Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΙΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

Tρεις 13χρονοι μαθητές, κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 14χρονης μαθήτριας ενώ στους γονείς τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραμέληση ανηλίκου. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, στο σπίτι του ενός εκ των φερόμενων δραστών.
Σύμφωνα με τη καταγγελία της ανήλικης, χθες στις 14:00 κι αφού είχαν σχολάσει από το Γυμνάσιο Νέων Επιβατών, πήγε με τη θέληση της στο σπίτι του ενός όπου -όπως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday- συνευρέθηκε ερωτικά με τους δύο από τους τρεις, κατ' εξακολούθηση και παρά φύση, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής.

Στη συνέχεια αφού αποχώρησε, μετάνιωσε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, για την πράξη της και εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από διερχόμενο περιπολικό της αστυνομίας, να κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο.

Αμέσως οι άνδρες της αστυνομίας, την πλησίασαν και την ρώτησαν τι της συμβαίνει, αλλά εκείνη φοβισμένη δεν τους απάντησε. Αμέσως οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον διοικητή τους ο οποίος έδωσε εντολή να την μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως μαθαίνει το Thesstoday, ο διοικητής του τμήματος είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τους νέους.

Οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο Α.Τ και εκεί η 14χρονη, ξέσπασε σε κλάματα και παραδέχτηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thesstoday, τι ακριβώς είχε συμβεί, αμέσως της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε και η καταγγελία του περιστατικού.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος κι έδωσε εντολή για τη σύλληψη των τριών.

Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Στους δύο 13χρονους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και συνελήφθησαν,
ενώ στον τρίτο, στο σπίτι του οποίου συνέβη το περιστατικό, απαγγέλθηκε η κατηγορία της συνέργειας κι αφέθηκε ελεύθερος.

Δίωξη θα ασκηθεί και στους γονείς των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ