Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΑΟΚ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΑ!

Μεταγραφικό ντεμαράζ ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ. Ήδη ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο Σαρλ Ιτάνζ υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ο Σεκού Ολίσε βρίσκεται στο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ρωσική ιστοσελίδα «sport-express.ru», ο Λιβεριανός χαφ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο Αμπντούλ Καμαρά φαίνεται ότι είναι ο δεύτερος ακραίος μεσοεπιθετικός μετά τον Σεκού Ολίσε, με τον οποίο συζητάει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από την συμπρωτεύουσα.

Ο 22χρονος εξτρέμ από τη Γουϊνέα παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά το καλό του πόδι είναι το αριστερό και κυρίως του αρέσει να βρίσκεται στην αριστερή πλευρά.

Το δημοσίευμα του «sport-express.ru»
«Ο Σεκού Ολίσε άφησε την ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέληξε σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη Σεκού Ολίσε με τον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος Λιβεριανός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί στην Ελλάδα για τους επόμενους έξι μήνες. Ο παίκτης βρέθηκε στην προπόνηση και αποχαιρέτησε τον προπονητή και τον συμπαίκτες του. Στη συνέχεια πήγε στο αεροδρόμια και ταξιδεύει για την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ