Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Οδηγός λεωφορείου έσωσε τη ζωή ενός 5χρονου κοριτσιού όταν εκείνη έκανε κοπάνα από το σχολείο (βίντεο)


Οδηγός λεωφορείου έσωσε ένα 5χρονο παιδί όταν το είδε να περπατάει μόνο του.

Ο Luis Jimenez, οδηγός λεωφορείου της Νέας Υόρκης, έσωσε την ζωή ενός 5χρονου κοριτσιού που είχε κάνει κοπάνα από το σχολείο της και βρισκόταν μόνη στον δρόμο. Η μικρή Addy είχε αποφασίσει να κάνει κοπάνα από το σχολείο για να πάει σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων και να πάρει ένα νέο ψάρι, αφού εκείνο που είχε ως κατοικίδιο είχε πεθάνει το πρωί.

Η 5χρονη, δεν είπε στους γονείς της τι σκόπευε να κάνει και ξεκίνησε προς το petshop. Ωστόσο, στην διαδρομή της για καλή της τύχη, βρέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου που της «έσωσε την ζωή».

Μόλις, ο οδηγός, είδε την 5χρονη μόνη της στο δρόμο, έκοψε ταχύτητα και περίμενε να δει αν υπάρχει κάποιος συνοδός μαζί της. Όταν συνειδητοποιήσει ότι η μικρή βρισκόταν τελείως μόνη κάλεσε την Αστυνομία και έτσι, επέστρεψε σώα στο σπίτι της.

Το κοριτσάκι και ο Jimenez μάλιστα ξαναβρέθηκαν λίγο καιρό μετά το περιστατικό με την μικρή να του λέει: «Σε ευχαριστώ Luis, που είσαι ο ήρωάς μου και μου έσωσες τη ζωή».

Η οικογένεια της έδωσε επίσης στον οδηγό του λεωφορείου ένα καπέλο των New York Jets που έγραφε «Addy's Hero», με τον οδηγό έτσι να γίνεται ο ήρωας της μικρούλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ