Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μέχρι τα 35 ήμουν ένας πολύ αδύνατος άνθρωπος – Για 5 χρόνια έτρωγα σαν να μην υπάρχει αύριο


Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν καλεσμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε για την παχυσαρκία και το πώς εκείνος πήρε πολλά κιλά επειδή είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο παρουσιαστής ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη διότι όπως είπε μπορεί να αποχωρήσει ξαφνικά από την εκπομπή μιας και έπαθε τροφική δηλητηρίαση από άπλυτο λαχανικό. «Δεν είμαι καλά. Περνάω κάτι δύσκολο πάλι με το στομάχι μου, μια δηλητηρίαση που συνδέεται με τα κουσούρια που μου άφησε το στομάχι μου από παλιά. Ζητάω από τον σκηνοθέτη να έχει έτοιμο βίντεο» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα αθόρυβα. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το πέρασα αδύνατος. Μέχρι τα 35 ήμουν ένας πολύ αδύνατος άνθρωπος που δεν είχα καταλάβει τι σημαίνει να βάζεις κιλά και να αλλάζει δραματικά τη ζωή σου. Για μένα άλλαξε δραματικά η ζωή μου. Βλέπω μια φωτογραφία με ένα φανελάκι στο Nomads, πριν από 6 χρόνια. Δεν ξέρω πώς είναι οι άνθρωποι που από πολύ νωρίς έχουν να αντιμετωπίσουν τα κιλά τους. Είναι διαφορετικά όταν τα βάζεις στα 38 σου» σημείωσε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλο αυτό έχει να κάνει με μένα, εγώ άφησα τον εαυτό μου με διάφορα ψυχολογικά προβλήματα που είχα, το έχω πει. Την πρώτη φορά που ένιωσα να μην είμαι καλά ψυχολογικά ήταν το 2007 όταν αποχώρησα από το Mega στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα άλλο να κάνω εκπομπή. Πήγα στον Πέτρο Μπούτο και του είπα “τελείωσα, πρέπει να πάω στον ψυχίατρο, ίσως χρειαστώ φάρμακα”. Το Mega μου είπε προς τιμήν του “φύγε” και όποτε είμαι έτοιμος να ξαναγυρίσω. Έμεινα έναν χρόνο εκτός κάνοντας ψυχοθεραπεία, παίρνοντας φάρμακα, ανεβαίνοντας ψυχολογικά για να ξαναβγώ στην τηλεόραση. Κάτι τέτοιο πήγε να μου συμβεί, χωρίς αυτή την υπερβολή, πριν από καμιά 5ετία που ένιωσα ότι είχε αρχίσει να κλείνει ένας κύκλος και ένιωθα ότι το μόνο που μου έχει μείνει είναι ο Αναστάσης μου, η σχέση μου η Νάνσυ και 2-3 άνθρωποι. Αφήνω τον εαυτό μου και αρχίζω να τρώω σαν να μου λέγανε ότι μείνανε 4 μέρες σε αυτόν τον πλανήτη. Μόνο που το έκανα αυτό για 5 χρόνια χωρίς να καταλαβαίνω τίποτα. Όταν ξανάγινα καλά ψυχολογικά ήταν πλέον πολύ αργά για το σώμα μου, πλέον ήταν παραμελημένο, πονεμένο. Μπαίνεις σε έναν μαγικό κόσμο παχυσαρκίας. Τι τραβάνε οι άνθρωποι με τα κιλά! Είναι τόσο στενάχωρο να φέρονται με αυτόν τον τρόπο σε έναν άνθρωπο με κιλά και μπορεί να κλάψω. Πρέπει να έχει πολλή δύναμη να αντέξεις αυτά που σου λένε στον δρόμο μέχρι τους δικούς σου που νομίζουν ότι δεν σε πειράζει. Τις γυναίκες με παραπάνω κιλά πρέπει μόνο να τις αγκαλιάζουμε. Εμένα μου άρεσαν οι μπαμπάτσικες γυναίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ