Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ "ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ"

Το σημερινό "Πάμε Πακέτο" που θα προβληθεί από τον Alpha στις 22:00, επιφυλάσσει πολλά συναισθήματα.

Για το άνοιγμα του πρώτου πακέτου θα χρειαστούν οι… πρώτες βοήθειες!

Έξι νοσηλεύτριες επισκέπτονται το πλατό της εκπομπής, φορώντας τις στολές τους, και προκαλούν… αρρυθμίες! Οι έξι φίλες θέλουν να γυρίσουν το χρόνο πίσω και να συναντήσουν έναν άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους και του οποίου τα ίχνη έχουν χάσει εδώ και πολλά χρόνια.

Ποιο σημαντικό ρόλο έπαιξε η Μύκονος στη σχέση αποστολέων και παραλήπτη;

Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου έρχεται από την Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών με μια ελπίδα: να συναντήσει, για πρώτη φορά, τη βιολογική μητέρα της. Η Βίβιαν είχε μάθει και είχε αποδεχτεί από πολύ μικρή το γεγονός της υιοθεσίας της.

Δυστυχώς, στην ηλικία των δώδεκα, η θετή της μητέρα έφυγε από τη ζωή κι αυτό την συγκλόνισε καθώς ένιωσε ότι έχασε τη μητέρα της για δεύτερη φορά.

Όταν η ίδια βίωσε τη χαρά της μητρότητας, άρχισε να αισθάνεται πιο έντονα την ανάγκη να συναντήσει τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο. Η Βίβιαν ξεκίνησε τις έρευνες αλλά παρά τις προσπάθειές της δεν κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη της.

Πώς θα νιώσει η Βίβιαν όταν αντικρύσει για πρώτη φορά τη βιολογική μητέρα της; Τι παράξενο συνέβη κατά τη διάρκεια της έρευνας;

Για ποιους λόγους η παραλήπτρια αναγκάστηκε να δώσει την κόρη της για υιοθεσία και ποιο ήταν το τίμημα αυτής της απόφασης; Πώς ο ερχομός της Βίβιαν θα αλλάξει τη ζωή της και θα σβήσει από τη μνήμη της όλα τα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων χρόνων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ