Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΥ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαλήτσου έγινε η σημερινή προπόνηση του Άρη στο Ν. Ρύσιο.
Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαλήτσου, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Δύο παίκτες της ομάδας, οι οποίοι αποκόμισαν «σουβενίρ» από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα, στη σημερινή προπόνηση ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έκαναν θεραπεία.

Πρόκειται για τους Μάρκο Βελλίδη και Δημήτρη Διαμαντάκο. Ο 25χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και έχει ένα χτύπημα στο στήθος, αναμένεται στην αυριανή προπόνηση να μπει σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα. Ο 19χρονος επιθετικός, που έχει ένα χτύπημα στο γόνατο, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο και αύριο θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και παράλληλα θα κάνει θεραπεία. Πάντως, οι πιθανότητες να προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση είναι αυξημένες.

Να σημειωθεί ότι στο ματς με τον Π.Α.Ο.Κ. επανέρχονται οι Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους, ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Μανώλης Παπαστεριανός, που αποβλήθηκε στον αγώνα της Κέρκυρας.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου.

Αποκτήθηκε ο Συμεωνίδης
Στο έμψυχο δυναμικό της πρωταθλήτριας ομάδας Κ-17 του ΑΡΗ εντάχθηκε ο Χρήστος Συμεωνίδης, ο οποίος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή. Γεννήθηκε στις 12/08/1997 στην Θεσσαλονίκη, προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕ Φαλήρου και είναι βασικό στέλεχος στη μεικτή παίδων της Ε.Π.Σ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ