Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Τα στριπ κλαμπ στρέφονται στο instagram λόγω της πανδημίας - Χρυσές δουλειές για χορεύτριες μέσω των live

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο κορωνοϊός έχει, όπως αναφέρουν οι NY Times, επιφέρει μεγάλο πλήγμα στα strip club, ανοίγοντας τον δρόμο για τα online στριπτιτζάδικα.

Κορωνοϊός - Μπιλ Γκέιτς: Μίλησε ποτέ ο ιδρυτής της Microsoft για χρήση εμβολίου με μικροτσίπ;

Κορωνοϊός - Μπιλ Γκέιτς: Σε αγαπημένο θέμα κάθε συνωμοσιολόγου έχει μετατραπεί ο 64χρονος δισεκατομμυριούχος την εποχή του κορωνοϊού - Η ανάρτηση του Μαυραγάνη μία από τις πολλές που τον εμπλέκουν σε «τρελές» θεωρίες και σενάρια.

Η Amanda Trivizas είναι η Ελληνοαμερικανίδα που τρελαίνει το Instagram

Θεωρείται από πολλούς ως η νέα ανερχόμενη προκλητική σταρ του Instagram και ήδη έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό που περιμένει πώς και πώς μια προκλητική της ανάρτηση.

Μυστικές Υπηρεσίες Αμερικής: Ο κορονοϊός δεν δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο νέος κορωνοϊός «δεν δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο, ούτε έχει τροποποιηθεί γενετικά».

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή βιντεοκλήσεων Zoom

Τα κενά ασφαλείας της εφαρμογής που έγινε ανάρπαστη τώρα με τον κορωνοϊό παραμένουν μεγάλα, όπως μας λέει μια νέα μελέτη.

Ανακάλυψη NASA: Η μαύρη τρύπα που εκρήγνυται και φωτίζει όσο τρία εκατομμύρια αστέρια

Το σπάνιο φυσικό φαινόμενο καταγράφηκε από τηλεσκόπιο και δημοσιεύθηκε στο Astrophysical Journal Letters

Ρόντμαν: Η Μαντόνα του έδινε 20 εκατ. δολάρια για να την αφήσει έγκυο -«Προσπάθησα», είπε ο ίδιος (βίντεο)

Ο Ντένις Ρόντμαν είναι το πρόσωπο των ημερών έπειτα από την προβολή του τρίτου και του τέταρτου επεισοδίου του ντοκιμαντέρ «The Last Dance» και συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια νέες «τρελές» ιστορίες του από το παρελθόν.

Willy DeVille - Come A Little Bit Closer (Live, 2008)

 Επιλογή Φάνης Μαυρουδής

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η αδελφή του η επίδοξη διάδοχος - Τι γνωρίζουμε για την πανίσχυρη γυναίκα της Πιονγκγιάνγκ

Δεσμοί αίματος πρέπει να ενώνουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν με τον διάδοχό του στην ηγεσία του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ. Και αν και έχει παιδιά με τη σύζυγό του αυτά είναι ακόμη πολύ μικρά για να αναλάβουν την εξουσία.

Η Catwoman έγινε 80 χρόνων

Η φετινή χρονιά είναι σπουδαία χρονιά για το Batverse, το Batman's Universe: μπορεί ο Μάρτιος να ήταν ο μήνας στον οποίο ογδοντάρισε ο Ντικ Γκρέισον -ο γνωστός σε όλους Ρόμπιν- αλλά ο Απρίλιος είναι ο μήνας της γυναίκας που υπήρξε η πιο σημαντική φιγούρα στην πλειάδα των Κακών: φέτος, η Κατγούμαν έγινε 80 χρόνων.

Eurovision 2020: Πώς οι τηλεθεατές μπορούν να γίνουν μέρος της ιστορίας του διαγωνισμού

Μπορεί ο κορωνοϊός να ακύρωσε τη φετινή Eurovision όμως η EBU έλαβε τα… μέτρα της και δεν έχει σκοπό να αφήσει παραπονεμένους τους θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού.

Kim Kardashian, εσύ; - Η φωτογραφία της τηλεπερσόνας 14 χρόνια πριν θα σε κάνει να απορήσεις

Βρίσκεται στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες με καμπύλες, σε όλο τον κόσμο. Η λαμπερή Kim Kardashian εκμεταλλεύεται την εικόνα της με τον πιο έξυπνο τρόπο, αφού χάρη στο παρουσιαστικό της καταφέρνει να βγάζει εκατομμύρια δολάρια και να πλουτίζει καθημερινά.

Εuroleague: Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και το final 8 της φετινής διοργάνωσης διεκδικεί η Θεσσαλονίκη

Τα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Euroleague 2019 - 2020 διεκδικεί να φέρει τον Ιούλιο στην πόλη η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Άρση μέτρων: Επιστροφή σπίτι από έξω – Οι 5 κανόνες για ρούχα, παπούτσια και τσάντα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο μυαλό των περισσοτέρων από εμάς είναι η στιγμή της «απελευθέρωσης» από τα «δεσμά» που μας επέβαλε ο κορωνοϊός. Και όπως κάθε απελευθέρωση την φανταζόμαστε πανηγυρική.

Ξεκινούν γυρίσματα οι παραγωγές του Ant1 – Στις 18 Μαΐου στον «αέρα» τα καινούργια επεισόδια

Ο κορωνοϊός και τα περιοριστικά μέτρα που πάρθηκαν για την αποφυγή της διασποράς του, «πάγωσαν» όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η σπάνια φωτογραφία λίγο μετά τον γάμο τους

Στις 18 Ιανουαρίου του 1965 στους Δελφούς, παντρεύτηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ,  στην πιο πολυφωτογραφημένη ίσως, γαμήλια τελετή της δεκαετίας.

«Άγριες Μέλισσες»: Είναι (σχεδόν) επίσημο - Δείτε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Με ένα story στο instagram, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε γνωστή την ημερομηνία επανέναρξης των γυρισμάτων για τις «Άγριες Μέλισσες».

Τα νέα μέτρα στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις τον Μάιο

Ειδική αποζημίωση 800 ευρώ, αναστολές  πληρωμών, εκπτώσεις φόρων και μείωση ενοικίων έως και τον Ιούνιο  -Παρατείνεται η προστασία των δανειοληπτών για άλλους 3 μήνες, αλλά σχεδιάζεται να καλύψει επιπλέον και άλλους με επιδότηση υπό όρους των κόκκινων δανείων - Επιδότηση τόκων σε επιχειρηματικά δάνεια  - Μοντέλο αλά Γερμανικά με μειωμένο ωράριο και ευρωπαϊκή επιδότηση για να σωθούν οι θέσεις εργασίας.

Η αμήχανη στιγμή που ημίγυμνη γυναίκα «προδίδει» το ένοχο μυστικό παρουσιαστή στον αέρα εκπομπής

Ένας Ισπανός παρουσιαστής ειδήσεων κατηγορήθηκε ότι απατάει την κοπέλα του, που είναι γνωστή τηλεοπτική σταρ, όταν οι τηλεθεατές εντόπισαν μια ημίγυμνη γυναίκα να περπατάει νωχελικά από πίσω του, ενώ εκείνος βιντεοσκοπούσε ένα θέμα ειδησεογραφικό.

Spiegel: Σοβαρό περιστατικό στον Εβρο -Τούρκος στρατιώτης στόχευσε και πυροβόλησε Γερμανούς της Frontex

Ενα σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμό σημειώθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο, όπως μεταδίδει το γερμανικό Der Spiegel.

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για την Πρωτομαγιά. Φόβοι για ατελείωτες ουρές

Μεγάλη θα είναι η τελευταία ουσιαστικά κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ την Πρωτομαγιά, για τον κορωνοϊό, προκειμένου  να τηρηθούν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, λίγες μέρες πριν από την σταδιακή κατάργησή τους με το δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο χαιρετίζει την εξαίρεση της Ελλάδας από την Watch List της ετήσιας έκθεσης Special 301 Report, έτους 2020

Αθήνα 30.04.2020. Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο χαιρετίζει την εξαίρεση της Ελλάδας από την Watch List της ετήσιας έκθεσης  Special 301 Report έτους 2020, περί προστασίας δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας από τους εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ.

Οργή Τσιόδρα: Κάποιοι κύκλοι προσπαθούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη με ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα

Στην κακοπροαίρετη κριτική που δέχεται η Επιτροπή των Επιστημόνων στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού αναφέρθηκε στην καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση ο εκπρόσωπος υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Πανελλήνιες 2020: Όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων

Ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2020. Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων (με το Νέο και με το Παλαιό σύστημα) και των Επαγγελματικών Λυκείων 2020 καθορίστηκε με υπουργικές αποφάσεις.

Αυγενάκης: «Στις 5 Μαΐου ξεκινούν οι προπονήσεις στη Super League 1»

Στις 5 Μαΐου θα επιστρέψουν σε γκρουπ οι ποδοσφαιριστές της Super League σε ρυθμό προπονήσεων όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στην ενημέρωση που έκανε έχοντας στο πλευρό του τους κ.κ. Τσιόδρα, Χαρδαλιά.

Χαρδαλιάς: Απαιτείται έντυπο και sms μέχρι τη Δευτέρα

Συστάσεις στα κόμματα και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να σεβαστούν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό  έκανε εκ νέου σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς  καλώντας τους να σεβαστούν τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τσιόδρας: Αισιόδοξα μηνύματα από δύο νέα φάρμακα - Στους 140 οι νεκροί - 15 νέα κρούσματα

Σταθετή η καμπύλη - Στους 140 οι νεκροί, καθώς καταγράφηκε ένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 15 νέα κρούσματα - 2.591 συνολικά - 38 διασωληνωμένοι.

Προσοχή: Αν σας έρθει αυτό το email με αποστολέα την ΕΛΑΣ, μην το ανοίξετε!

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για μια νέα απάτη που έκανε την εμφάνιση της η οποία μάλιστα χρησιμοποιεί το όνομα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη.

SOS από Interpol: Παριστάνουν τους διανομείς και κάνουν delivery ναρκωτικών με κουτιά πίτσας

Επιτήδειοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες διανομής φαγητού ως πρόσχημα για να μεταφέρουν ναρκωτικά και άλλα παράνομα προϊόντα στην παρούσα περίοδο της πανδημίας, κατά την οποία πολλές χώρες του κόσμου έχουν τεθεί σε καθεστώς lockdown, όπως ανέφερε σήμερα η διεθνής αστυνομία Interpol.

Κορωνοϊός - Βρετανία: Στους ηγέτες που ξεχώρισαν στη μάχη κατά της πανδημίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Άλαστερ Κάμπελ φτιάχνει ένα Top 10 για το πόσο καλά τα πήγαν οι διεθνείς ηγέτες στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Μάσκα: Πώς να τη φορέσουμε και να την αφαιρέσουμε σωστά για να μείνουμε ασφαλείς - Δείτε βίντεο

Με τη χρήση μασκών να είναι, πλέον, επιβεβλημένη, ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους και μέσα μεταφοράς, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός φροντίζει να μας δείξει, μέσα από ένα κατατοπιστικό βίντεο, πώς να τις φορέσουμε, αλλά και να τις αφαιρέσουμε σωστά, ώστε να είμαστε ασφαλείς.

Ιερά Σύνοδος: Αποδεχόμαστε τις αποφάσεις της Πολιτείας - Αδιαπραγμάτευτη η Θεία Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε η Διαρκής Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Οι Συνοδικοί αποδέχθηκαν την απόφαση της Πολιτείας για επαναλειτουργία των Εκκλησιών στις 17 Μαΐου και συγχαίρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίον και ευχαριστούν αναγνωρίζοντας την συμβολή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

To “Just The 2 Of Us” στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και το νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία

Το “Just The 2 of Us”, το σόου που ενώνει σε ένα κοινό καλό σκοπό 28 celebrities, 14 επαγγελματίες τραγουδιστές και 14 προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, φέτος επικεντρώνεται στην ενίσχυση νοσοκομειακών μονάδων.

Βουλή - Μητσοτάκης: Μην κάνετε «σπέκουλα» με τα σχολεία - Ανοίγουν με σχέδιο

Στις 20 Μαΐου θα εξεταστεί αν θα ανοίξουν τα Δημοτικά - Ανοιχτό το θέμα διατίμησης στις μάσκες, είπε ο πρωθυπουργός - Νωρίτερα, είχε αναγγείλει παράταση για το επίδομα των 800 ευρώ και παράταση τριών μηνών στην προστασία της πρώτης κατοικίας - Επιδότηση δανειοληπτών από το κράτος - Στις 19:00 ανακοινώνεται το πλήρες οικονομικό πρόγραμμα.

Άρση μέτρων: Όλα τα πρόστιμα που ισχύουν μετά τις 4 Μαΐου

Μπορεί το SMS να αποτελέσει παρελθόν μετά την ερχόμενη Δευτέρα, τα κορονο-πρόστιμα, όμως, παραμένουν και μάλιστα εξίσου «τσουχτερά». Πλέον δεν αφορούν άσκοπες μετακινήσεις, αλλά μέτρα προστασίας και αποφυγή συνωστισμού.

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-στροφής Χορτιάτη

Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 3η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-Στροφής Χορτιάτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 4 Μαΐου έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 και από τη Δευτέρα 11 έως και την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020.

H FIFA δικαίωσε τον ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς: Η Αλ Ιτιχάντ πρέπει να του καταβάλει 5 εκατ. ευρώ

Ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε από τη FIFA στη δικαστική διαμάχη με την Αλ Ιτιχάντ, για τα χρήματα της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και οι Άραβες οφείλουν μέσα στις επόμενες 45 μέρες είτε να πληρώσουν τα 5 εκατ. ευρώ που οφείλονται στους ασπρόμαυρους, είτε να φτάσουν σε διακανονισμό για το χρέος.

ΕΟΟ: Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των οδοντιατρείων

Οδηγίες προς τους ασθενείς και τους οδοντιάτρους εξέδωσε η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία για την επόμενη μέρα και τη σταδιακή επαναλειτουργία των οδοντιατρείων. Σύμφωνα με την ΕΟΟ, οι οδοντίατροι μπορούν να επανέλθουν στην πλήρη εκτέλεση των θεραπευτικών οδοντιατρικών πράξεων, λαμβάνοντας βέβαια όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον έλεγχο της διασποράς του κορωνοϊού.

Έκτακτη αθλητική εκπομπή «Ποδόσφαιρο Ώρα Μηδέν» στο OPEN

Ο Κυριάκος Θωμαϊδης και οι καλεσμένοι του στην έκτακτη ζωντανή αθλητική εκπομπή «Ποδόσφαιρο Ώρα Μηδέν», την Κυριακή στις 23:00 στο OPEN, θα συζητήσουν το ενδεχόμενο επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, τους κίνδυνους που ελλοχεύουν μεσούσης της πανδημίας και τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μητσοτάκης: Ευτυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα συνέβαινε εάν εν μέσω πανδημίας ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα στη δευτερολογία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τα οικονομικά μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Τουλάχιστον 20% περισσότεροι Έλληνες είναι πρόθυμοι να πάνε διακοπές αν δοθεί voucher

Τουλάχιστον 20% περισσότεροι Έλληνες θα επιλέξουν να πάνε διακοπές αν λάβουν μια οικονομική ενίσχυση (voucher) περίπου της τάξεως των 200 έως 400 ευρώ, όπως προκύπτει από έρευνα του εργαστηρίου Marlab του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Οι ομάδες της Premier League ενημερώθηκαν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Η Premier League φέρεται να ενημέρωσε τους 20 συλλόγους της να είναι πανέτοιμοι για επιστροφή στη δράση στις 8 Ιουνίου, όπως ορίζει το επίσημο πλάνο Project Restart που σχεδιάστηκε τις τελευταίες ημέρες.

Aνοίγει ο δρόμος για την ανάπτυξη των δικτύων 5G στην Ελλάδα

Ανοίγει ο δρόμος για την ανάπτυξη των δικτύων 5G στην Ελλάδα έπειτα από κοινή απόφαση που υπέγραψαν οι υπουργοί Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για τον νέο Χάρτη Συχνοτήτων επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής τηλεοπτικού σήματος.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ για την εργατική Πρωτομαγιά

Η φετινή εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει τη χώρα στον ασφυκτικό κλοιό της απρόβλεπτης και επικίνδυνης πανδημίας και των δυσβάστακτων συνεπειών της για όλους τους πολίτες,

Υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε στους οδοντιάτρους και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους της ΠΚΜ

Υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε σήμερα στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, αλλά και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των Φυλακών Διαβατών, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πρωτιά και τον Απρίλιο για Μαυραγάνη

Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 05:30 το πρωί, η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» βρίσκονται εκεί που χτυπά η «καρδιά» των γεγονότων, ενημερώνοντας έγκυρα, άμεσα και ψύχραιμα για όλες τις εξελίξεις.

Πατέρας 10χρονης: Να κατέβει το παιδί μου από το Amber Alert, είναι με τους γονείς του

Μία παράξενη ιστορία διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες στη Στυλίδα. Κατόπιν εισαγγελικής απόφασης ενεργοποιήθηκε το Amber Alert από το "Χαμόγελο του Παιδιού" για την εξαφάνιση της 10χρονης Δήμητρας στην Στυλίδα.

Αγνόησαν την απαγόρευση και ψάρεψαν 284 κιλά ψάρια

Αγνόησαν την απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ χρησιμοποιούσαν ακόμα και δίχτυ που θεωρείται παράτυπο σύμφωνα με τη νομοθεσία περί αλιείας!

Αυτά είναι τα επαγγέλματα που δικαιούνται το ειδικό επίδομα

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και του υφυπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, για τα μέτρα στήριξης εργαζομένων ειδικών κατηγοριών, οι οποίοι πλήττονται σημαντικά, λόγω των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19.

Σέρρες: Έπιασαν τους δράστες 25 διαρρήξεων και δυο ληστειών

Με οργανωμένη επιχείρηση έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ένας 23χρονος Έλληνας που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος κακοποιός.