Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόστιμο 17.000 ευρώ γιατί πόζαρε στις κάμερες κυκλοφορίας


Αναβάτης μοτοσικλέτας που πόζαρε στις κάμερες κυκλοφορίας τιμωρήθηκε με 31 μήνες απαγόρευση οδήγησης.

Οι Γερμανοί δεν αστειεύονται όσον αφορά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τα όρια ταχύτητας και το έχουν αποδείξει αμέτρητες φορές βάζοντας ακόμα και φυλακή αναβάτες και οδηγούς που το παράκαναν. Αυτή τη σκληρή στάση την κατάλαβε πολύ καλά ένας αναβάτης από το Ρούσελσχάιμ το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο οδηγός μοτοσικλέτας πιάστηκε 15 φορές από κάμερα στην περιοχή να παραβιάζει τα όρια ταχύτητας και μάλιστα σε διάστημα μόλις 6 εβδομάδων. Κάποιες από τις περιπτώσεις μάλιστα ήταν δύο την ίδια ημέρα με ταχύτητες 131 χλμ./ώρα σε περιοχή με όριο 50 χλμ./ώρα ή 60 χλμ./ώρα σε περιοχή με όριο τα 30 χλμ./ώρα.



Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι όχι μόνο παραβίαζε τον ΚΟΚ, αλλά πόζαρε στις κάμερες κοροϊδεύοντας τις αρχές με προκλητικό τρόπο. Η αστυνομία δεν μπορούσε φυσικά να αντιληφθεί ποιος είναι ο αναβάτης καθώς είχε αφαιρέσει την πινακίδα κυκλοφορίας, αλλά αποφάσισαν να τον πιάσουν με τον παραδοσιακό τρόπο.



Έκαναν περιπολίες στα σημεία που πέρναγε ο παραβάτης και τελικά τον εντόπισαν οδηγώντας τον στο αστυνομικό τμήμα. Φυσικά, είχαν αναλύσει προσεκτικά τις εικόνες από τις κάμερες και γνώριζαν τον ρουχισμό του και το είδος της μοτοσικλέτας.



Στην απολογία του ο αναβάτης ισχυρίστηκε ότι δεν πίστευε πολτέ ότι θα τον πιάσουν και του φάνηκε διασκεδαστικό να κοροϊδεύει τους αστυνομικός. Η καμπάνα ήταν μεγάλη πάντως καθώς τιμωρήθηκε με 17.000 πρόστιμο, 31 μήνες απαγόρευση οδήγησης και 22 βαθμούς στο point system της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ