο των ΗΠΑ, η οποία κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ενός 13χρονου αγοριού που είχε υπό τη φροντίδα της, εμφανίστηκε με ένα όπλο στο σπίτι του παιδιού – όπου κατηγόρησε την οικογένεια ότι «κατέστρεψε τη ζωή της» και φέρεται να απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα του εφήβου και τον εαυτό της.

Ζευγάρι ανάκάλυψε ένα κρυφό μήνυμα σε μπουκάλι στη θάλασσα: Μετάνιωσε για το άνοιγμα όταν διάβασε το σημείωμα (βίντεο)


Ένα ζευγάρι βρήκε στη θάλασσα ένα μπουκάλι που μέσα είχε ένα σημείωμα, το άνοιξε αλλά μόλις το διάβασε κατάλαβε ότι είχε κάνει ένα μεγάλο λάθος.

Το νέο ιστορικό ξενοδοχείο του 1930 Montesol στην Ίμπιζα – Η «μποέμικη νότα σε όλο το εσωτερικό» που το κάνει να ξεχωρίζει


Το ιστορικό ξενοδοχείο της δεκαετίας του 1930 Montesol στην Ίμπιζα δέχεται και πάλι μετά την πλήρη αναδιαμόρφωση των 30 δωματίων και τριών σουιτών από την Dorothée Meilichzon του γαλλικού στούντιο ντιζάιν εσωτερικών χώρων Chzon.

Terry Oldfield & Radha Bornstein - Shadow Dancer (2012)


Επιλογή Φάνης Μαυρουδής

Χάρτης σε σπίτι της οικογένειας Γκέτι αποδείχτηκε χάρτης πραγματικού θησαυρού


Χάρτης από πραγματικό θησαυρό αποδείχτηκε πως είναι ένας χάρτης που βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας Γκέτι.

Καθηγήτρια με λογαριασμό στο… Onlyfans θέλει να επιστρέψει στη σχολική τάξη – «Θα ήταν περίεργο, ναι;»


Tην έπαυσαν από τη δουλειά της την περασμένη εβδομάδα, αφού την «τσάκωσαν» να έχει λογαριασμό στο OnlyFans. Η καθηγήτρια γυμνασίου από το Μιζούρι θέλει να επιστρέψει στα μαθήματα – παρόλο που παραδέχτηκε ότι ορισμένοι από τους μαθητές της μπορεί να έχουν δει το περιεχόμενό της με αξιολόγηση «Χ».

Με 10 ευρώ θα μπορείτε να μπαίνετε σε Facebook και Instagram χωρίς διαφημίσεις


Η Meta ανακοίνωσε ένα νέο συνδρομητικό πακέτο για τους Ευρωπαίους που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε Facebook και Instagram χωρίς τις… ενοχλητικές διαφημίσεις.

Αυτό είναι το πρωινό – «βόμβα» για την καρδιά που έχει γίνει viral


Αυγοφέτες, ζαμπόν, ομελέτα και λιωμένα τυριά συνθέτουν αυτό το πρωινό που μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό γεύσης ή… απευθείας για εξέταση χοληστερίνης.

Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Πότε ξεκινά η πρώτη καταβολή


Στα μέσα του Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης ύψους 237 εκατ. ευρώ σε πάνω από 1 εκατ. νοικοκυριά με την προθεσμία υποβολής να λήγει στις 08.12.2023.

Η Ντέμι Μουρ ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι σε καταρράκτη και τρελαίνει κόσμο στα 60 της


Η 60χρονη ηθοποιός Ντέμι Μουρ, συνεχίζει να τρελαίνει τους θαυμαστές της ποζάροντας με μπικίνι. Η Ντέμι Μούρ ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με μπικίνι και έδειξε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της και την καλλίγραμμη σιλουέτα της ποζάροντας κάτω από έναν καταρράκτη, αφού έκανε ράφτινγκ στον ποταμό Κολοράντο στο Grand Canyon.

Η εξειδίκευση του φορολογικού νομοσχεδίου: Πέντε άξονες για την πάταξη της φοροδιαφυγής


Με την ορθή εφαρμογή του μέτρου φορολόγησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες, εκτιμάται ότι υπολογίζονται επιπλέον έσοδα 600 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δημοσίου, όπως ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης στη συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τρίτης, για την εξειδίκευση του φορολογικού νομοσχεδίου.

Viral το βίντεο που δείχνει σολωμούς να προσπαθούν απεγνωσμένα να περάσουν το δρόμο (βίντεο)


Το θέαμα των σολομών που διασχίζουν πλημμυρισμένους δρόμους στο Σιάτλ έχει γίνει ένα αξιοσημείωτο και τακτικό περιστατικό, το οποίο αποτυπώνεται στα τοπικά δελτία ειδήσεων.

Η πλατφόρμα X έχασε παραπάνω από τη μισή της αξία, από όταν ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter


Σοβαρές απώλειες παρουσιάζει το X (πρώην Twitter) από τη στιγμή που ο Έλον Μασκ αγόρασε την πλατφόρμα με το διάσημο μπλε πουλί, καθώς η αξία της έπεσε στο μισό, δηλαδή κοστίζει λιγότερο από όσα πλήρωσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νεολαίων και Επιστημονικό Συμπόσιο


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πολιτιστικό «Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νεολαίων & Επιστημονικό Συμπόσιο» που διοργάνωσε από τις 5 έως τις 14 Οκτωβρίου 2023 το Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» με την Ομοσπονδία Ασσυρίων Ευρώπης και την επιχορήγηση και υποστήριξη του Ελληνικογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι Ημαθίας.

Το Τμήμα Μαστού του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ευαισθητοποίησε για τον καρκίνο του μαστού


Το δικό του μήνυμα υπέρ της έγκαιρης πρόληψης του καρκίνου του μαστού έστειλε το Τμήμα Μαστού του Ακτινοδιαγνωστικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην εκπνοή του Οκτωβρίου, μήνα ευαισθητοποίησης για τη συγκεκριμένη μορφή καρκίνου.

Συναλλαγές χωρίς μετρητά από αύριο 1 Νοεμβρίου στο Δήμο Θέρμης


Ο Δήμος Θέρμης, στο πλαίσιο της ψηφιακής μεταρρύθμισης που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλάζει τον τρόπο βεβαίωσης και είσπραξης εσόδων και δίνει πλέον νέες δυνατότητες πληρωμών στους πολίτες. Εισάγει νέα εργαλεία για την απεικόνιση και εξαγωγή λογιστικών δεδομένων και ψηφιοποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη.

Η Super League 2 στέλνει εξώδικο στην ΕΡΤ! Πρώτες σκέψεις για αναστολή του πρωταθλήματος


Το Δ.Σ. της Super League 2 αποφάσισε την Τρίτη (31.10.2023) να αποσταλεί εξώδικο στην ΕΡΤ, για την καταβολή του περσινού πριμ κατάταξης, ύψους 600 χιλιάδων ευρώ.

Υποτροφία Χαράλαμπου Κιαγχίδη


Το Σωματείο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα, ακολουθώντας την ευαισθησία του ιδρυτή του για τη σπουδάζουσα νεολαία, αείμνηστου Χαράλαμπου Κιαγχίδη, και συναισθανόμενο τις δυσκολίες των οικογενειών να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των σπουδών, αποφάσισε να προκηρύξει επίσημα κατ’ έτος υποτροφία με την επωνυμία: «Υποτροφία Χαράλαμπου Κιαγχίδη».

Σταμάτης Γαρδέλης: Υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς σπίτι, μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ


Ο Σταμάτης Γαρδέλης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο χρέος που έχει στην εφορία.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Αυτό είναι θράσος, έλεγε στον Σπύρο να κάνουν τρελίτσες»


Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» ήταν σήμερα η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Η Βρισηίδα, μάλιστα, αποκάλυψε και κάποια μηνύματα που δέχτηκε ο αγαπημένος της στα social media από μια άλλη γυναίκα.

Καταδικάστηκε αστυνομικός για θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε με όχημα της ΕΛΑΣ


Σε 5μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε αστυνομικός με τριετή αναστολή, για θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε τον Δεκέμβριο του 2020 στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν οδηγό, 51 ετών.

"Σε 6 μήνες στο ψηφιακό wallet η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και το διαβατήριο"


Σε έξι μήνες στο ψηφιακό wallet θα προστεθούν η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και το διαβατήριο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά Fm.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την οπαδική συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη


Ελεύθεροι, υπό τον όρο να μην παρακολουθούν αθλητικούς αγώνες της ομάδας τους, αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι οπαδοί για συμμετοχή στη συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στη Βούλγαρη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, και είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δύο «ομοϊδεάτες» οπαδοί τους.

Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία στον Δενδροπόταμο – Συνελήφθη 40χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας


Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον οικισμό Ρομά, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Ένας 29χρονος τραυματίστηκε στον μηρό από τα πυρά 40χρονου και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

MasterChef: Σενάριο επίσπευσης του νέου κύκλου του reality μαγειρικής


«Φωτιά» έχει πάρει το τηλεοπτικό τοπίο αυτή τη σεζόν με τόσες πολλές και καλές παραγωγές να γεμίζουν το πρόγραμμα και κυρίως την prime time ζώνη των τηλεοπτικών σταθμών. Κι επειδή ακριβώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, το Star Channel φέρεται να καταστρώνει πλάνα για να ρίξει στη… μάχη της τηλεθέασης το MasterChef νωρίτερα του προγραμματισμένου.

Ισραηλινές εταιρείες ετοιμάζονται να μεταφέρουν την έδρα τους στην Ελλάδα


Ως έναν από τους ιδανικότερους προορισμούς για να μεταφέρουν την έδρα των εταιρειών τους βλέπουν πλέον την Ελλάδα αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ. Οι πολεμικές συγκρούσεις με τη Χαμάς και η γενικότερη ένταση στο χώρο της Μέσης Ανατολής, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν αποτελεί και το ιδανικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Μητσοτάκης: «Μπόνους» μείωση στο τέλος επιτηδεύματος για επαγγελματίες που δηλώνουν πάνω από τον κατώτατο μισθό


Στο νέο σύστημα της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής από τους ελεύθερους επαγγελματίες και στο έξτρα κίνητρο που τους δίνεται από το 2024 στάθηκε περισσότερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγησή του στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο κάνοντας λόγο για «μια τολμηρή παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά φυσικά και ενίσχυσης των δημοσίων εσόδων».

Τα 10 τρόφιμα που πρέπει να τρώτε το φθινόπωρο για να βελτιώσετε την υγεία σας


Καθώς ο καιρός αλλάζει, καλό είναι να καταναλώνετε τρόφιμα εποχής που συμβάλλουν στην διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού. Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι μια υγιεινή διατροφή μπορεί να σας προστατέψει από μια σειρά προβλημάτων υγείας, από την υψηλή χοληστερόλη μέχρι τον διαβήτη.

Γκρέτα Γκέργουικ: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Ken στην «Barbie»


Η Γκρέτα Γκέργουικ ονόμασε τον Σιλβέστερ Σταλόνε ως την έμπνευση πίσω από τον Ken στην ταινία «Barbie».

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/10/23)


Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων:

Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος – Πολύπλευρες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Καρκίνο του Ήπατος


Ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου για τον Καρκίνο του Ήπατος;
Ποια είναι τα ποιο κοινά συμπτώματα;
Ποια είναι η αποτελεσματικότερη θεραπευτική αντιμετώπιση;
Γιατί ο Καρκίνος του Ήπατος θεωρείται από τους πιο θανατηφόρους;

Στάθης Κωνσταντινίδης: «Σε στάδιο υλοποίησης τα έργα για την επάρκεια υδροδότησης και την αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλονίκης»


«Οι πολιτικές για την αντιμετώπιση των δραματικών επιπτώσεων της περιβαλλοντικής κατάρρευσης σε όλο τον κόσμο αποτελούν βασική προτεραιότητα της εθνικής στρατηγικής μας για το περιβάλλον. Γι' αυτό και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος σε αυτά τα ζητήματα δεν είναι απλώς καλοδεχούμενος, αλλά επιβεβλημένος.

Φόβοι ότι ξεμένουμε από ελαιόλαδο, η τιμή του σπάει κάθε ρεκόρ – Τι συμβαίνει με την παραγωγή


Αντικλεπτικά έκαναν την εμφάνισή τους στις συσκευασίες ελαιόλαδου σε σούπερ μάρκετ, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ένα ξέφρενο ράλι στις τιμές του. Και στα χωράφια όμως, οι παραγωγοί, μετά από κρούσματα πλιάτσικου στα ελαιόλαδα, έχουν βάλει φύλακες που κάνουν περιπολίες.

Χειμερινό νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος: Ξεκινά από 1η Νοεμβρίου - Ποιες ώρες θα ισχύει


Ξεκινά από αύριο η εφαρμογή του ωραρίου για το μειωμένο χειμερινό νυχτερινό τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος.

Νέες συλλήψεις γυναικών που εξαπατούσαν ηλικιωμένους με τροχαία


Μετά από χρόνια που αλώνιζαν ανενόχλητα τα κυκλώματα των απατεώνων που αποσπούν χρήματα από ηλικιωμένους με πρόσχημα τον σοβαρό τραυματισμό συγγενικού τους προσώπου, πλέον οι συλλήψεις έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Άλλες δυο αλλοδαπές που εισέπρατταν χρήματα από τηλεφωνικές απάτες συνελήφθησαν στις Σέρρες.

Τι σημαίνει η λέξη Halloween και γιατί γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου


Η πιο «τρομακτική» γιορτή του κόσμου έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της και στα μέρη μας τα τελευταία χρόνια.

Θύμα απάτης γιατρός - Της είπαν ότι είναι από το ΓΕΣ και της απέσπασαν 4.000 ευρώ


Μια ασυνήθιστη περίπτωση ηλεκτρονικής απάτης έγινε στα Χανιά, με θύμα μια 56χρονη γιατρό η οποία είχε εξετάσει ασφαλισμένους στις Ένοπλες Δυνάμεις και είχε στείλει μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών τα έγγραφα των δαπανών για την πληρωμή της στις αρμόδιες στρατιωτικές υπηρεσίες.

Έπιασαν πάλι αλλοδαπό με παράνομο οπλισμό στον Έβρο


Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ένας αλλοδαπός προσπάθησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από τον Έβρο από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων, μεταφέροντας παράνομο οπλισμό. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, όταν ο δράστης έφτασε στο φυλάκιο οδηγώντας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Το παιδί έκανε το νεκρό για να γλιτώσει από το πιτ μπουλ, λέει ο πατέρας του 11χρονου


Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε από ένα πιτ μπουλ το 11χρονο παιδί του στην Αρτέμιδα μίλησε ο πατέρας του μικρού αγοριού που δέχθηκε δαγκώματα από το σκυλί στο κεφάλι και τον σβέρκο.

Από 100 έως 3.000 ευρώ το μπόνους για όσους καταγγέλλουν τις μαϊμού αποδείξεις


Να θυμάσαι πάντα ότι τον ΦΠΑ τον πληρώνεις εσύ ως καταναλωτής και ο αδίστακτος καταστηματάρχης - επιχειρηματίας τον τσεπώνει, μη αποδίδοντάς τον στα κρατικά ταμεία

Μπορεί οι περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες να έχουν συμμορφωθεί και να εκδίδουν νομότυπες αποδείξεις όμως υπάρχουν ακόμα αρκετοί επιτήδειοι που συνεχίζουν να δίνουν κάτι.... περίεργα χαρτάκια στους ανυποψίαστους. Τρανό παράδειγμα το δελτίο παραγγελίας που κάποιοι στην εστίαση ακόμα το πασάρουν σαν απόδειξη.

Σκληρές μάχες μέσα στη Γάζα - Σκοτώθηκε ένας από τους «εγκέφαλους» επίθεσης σε κιμπούτς


Νέες εικόνες από τις μάχες που δίνονται στα περίχωρα της Γάζας ανάμεσα στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις και τους ενόπλους της Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα το πρωί της Τρίτης ο εκπρόσωπος των IDF, Ντανιέλ Χαγκάρι.

"Έρωτας φυγάς": Ο Ιάσονας προχωράει στο σχέδιο εγκλεισμού της μητέρας του σε ψυχιατρικό ίδρυμα


Στο αποψινό 38ο επεισόδιο του 2ου κύκλου της δραματικής καθημερινής σειράς εποχής "Έρωτας φυγάς" που θα προβληθεί στις 20:00 από το OPEN:

Έξυπνα tips για να τρώνε το φαγητό τους τα παιδιά


Τι τραβάνε και αυτές οι μαμάδες; Παλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ με θεούς και δαίμονες για να φάνε τα μικρά τους…Πολλές μάλιστα έχουν επιστρατεύσει τη φαντασία τους για να τα καταφέρουν!

8 συμβουλές για να μείνει «ζωντανή» η μπαταρία το χειμώνα!


Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υγρασία αποτελούν βασικούς «εχθρούς» για τις μπαταρίες των αυτοκίνητων, οπότε πρέπει να είμαστε προνοητικοί.

Τροφές που σας βοηθούν να κόψετε το κάπνισμα!


Τα τσιγάρα (και γενικά ο καπνός) περιέχουν μεγάλες ποσότητες νικοτίνης. Η νικοτίνη είναι μια εθιστική ουσία και γι' αυτό είναι δύσκολο για έναν καπνιστή να κόψει το κάπνισμα.

Οι άλλες χρήσεις των οδοντογλυφίδων


Στο μυαλό των περισσότερων, οι οδοντογλυφίδες σημαίνουν καθάρισμα δοντιών. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες χρήσεις στο σπίτι και τη μαγειρική.

Το μοναδικό νησί στον κόσμο που ανήκει από έξι μήνες σε δύο χώρες


Αποκαλείται και Κονφεράνς, λόγω του ότι από τον Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο του 1659 έγιναν πολλές διασκέψεις, μεταξύ εκπροσώπων από τη Γαλλία και την Ισπανία με τελική κατάληξη την υπογραφή της γνωστής Συνθήκης των Πυρηναίων, στις 7 Νοεμβρίου, η οποία έβαλε τη σφραγίδα στη λήξη του Τριακονταετούς Πολέμου.

Μπορεί ένα διαμάντι να καεί;


Σίγουρα έχετε ακούσει τα τσιτάτα που περιβάλλουν τα διαμάντια κάποια στιγμή στη ζωή σας. Τα διαμάντια είναι για πάντα. Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος μιας κοπέλας (δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το θρυλικό σύμβολο του σεξ των ‘50s, Μέριλιν Μονρόε, τραγούδησε το αντίστοιχο τραγούδι). Και ούτω καθεξής. Έχετε αναρωτηθεί, όμως, ποτέ αν τα διαμάντια καίγονται;