Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο... ΓΛΙΤΣΑΣ


Ρεπορταζάρα από το 

Από τη μία οι ... μπηχτές του Σούπερ 3 από την εφημερίδα του συνδέσμου περί χαμένης "χλιδάτης ζωής" από το Λ. Σκόρδα τώρα που δεν είναι πρόεδρος του Άρη, και από την άλλη μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα των Αθλητικών Νέων από τον πρώην πρόεδρο και νυν επιχειρηματία των Μίντια, προς το Γιάννη...

Με τίτλο "Πρεπει οι νέοι σου φίλοι να δουν τα sms που έστελνες πριν τις εκλογές του 2009;", ο Λάμπρος, γράφει:
"Είπαμε να είσαι γλίτσας ρε συ Γιάννη, αλλά εσύ ξεπερνάς κάθε όριο. Μην πουλάς άλλο αφοσίωση γράφοντας κατά παραγγελία. "Άκου θα με βρείτε μπροστά σας."


Που το ανακάλυψες; Μήπως είναι προτιμότερο να δούν τα αφεντικά σου τι έλεγες για αυτούς πριν ακριβώς δυο χρόνια; Τα sms με τα κουίζ για τα κτισίματα του νέου s.. αλλά και ποιος ζήτησε δουλειά από τον Αντ. της ad...s σε περίπτωση ήττας στις εκλογές, ακόμη υπάρχουν".

Άραγε, συνδέονται αυτά τα δύο; Κατηγορηματικά ΟΧΙ! Ο Γιάννης δεν είναι αυτός που πάει το μυαλό σας. Άλλος είναι. Στο Γιάννη Δασκάλου αναφέρεται ο μέγας Λάμπρος Σκόρδας, με αφορμή γραφόμενα του δημοσιογράφου στην ιστοσελίδα του Άρης εφ εμ, που τον αφορούν. Γράφει λοιπόν ανάμεσα στα υπόλοιπα ο Δασκάλου:

Διάβασε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια στο http://baladoros.com/nea/9854 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ