Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε 60χρονο που πυροβόλησε γάτα


«Τσουχτερό» πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ βεβαιώθηκε σε 60χρονο από τη Ρόδο, που κατηγορείται για τη θανάτωση με κυνηγετικό όπλο μίας γάτας, ενώ σε βάρος του ιδίου έχει σχηματιστεί και ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές, μετά από καταγγελία που έκανε κάτοικος της περιοχής στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, σύμφωνα με το rodiaki.gr.

Βάσει των όσων καταγγέλθηκαν, κάτοικος εντόπισε την γάτα τραυματισμένη και την μετέφερε στον κτηνίατρο όπου και ενημερώθηκε πως είχε σφαίρα στην σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, χρειάστηκε να γίνει ευθανασία στο ζώο, αφού ο κτηνίατρος θεώρησε πως δεν μπορούσε να το βοηθήσει.

Από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί του, τη γάτα με το κυνηγετικό όπλο φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά ο 60χρονος, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε να κατέχει ένα αεροβόλο όπλο και ένα κυνηγετικό όπλο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του 60χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για ζωοκτονία (το αδίκημα είναι σε βαθμό κακουργήματος) και βεβαιώθηκε διοικητική παράβαση ύψους 30.000 ευρώ.

Ο 60χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, και θα παραπεμφθεί αρμοδίως με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ