Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "BARCA"

Τα κατορθώματα της σούπερ ομάδας της Καταλωνίας θα αποτυπωθούν και στην μεγάλη οθόνη, καθώς το Χόλιγουντ δεν μπόρεσε να «αντισταθεί» στο να καταγράψει την πορεία της πιο θεαματικής και καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η επίσημη ανακοίνωση είχε γίνει τον Μάιο και πλέον ο διάσημος οσκαρικός σκηνοθέτης, Πωλ Γκρίνγκρας ( γνωστός από τις ταινίες Bourne) ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει την ομάδα.

Το ντοκιμαντέρ θα αναφέρεται στην πορεία της ομάδας από τη εποχή που ανέλαβε τις τύχες της ο Πεπ Γκουαρδιόλα προς την κορυφή του κόσμου.

Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Τζον Κάρλιν, συγγραφέας του βιβλίου «Playing the enemy» που αποτέλεσε τη βάση για την ταινία Invictus που ασχολείται με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκπι από την Νότιο Αφρική στα πρώτα χρόνια της προεδρίας του Νέλσον Μαντέλα.

Ο ίδιος ο Τζον Κάρλιν αναφέρει ότι θα είναι μια Χολιγουντιανή παραγωγή με στόχο να παραχθεί μια ωραία ταινία για την καλύτερη ομάδα που έχει εμφανιστεί ποτέ.

Τονίζει ακόμη ότι στόχος είναι να καταγραφεί η εποχή Γκουαρδιόλα και να μπορέσει να λειτουργήσει μελλοντικά σαν ένα «αναλυτικό,πρωτότυπο, ιστορικό ντοκουμέντο για το φαινόμενο Μπαρτσελόνα».

Ο τίτλος πιθανότατα θα είναι μια λέξη που τα περιγράφει όλα, δηλαδή «Barca».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ