Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Σπάνια φωτογραφία του ορίζοντα του Άρη έβγαλε το Themis της NASA – Η εμφάνιση του μυστηριώδη «Φόβου»


Όταν μία μέρα οι αστροναύτες μπορέσουν να φτάσουν στον Άρη θα μπορούσαν να απολαύσουν μία θέα του ορίζοντα, όπως αυτή που αποκάλυψε η NASA.

Εξαιρετικά σπάνιος γιγάντιος αρουραίος που μπορεί να μεγαλώσει όσο ένα ανθρώπινο μωρό φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά


Ένας εξαιρετικά σπάνιος γιγαντιαίος αρουραίος φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά από ομάδα επιστημόνων, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές των κατοίκων πως το τρωκτικό δεν είχε εκλείψει.

Η Κιμ Καρντάσιαν λέει ότι η οικογένειά της εξαπάτησε το σύστημα για να γίνει διάσημη


Η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ είναι μία από τις πιο διάσημες οικογένειες όχι μόνο του Χόλιγουντ αλλά και του κόσμου, αλλά σύμφωνα με την Κιμ Καρντάσιαν, η επιτυχία τους ήταν εντελώς τυχαία.

Στα 240 δισ. ευρώ οι στρατιωτικές δαπάνες στην ΕΕ το 2022 - Αύξηση ρεκόρ


Οι στρατιωτικές δαπάνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έφθασαν πέρυσι το ποσό ρεκόρ των 240 δισ. ευρώ, αυξημένες κατά 6% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ανακοίνωσε σήμερα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Άμυνας (ΕΟΑ, EDA).

O μεγιστάνας που θέλει να νικήσει τον χρόνο παρουσίασε στα social media το «baby face» του και... δεν πήγε καλά


«Ανατριχιαστική» και «αλλόκοτη» χαρακτηρίστηκε από αρκετούς σχολιαστές στα social media η φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter ο εκατομμυριούχος Μπράιαν Τζόνσον, θέλοντας να παρουσιάσει τα αποτελέσματα του project «Baby Face» που ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου και έχει ως στόχο να κάνει το πρόσωπό του να φαίνεται πιο νεανικό.

Siedah Garrett - Kiss Of Life (1988)


Επιλογή Φάνης Μαυρουδής

Νεαρή γυναίκα εξηγεί για ποιο λόγο δεν ανταλλάζει ποτέ δώρα με τον σύζυγό της τα Χριστούγεννα


Αν δεν έχετε βρει ακόμα τα δώρα που θα χαρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους μέσα στις γιορτές, μην αγχώνεστε. Αυτό το ζευγάρι στις ΗΠΑ εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει πάψει να ανταλλάζει δώρα με οποιοδήποτε άτομο στον κύκλο του, ακόμα και με τα παιδιά, και έχει μία πολύ καλή εξήγηση γι’ αυτό.

«Πολλοί θέλουν να κάνουν σεξ μαζί μου» - Η Σάρον Στόουν στα 65 της νιώθει πιο καυτή από ποτέ


Είναι 65 και ακόμα αρέσει και μάλιστα πολύ! Ο λόγος για την Σάρον Στόουν η οποία αποκάλυψε ότι πολλοί άνδρες επιθυμούν να κάνουν σεξ μαζί της. «Νομίζω ότι είμαι πιο καυτή από ποτέ», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός μιλώντας στο podcast Ladygang.

Η ιστορία πίσω από την πιο επική φωτογραφία που τραβήχτηκε στο διάστημα (βίντεο)


Ο διαστημικός περίπατος του McCandless σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο στην εξερεύνηση του διαστήματος. Η εμπειρία του, που αποτυπώθηκε σε αυτή τη φωτογραφία που κόβει την ανάσα, συνεχίζει να εμπνέει δέος και θαυμασμό για τις δυνατότητες που κρύβει η αχανής έκταση του σύμπαντος.

Είναι αληθινά πάντα ή μεταμφιεσμένοι άνθρωποι – Χαμός με το βίντεο που διχάζει το διαδίκτυο


Πριν από λίγους μήνες τον γύρο του διαδικτύου έκαναν βίντεο και φωτογραφίες από αρκούδες σε ζωολογικό κήπο της Κίνας που στέκονται και συμπεριφέρονται σαν… άνθρωποι. Υποτίθεται ότι ήταν ένα είδος αρκούδας που ονομάζεται sun bear (μαλαισιανή αρκούδα). Οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου πείστηκαν, όμως άλλοι θεώρησαν ότι ήταν ένας μεταμφιεσμένος άνθρωπος.

Δύο θάνατοι, 45 στο νοσοκομείο: Όσα γνωρίζουμε για την έξαρση σαλμονέλας σε δημοφιλές φρούτο


Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 45 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν μετά από έξαρση σαλμονέλας σε πεπόνια σε 32 πολιτείες των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων.

Έρχεται το «Black Phone 2» με πρωταγωνιστή τον Ίθαν Χοκ – Πότε αναμένεται το σίκουελ του θρίλερ (βίντεο)


Ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ίθαν Χοκ, ο Μέισον Θέιμς, η 14χρονη Μάντελεν Μακγκρό, ο βραβευμένος με Emmy και BAFTA ηθοποιός Τζέρεμι Ντέιβις και ο Μιγκέλ Καζάρες Μόρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για το «Black Phone 2». Πρόκειται για το σίκουελ της επιτυχημένης παραγωγής του 2022 των Blumhouse, Crooked Highway Production και Universal.

Ποιες είναι οι πιο ακριβές πόλεις του κόσμου – Ποια ευρωπαϊκή εκτοξεύθηκε στην κορυφή


Η Ζυρίχη και η Σιγκαπούρη είναι οι πιο ακριβές πόλεις στον κόσμο και ακολουθούν η Γενεύη, η Νέα Υόρκη και το Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με την κατάταξη που δημοσίευσε σήμερα ο Economist.

Εφορία: Με κάμερες θα κάνουν ελέγχους οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ – Πότε θα γίνεται live μετάδοση


Kαι με κάμερες θα κάνουν τους ελέγχους σε επιχειρήσεις και σε πολίτες οι “Ράμπο” της ΑΑΔΕ. Όπως προκύπτει από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή και που συζητείται από σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή, με κάμερες θα μπορούν να καταγράφονται οι έλεγχοι (εντός ή εκτός των επαγγελματικών εγκαταστάσεων των φορολογουμένων).

Καταρρίφθηκε το ρεκόρ μεγαλύτερης διάρκειας τραγουδιού που εντάχθηκε ποτέ στο Billboard Hot 100


Το μεγαλύτερης διάρκειας τραγούδι που εντάχθηκε ποτέ στο Billboard Hot 100 ανήκει στον André 3000, ο οποίος κατάφερε να καταρρίψει το συγκεκριμένο ρεκόρ. Το «I Swear, I Really Wanted to Make a “Rap” Album But This Is Literally the Way the Wind Blew Me This Time» έχει διάρκεια 12:21 λεπτά και ανήκει στο νέο του άλμπουμ, New Blue Sun.

Μπαράζ ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Ελλάδα: 282 συλλήψεις και 5.232 παραβάσεις ΚΟΚ


Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών.

ΑΑΔΕ: 375.000 ΑΦΜ αυτόματα σε ανηλίκους άνω των 12 ετών


Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αυτόματης απόδοσης ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Κορωνοϊός: 45 θάνατοι και 50 διασωληνωμένοι - Κυριαρχεί η «Eris»


Αύξηση στη θετικότητα, στον αριθμό εισαγωγών και νέων διασωληνέσεων, παρουσίασε η πορεία του κορωνοϊού στη χώρα την εβδομάδα από τις 20 ως τις 26 Νοεμβρίου, ενώ σημαντική αύξηση (για τα δεδομένα), παρουσίασε και ο αριθμός των θανάτων (45 σε σύγκριση με τους 27 της προηγούμενη εβδομάδας).

F1: Είναι πολλά τα λεφτά για… τη συμμετοχή!


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2024 οι ομάδες πρέπει να καταβάλουν παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Όμως για μία ομάδα αυτό θα είναι πιο ακριβό από ποτέ!

Ο πόλεμος επιδείνωσε το δημογραφικό της Ρωσίας - Ο Πούτιν προτρέπει τις γυναίκες να κάνουν πάνω από οκτώ παιδιά


«Οι πολύτεκνες οικογένειες πρέπει να γίνουν ο κανόνας», είπε την Τρίτη στη Μόσχα, με το γνωστό σοβαρό του ύφος ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως αναφέρει o ιστότοπος «Business Insider».

Φυσικές καταστροφές και φωτορεπορτάζ. Συζήτηση με αφορμή τη δουλειά του Νικόλα Γιακουμίδη


Στο πλαίσιο της Thessaloniki PhotoBiennale 2023
ΕΣΗΕΜ-Θ, Στρατηγού Καλλάρη 5, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023 / 18:00 – 20:00

Συζήτηση με θέμα «Φυσικές καταστροφές και φωτορεπορτάζ» διοργανώνουν το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ σε συνεργασία με το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης του ΜOMus αύριο, Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023, 18:00-20:00, στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622 Θεσσαλονίκη).

Gamer έπαιζε πέντε συνεχόμενες μέρες παιχνίδια και πέθανε: Οι εξαντλητικές συνθήκες εργασίες που οδήγησαν στο θάνατο


Ο κλάδος των παιχνιδιών και του streaming έχει γνωρίσει πρωτοφανή ανάπτυξη τις τελευταίες δύο δεκαετίες, εξελισσόμενος σε μια προσοδοφόρα καριέρα για πολλούς.

Το Netflix έδωσε 55 εκατ. δολάρια σε σκηνοθέτη για να γυρίσει sci-fi σειρά κι εκείνος τα «έφαγε» σε κρυπτονομίσματα και Rolls-Royce


Στα δικαστήρια έχουν οδηγηθεί το Netflix και ο σκηνοθέτης Καρλ Ρινς, καθώς η πλατφόρμα του παρέδωσε από το 2018 συνολικά 55 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή μιας sci-fi σειράς και δεν έλαβε ούτε ένα επεισόδιό της.

«Equipe»: Εγκρίθηκε η ολιγόλεπτη αποβολή παικτών από τον διαιτητή


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» δόθηκε έγκριση ώστε πειραματικά να εφαρμόζεται από τους διαιτητές η ολιγόλεπτη αποβολή παικτών.

Δείτε ποιους όρισε ο αρχιδιαιτητής να σφυρίξουν στους αγώνες της 13ης αγωνιστικής της Super League


Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής της Super League, με τον εκλεκτό της ΚΕΔ για την αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας να είναι Σουηδός και... συμπατριώτης του νέου αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ.

Νικολέτα Βλαβιανού: Μου έδιναν αρκετά εκατομμύρια για μία γυμνή φωτογράφιση


Για τη γυμνή φωτογράφιση που της είχαν προτείνει να κάνει από το Playboy και για την οποία μάλιστα της έδιναν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Νικολέτα Βλαβιανού σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παντρεύτηκε τη σύντροφό του μετά από 14 χρόνια σχέσης


Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Αγοραστή Αρβανίτη μετά από 14 χρόνια σχέσης.

Βαγγέλης Περρής – Αυστηρή προειδοποίηση στην Κατερίνα Καινούργιου: «Θα υπάρξουν ευθύνες ποινικές»


"Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε αυτό το οποίο έκανε δημοσίως".

Κύπελλο Ελλάδας: Οριστικά τον Ιανουάριο τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης


Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, βάζοντας σε νέα ημερομηνία τα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΆΕΚ – Άρης, έχοντας ληφθεί υπόψη και το από 21.11.2023 έγγραφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Παραιτήθηκε διευθυντής ΕΠΑΛ έπειτα από έλεγχο - Έλειπαν 80 μαθητές


Παραιτήθηκε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Καλλονής στη Λέσβο, όταν έπειτα από έλεγχο στο σχολείο του διαπιστώθηκε ότι απουσίαζαν οι 80 από τους 120 μαθητές.

Αυτός είναι ο φάκελος της επιστολικής ψήφου που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης - Δείτε φωτογραφίες


Τον φάκελο με τον οποίο θα πραγματοποιείται η επιστολική ψήφος που θα ισχύει εφεξής με αρχή τις Ευρωκλογές του 2024 παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νέα Πολιτιστική Ταυτότητα του Δήμου Φλώρινας. Νέα εποχή για τον Δήμο– Νέες προοπτικές για τον τουρισμό του


Αυλαία, για μια «επόμενη ημέρα» γεμάτη προοπτικές για τον τόπο, σηκώνει ο Δήμος Φλώρινας, με την παρουσίαση της νέας Πολιτιστικής Ταυτότητας του Δήμου.

Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ


Πριν από δύο βδομάδες περίπου, και καθώς πλησιάζει η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 - αποκαλύφθηκε ένα φρικιαστικό κι αποτρόπαιο γεγονός σε βάρος δύο συνανθρώπων μας ΑμεΑ.

"Έφυγε" ο Βασίλης Βασιλικός σε ηλικία 89 ετών


Σε ηλικία 89 ετών πέθανε σήμερα το πρωί ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα. 

«Η Χ.Α.Ν.Θ. στην κοινωνία των πολιτών του αύριο»


1 και 2 Δεκεμβρίου
Το 10ετές Συνέδριο της Χ.Α.Ν.Θ.

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Νικόλαος Γερμανός της ΔΕΘ ξεκινάει τις εργασίες του το Συνέδριο 10ετίας της Χ.Α.Ν.Θ. με τίτλο:

Οι μικρομεσαίες εταιρίες τεχνολογίας μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό


Με τη συμμετοχή του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης,
Δ. Παπαστεργίου, συνεδρίασε το ΔΣ του  ΣΕΠΒΕ

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πληροφορικής διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους.

Η επιτυχία του φετινού «Νυχτερινού» έστειλε τα ισχυρότερα μηνύματα!


Η Θεσσαλονίκη κέρδισε άλλο ένα μεγάλο στοίχημα μέσα από την επιτυχία του 11ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, της διοργάνωσης που πρόσφερε σπάνιες συγκινήσεις σε χιλιάδες ανθρώπους και δημιούργησε εντυπωσιακά ρεκόρ και πολλαπλά οφέλη!

ΦΣΘ: Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 19η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου


Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, από τις 14:00 έως τις 18:00, στα γραφεία του Συλλόγου (Εθνικής Αντιστάσεως 173-175), θα πραγματοποιηθεί η 19η εθελοντική αιμοδοσία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), σε συνεργασία με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος».

Ο Σκέρτσος για την επιστολική ψήφο: Ιστορική στιγμή για την Ελληνική Δημοκρατία


Σε συνέχεια της εισήγησης του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού δικαιώματος μέσω επιστολικής ψήφου, ο υπουργός Επικρατείας ‘Ακης Σκέρτσος επισημαίνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μια ιστορική στιγμή για την Ελληνική δημοκρατία, ένα ακόμη βήμα σύγκλισης με την Ευρώπη και διεύρυνσης των πολιτικών δικαιωμάτων».

Ο καιρός το πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου – Τα «Νικολοβάρβαρα» φέρνουν πτώση της θερμοκρασίας, λέει ο Κολυδάς


Μια εκτίμηση για τον καιρό των πρώτων ημερών του Δεκεμβρίου κάνει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ (πρώην Twitter) o διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς. Όπως επισημαίνει τα «Νικολοβάρβαρα» θα φέρουν πτώση της θερμοκρασίας.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται ότι λήστεψαν καθηγητή στο Κορδελιό


Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται ότι λήστεψαν 54χρονο καθηγητή, έξω από Λύκειο, στο Κορδελιό, αρπάζοντας τη χρυσή του αλυσίδα με τον σταυρό και τη βέρα.

Ο νέος αρχιδιαιτητής Πίτερ Φρόιντφελντ ζήτησε από τους ρέφερι να αποφεύγουν τις επαφές με τους συλλόγους


Μετά την επεισοδιακή επιλογή του που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Πίτερ Φρόιντφελντ, ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ με επιστολή του προς τους διαιτητές έδωσε ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές.

Η απάντηση Μπέου για τις «ζωντανές» φάτνες στον Βόλο: «Κοπρίτες, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα ρε π#$%&* μου»


Επίθεση εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος σε κτηνιατρικούς και φιλοζωικούς συλλόγους, με αφορμή την τοποθέτηση ζωντανών ζώων σε φάτνη στον Βόλο.

Έρχονται τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ – Τα πιθανά θέματα


Στο επόμενο βήμα της διαδικασίας για τη δημιουργία των νέων χαρτονομισμάτων ευρώ προχωρά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκρίνοντας δύο από τα επτά πιθανά θέματα, που θα έχουν τα νέα νομίσματα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καθιερώνεται επιστολική ψήφος από την Ελλάδα και το εξωτερικό


Την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου για ψηφοφόρους τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού ανακοίνωσε στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας, με Big 4 στην Ευρώπη


Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων:

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Τζον Λένον στο ντοκιμαντέρ «John Lennon: Murder Without a Trial»


Τα άγνωστα κίνητρα πίσω από τον θανάσιμο πυροβολισμό του Τζον Λένον από τον Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν παρουσιάζονται στο νέο ντοκιμαντέρ 3 μερών του Apple TV+ με τίτλο «John Lennon: Murder Without a Trial».

Βίντεο από την τρομοκρατική επίθεση με 3 νεκρούς στην Ιερουσαλήμ - Πυροβόλησαν σε στάση λεωφορείου


Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί και άλλοι 6 παραμένουν τραυματισμένοι από επίθεση με πυροβόλο όπλο εναντίον στάσης λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της ισραηλινής αστυνομίας.

Φορολογικό νομοσχέδιο: 17 ερωτήσεις, απαντήσεις και παραδείγματα - Μείωση φόρων θα δουν οι συνεπείς


Απάντηση σε 17 σημεία κριτικής ή απορίες για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο δίνει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Ο ΠΑΟΚ περνάει απόψε στους «16» του Europa Conference League με νίκη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης


Στο «Deutsche Bank Park» δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης απόψε (30/11, 22:00, Cosmote Tv Sports 6) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Europa Conference League. Οι δύο ομάδες έχουν περάσει στα νοκ άουτ και τώρα «μάχονται» για την πρωτιά του γκρουπ.

Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα αναζήτησης θέσεων εργασίας της ΔΥΠΑ – Πώς λειτουργεί


Σε πλήρη λειτουργία είναι η νέα ψηφιακή πλατφόρμα αναζήτησης θέσεων εργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) (www.dypa.gov.gr/hotjobs) που αφορά τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.