Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Γυναίκα βρήκε μέσα στην πίτσα που παράγγειλε μεταλλικό αντικείμενο


Μία γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο έμεινε σοκαρισμένη όταν ανακάλυψε ένα παράξενο μεταλλικό αντικείμενο μέσα στην πίτσα που παράγγειλε. Η Άμπερ, 24 ετών, μοιράστηκε την εμπειρία της μέσω του X, αποκαλύπτοντας το μυστήριο αντικείμενο.

Σε ανάρτησή της που δημοσιεύθηκε την Κυριακή και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές, η Άμπερ δημοσίευσε φωτογραφίες από την πίτσα, στις οποίες φαινόταν μία μεταλλική ράβδος που είχε ψηθεί.


Όπως αναφέρει η Daily Mail το αντικείμενο, το οποίο έχει δύο άκρα, καλύπτει σχεδόν ένα ολόκληρο κομμάτι της πίτσας. Μία κοντινή λήψη δείχνει το αντικείμενο κάτω από μία στρώση τυριού. Μία άλλη φωτογραφία εστιάζει σε μία κοφτερή άκρη του αντικειμένου, που προεξέχει από την άκρη της κρούστας.

Δεκάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν κάνοντας διάφορες θεωρίες για το τι θα μπορούσε να είναι, με την επικρατέστερη άποψη να είναι ότι προήλθε από κάποιο εξάρτημα της κουζίνας. Ένας χρήστης πίστευε ότι το αντικείμενο ήταν «μέρος του φούρνου». Ένας άλλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι μέρος της περιστρεφόμενης ζώνης του φούρνου. Είναι απίστευτο πώς αυτό κατέληξε μέσα στην πίτσα».


Ανησυχώντας για το περιστατικό, ένας άλλος σχολιαστής αναρωτήθηκε: «Πώς συνέβη αυτό… σίγουρα δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους».

Η Άμπερ επιχείρησε να ζητήσει βοήθεια μετά την εύρεση του ανεπιθύμητου αντικειμένου στην παραγγελία της. Απαντώντας σε έναν χρήστη που σχολίασε «Αυτό είναι τρελό», η Άμπερ έγραψε: «Δεν είναι; Δεν προσφέρθηκαν καν να επιστρέψουν τα χρήματα, έστειλαν απλώς μια νέα πίτσα. Πώς είναι αυτό αποδεκτό;». Σε άλλη απάντησή της, υπονόησε ότι είχε επικοινωνήσει με το κατάστημα, λέγοντας: «Σύμφωνα με τον διευθυντή, δεν έχουν μέταλλο στην κουζίνα τους! Δύσκολο να το πιστέψω».


Ένας άλλος σχολιαστής πρότεινε: «Κρατήστε το μέταλλο και επικοινωνήστε με τον τοπικό οργανισμό τροφίμων. Το κατάστημα θα υποβληθεί σε επιθεώρηση. Μου έτυχε κάποτε κάτι παρόμοιο με μία σκουριασμένη βίδα και πήρα πλήρη επιστροφή χρημάτων και κουπόνι. Δεδομένου ότι είναι αλυσίδα, ίσως έχετε δικαίωμα να αποζημιωθείτε».

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι για αυτό το περιστατικό και το εξετάζουμε με επείγουσα προτεραιότητα. Η υγεία και η ασφάλεια των πελατών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους πελάτες μας ότι διεξάγεται εις βάθος έρευνα. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και ότι είμαστε σε επαφή με την πελάτισσα και τον υπεύθυνο του καταστήματος που εμπλέκεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ