Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Εκδήλωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την 26η και την 28η Οκτωβρίου


Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024, στις 11 π.μ. στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος, για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης την 26η Οκτωβρίου 1912, την επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 και την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης, ενώ τον Πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο καθηγητής Χρήστος Νίκας, του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών, Εσωτερικού Μέλους του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θέμα: «Η ανοικοδόμηση της Ελληνικής οικονομίας μετά το τέλος της πολεμικής περιόδου 1940-49 και το Σχέδιο Marshall».

Μετά το τέλος του Πανηγυρικού θα γίνει επίδοση τιμητικών επαίνων στα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τα οποία αφυπηρέτησαν το 2024.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με συνθέσεις του Αθανασίου Ζέρβα, καθηγητή του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο οποίο θα συμμετάσχουν τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος: Αγγελική Καθαρίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια, Κωνσταντίνος Χασιώτης, καθηγητής, Ιγκόρ Πέτριν, αναπληρωτής καθηγητής, Δημήτρης Ζαχαράκης, ακαδημαϊκός υπότροφος, καθώς και αριστούχοι φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος ΜΕΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ