Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Σε γιορτινή ατμόσφαιρα με χιλιάδες συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε ο δρόμος των 5.000μ. στο πλαίσιο του 12ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου


Σε ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα, με πολλά χαμόγελα και σεβασμό στο αθλητικό ιδεώδες, δόθηκε στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου η αφετηρία του δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που για πρώτη φορά διοργανώθηκε στη δυτική πλευρά της πόλης.

Αθλητές, οικογένειες με μικρά παιδιά, άτομα με αναπηρίες σε καροτσάκια και χιλιάδες άλλοι πολίτες έτρεξαν και απόλαυσαν τη διοργάνωση.

Αμέσως μόλις ξεκίνησε από την αφετηρία και η τελευταία ομάδα των συμμετεχόντων στη διαδρομή, συνεργεία και υπάλληλοι του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, με ειδικά οχήματα και σκούπες, καθώς και πολλοί εθελοντές έπλυναν και καθάρισαν τους δρόμους, μάζεψαν τις κορδέλες και μετέφεραν τα κιγκλιδώματα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και όσοι συνέβαλαν για τη διοργάνωση του Δρόμου των 5.000 μέτρων και σε αυτούς που αμέσως μετά την εκκίνηση ρίχτηκαν στη μάχη της καθαριότητας, για να παραδώσουν το δήμο μας και πάλι ευπρεπή και απαλλαγμένο από κάθε σκουπίδι. Όλοι αυτοί ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης. Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος ήρθε, για να μείνει στον τόπο μας», τόνισε ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου και αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ