Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Η πρώτη μάχη στην Πατρίδα, για την πορεία του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League - Πώς θα δείτε το ματς


Από την Κωνσταντινούπολη ξεκινά ο ΠΑΟΚ την πορεία του στη League Phase του Europa League, αντιμετωπίζοντας απόψε (Τετάρτη 25/9) τη Γαλατάσαραϊ.

Οι Θεσσαλονικείς, λίγες ημέρες μετά την 4αρα στο Βόλο, αντιμετωπίζουν στο Rams Park την πρωταθλήτρια Τουρκίας, η οποία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, με έξι νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν sold out, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει 2.000 φίλους του στο πλευρό του.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Πόλη χωρίς τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλι, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Η Γαλατασαράι θα παραταχθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ χωρίς τον Βίκτορ Όσιμεν, αλλά και τους Φερνάντο Μουσλέρα, Χακίμ Ζίγες και Ρόλαντ Σάλαϊ.

Να σημειωθεί πως αν μετά το τέλος των οκτώ αγωνιστικών οι «ασπρόμαυροι» τερματίσουν στην πρώτη οκτάδα, θα προκριθούν στη φάση των «16». Αν βρεθούν στις θέσεις 9-24, θα προκριθούν στα playoffs για τη φάση των «16», ενώ αν τερματίσουν από την 25η έως την 36η, τότε θα αποκλειστούν γενικά από την Ευρώπη.

Ο αγώνας Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το συνδρομητικό Cosmote Sport 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ