Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΤΗΣ: "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ A LA CARTE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!"

Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Θεσσαλονίκης και Επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Πολίτες- Οικολογία στην Πράξη", Χρήστου Μάτη, μετά τα σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με τη χθεσινή συνέντευξη τύπου στην οποία παρέστη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης:

Μία πολύ “ευέλικτη” άποψη για τη νομιμότητα δείχνει να επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος χθες αποκάλεσε “κανίβαλους” τους πολίτες που προσφεύγουν στη δικαιοσύνη για την ανάπλαση της παλιάς παραλίας και “παλιάνθρωπους” όσους έχουν προσφύγει κατά του ΣΜΑ της Ευκαρπίας, χαρακτηρισμοί πρωτοφανώς υβριστικοί, για πολίτες που ασκούν το αναφαίρετο δικαίωμα τους να καταφεύγουν στη δικαιοσύνη.

Είναι τραγική ειρωνεία το ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί γίνονται τη στιγμή που η νομιμότητα σειράς αποφάσεων της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι υπό έρευνα από τις εισαγγελικές αρχές, το ΣΔΟΕ και τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης.

Ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι δεν τήρησε τη νομιμότητα στην παραχώρηση της πλατείας Αριστοτέλους γιατί θα ήταν μακρόχρονη διαδικασία και ότι η τήρηση της νομιμότητας στον ορισμό των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων είναι εσωτερική υπόθεση της παράταξης, πρέπει να ανακαλέσει αμέσως του χαρακτηρισμούς.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που το κάνει!

Νομιμότητα ala carte δεν γίνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ