Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την έγκυο αδελφή του και τον σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη


Στη φυλακή οδηγείται ο 28χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφο της, το βράδυ της Τετάρτης, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τη κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή (με θύμα έγκυο) και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης, μέσα στο σπίτι όπου ζει η γυναίκα. Κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές στην 21χρονη και στον 45χρονο, ενώ κάποια στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, χωρίς να το χρησιμοποιήσει.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι χτύπησε τη γυναίκα και τον σύντροφό της, ωστόσο αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει και ότι πήρε στα χέρια του το μαχαίρι. Ο 28χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ο σύντροφος της αδελφής του τον χτύπησε πρώτος με ένα αντικείμενο στο κεφάλι και ύστερα εκείνος τον ξυλοκόπησε. Σχετικά με τη γυναίκα, ανέφερε ότι τη χτύπησε με μια σφαλιάρα.

Η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος και ο σύντροφός της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το έμβρυο είναι καλά στην υγεία του.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει ποινικό παρελθόν, αφού έχει εκτίσει πολυετή ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σχετικά πρόσφατα βγήκε από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ