Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Ο Σ.Ε.Γ.Ε. εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας


Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε) εκπροσωπεί την Ελλάδα στο 71ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικών Επιχειρηματιών FCEM που πραγματοποιείται στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου 2024.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών, στην οποία μετέχουν περισσότερες από 5.000.000 γυναίκες επιχειρηματίες από 120 χώρες. Εκ μέρους του Σ.Ε.Γ.Ε στο Συνέδριο μετέχουν η Πρόεδρος Αποστολίνα Τσαλταμπάση, η Διευθύντρια Νάσια Ιωαννίδου, καθώς και αποστολή ελληνίδων επιχειρηματιών-μελών του Συνδέσμου.

Τίτλος του συνεδρίου είναι «Ενώνοντας τις κουκίδες: Γυναίκες που ηγούνται σε παγκόσμιο επίπεδο» (Connecting the Dots: Women Leading Globally). Οι εργασίες της φετινής διοργάνωσης θα εξετάσουν τις προοπτικές διασύνδεσης και υιοθέτησης της Τεχνητής Νοημοσύνης στις επιχειρήσεις κάτω από το πρίσμα των Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης συμφώνως με την απόφαση της 70ης Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε.. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, η βελτίωση της παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και εκπαίδευσης, η ισότητα των φύλων στον επιχειρηματικό τομέα, η παροχή καθαρής και φθηνής ενέργειας και μία σειρά δράσεων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Συνέδριο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων, προώθηση και εφαρμοσμένων καλών πρακτικών της γυναικείας επιχειρηματικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτοχρόνως τις εργασίες του θα απασχολήσουν, οι πολεμικές συγκρούσεις που είναι σε εξέλιξη, η συμβολή των γυναικών στην κατεύθυνση τερματισμού τους καθώς και τρόποι με τους οποίους η γυναικεία επιχειρηματικότητα μπορεί να συνδράμει στην ανοικοδόμηση των περιοχών.

Το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο FCEM θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα από τον Σ.Ε.Γ.Ε και την 6η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2025, όπου θα εοορταστούν και τα 80 χρόνια από την ίδρυση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας-FCEM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ