Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το TRIZONI Comfort - Νέα γευστική εμπειρία ψαροφαγίας


Ο Όμιλος TRIZONI με τη σιγουριά 41 χρόνων εμπειρίας και υψηλές διακρίσεις και βραβεία που τον κατατάσσουν στους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς θαλασσινής κουζίνας στη χώρα μας αλλά και με την εμπιστοσύνη των διαχρονικών πελατών του, υποδέχεται το εορταστικό τριήμερο στην πόλη μας παρουσιάζοντας ένα νέο concept.

Το TRIZONI Comfort, μια νέα, παράλληλη γαστρονομική προσέγγιση, απόσταγμα των ατελείωτων μαγειρικών παραλλαγών στις κουζίνες του. Με  αφετηρία την απευθείας πρόσβαση σε ό,τι θησαυρό κολυμπάει στις ελληνικές  θάλασσες, προετοιμάστηκε σε κάθε λεπτομέρεια ένα menu - ωδή στην απλότητα, στην άριστη πρώτη ύλη, στην υγιεινή προέκταση της τροφής, στις ρίζες μας. Κυρίως όμως, δίνει την δυνατότητα στον καθημερινό επισκέπτη να  δημιουργήσει μία γευστική εμπειρία χωρίς το κόστος που συνήθως την συνοδεύει. Αποδεικνύοντας γευστικά ότι το περιζήτητο δεν είναι απαραίτητα και ακριβό! 

Το TRIZONI και τα brands Exclusive & Sea Τreasures έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στη θαλασσινή κουζίνα της Βόρειας Ελλάδας: Καθιέρωσαν είδη ψαριών πολύ πριν γίνουν μόδα, ενέταξαν την μοναστική  γαστρονομία πολύ πριν γίνει hype, έφεραν καινούργιες τάσεις στην ωμοφαγία  πριν την επέλαση των σούσι, έψηναν αποκλειστικά στην φωτιά πολύ πριν τη σημερινή ανάγκη της φυσικής προσέγγισης. Κυρίως, γνωρίζουν πως να βγάζουν νοστιμιά είτε τηγανίζοντας μία ταπεινή γόπα, είτε μαγειρεύοντας έναν ροφό στον ταβά.

To TRIZONI Comfort σας περιμένει για την χειμερινή σαιζόν στον υποβλητικό χώρο του, Δόξης 1 και Σαλαμίνος, στη Θεσσαλονίκη, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνύπαρξη με το  Trizoni Exclusive. Επίσης, και στην Κρυοπηγή για όλα τα τριήμερα και αργίες του χειμώνα, και ακολούθως το καλοκαίρι, θα υποδέχεται τους πελάτες του, σε έναν νέο χώρο που  ετοιμάζεται με πολύ μεράκι. Το Trizoni Comfort, θα έχει πολλούς λόγους να συζητιέται σε μία εποχή που η ανάγκη μας για απλότητα αποδεικνύεται τρόπος ζωής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ