Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο – Η «μεγάλη Κυρία» του τραγουδιού νοσηλεύεται στη ΜΕΘ


Ιδιαιτέρως κρίσιμη κρίνεται από τους γιατρούς η κατάσταση υγείας της «μεγάλης Κυρίας» του τραγουδιού, Μαρινέλλας που κατέρρευσε την ώρα συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης 25/9 στο Ηρώδειο.

Η σπουδαία καλλιτέχνις πριν την έναρξη της συναυλίας αισθανόταν αδιαθεσία και λιποθύμησε αφότου ανέβηκε στη σκηνή και ειδικότερα τη στιγμή που ερμήνευε το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της με τίτλο «Εγώ και Εσύ», κατέρρευσε. Ερμηνεύοντας τον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε», άρχισε να παραπατά και στο τέλος σωριάστηκε.

Το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή κατάρρευσης της Μαρινέλλας
Η συναυλία άμεσα διακόπηκε και οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να αποχωρούν από τον χώρο του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν από τους υπευθύνους του χώρου.

Η Μαρινέλλα διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, το ιατρικό ανακοινωθέν του οποίου κάνει λόγο για «σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία)».

Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο Υγεία αναφέρει:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ